Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
11.7.08 14:07

Ty jsi jeste tady??? 8O Ja tak mezi treti a ctvrtou budu vyrazet do Luzanek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
11.7.08 22:58

Běžím spát, ale Krisulko - krásná svatební fotka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
13.7.08 09:55

Ahoj holky,
včera jsme byli v lázních Hodonín, bylo tam krásně, ale v tom horku trochu únavný a dneska když je pod mrakem dáme tak max. procházku v Brně. :lol: Jsme my to vemena.
mischni: ty děláš pedikůru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
13.7.08 19:31

Ahoj holky při neděli!

Byli jsme na víkend u babičky hlídat, takže jsem nebyla on line

acy - jojo, mimo jiné i pedikůru. Máš zájem? :wink:

Co srazík, jak to vyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
13.7.08 22:37

mischni no zájem bych měla, holky mi na můj problém poradily pedikérku, ale mamča mi dneska řekla že je to spíš pro chirurga zarůstá mi totiž nehet. Tak asi nic. A co ještě dělaš? Manikůru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
14.7.08 13:44

acy - no, zarostlý nehty „operuju“ poměrně s úspěchem. Akorát to celkem bolí. Záleží na tom, v jakým to máš stavu. Někdy to spravím, někdy je to už pro „kolegu“ chirurga. A často se mi stane, že je to jak ping-pong. Já pošlu klienta na chirdu, oni ho pošlou na pedikůru, já na chirdu, …
A dělám i manikůru, kosmetiku a masáže - Ferda mravenec, práce všeho druhu. :lol: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
14.7.08 14:35

mischni:mě by bolest jako taková nevadila jen znám chirurgy, vše jim je jedno, rejpou se ti v tom a ještě dostaneš nadaný. Mohla bys to zkusit? Jak by se ti to hodilo? Kdy máš nějaké volno? A jezdíš domů nebo máš nějaké studio?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
14.7.08 16:06

acy - klidně to zkusit můžem. Dělám doma, což je v Brněnských Ivanovicích, čili na druhé straně Brna. Tento týden mám narváno, ale ve čtvrtek jedu dopol. do Kr.Pole a kolem 12h bych mohla být hotová, tak jestli chceš, můžu se u tebe stavit s nářadíčkem. Napiš mi kdyžtak SZ s telefonem a adresou a domluvíme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
15.7.08 08:07

ahooj všichni, vítám nové přírůstky :-)

Asi brzo začne hrabat, ten řvoun už tam (myslím tím v postlce) řve 45 min. a já úspěšně :twisted: :twisted: :twisted: . No nic hlavně klid…

Nějak nestíhám číst, tak nebudu reagovat, jen si neodpustí Ivuš, tak jak se dvěma dětma, Ty zasloužilá matka :wink: pohodička ne :lol: :lol: určitě stíháš i teplé večeře :wink:

Zatím nemáme nic na pátek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
15.7.08 15:14

Monix: jsem si na tebe vzpoměla s těma písničkama, tady jich je hodně: http://www.hero.cz/…p3player.php?… Klasickych pisnicek pro nejmensi&track=Tancovala zizala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
15.7.08 15:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
15.7.08 17:59

Holkyyyyy,
nechtela byste jet nektera? https://www.emimino.cz/modules.php?… na posledni chvili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
16.7.08 08:25

Acynko - díky moc za ty odkazy, hned jsem si je dala do oblíbených. Amely přeju všechno nej..k 5 měsícům - už je to velká holka :) :) :)

My stále bojujeme s prdíky - i ty nekřesťansky drahé probiotické kapky jsem koupila, ale už je máme druhý den a nevidím nějakou zá:,–(ní změnu…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
16.7.08 21:39

Ahoj :-),
zdravíme vás s Kubíkem. Dneska jsme byli na dlouhé procházce, tak teď mrňousek odpočívá a vstřebává dojmy :-). Začíná si zkracovat doby mezi krmením, někdy má hlad i za hodinu (?!), v noci už tak po 3 hodinách. Stává se taky, že chce automaticky jíst, když ho nechtěně vzbudím a je třeba teprve hodinu po jídle.

Chtěla jsem se zeptat, jak řešíte, když jdete s malými někam, kde bude problém kojit? Viděla jsem termoobaly - dají se použít třeba na odstříkané mléko, jestli ano, jak dlouho tam může mléko zůstat?

Monix, co pomáhá malé na prdíky? Mám doma Sab Simplex, ale píšou tam něco o tom, že je pro děti od 3 měsíců (pro menší jen po poradě s lékařem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
17.7.08 09:56

Libko - Sab simplex nám p. Dr. napsala už ve 2 týdnu a vůbec nám nepomohl. Trochu se zdá, že nám pomáhá Baby Calm (ten je od 1 měsíce), ale musí se fakt dávat pravidelně vždy před jídlem. A řeším stejný problém jako ty - nějaký termoobal musím pořídit, ale mlíko bych tam nechala tak max. 3h. Vždyť Nutrilon se může nechat max. 2h., takže předpokládám, že MM bude mít o něco delší „trvanlivost“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová