Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty jsi jeste tady???
Ja tak mezi treti a ctvrtou budu vyrazet do Luzanek…
Ahoj holky,
včera jsme byli v lázních Hodonín, bylo tam krásně, ale v tom horku trochu únavný a dneska když je pod mrakem dáme tak max. procházku v Brně.
Jsme my to vemena.
mischni: ty děláš pedikůru?
Ahoj holky při neděli!
Byli jsme na víkend u babičky hlídat, takže jsem nebyla on line
acy - jojo, mimo jiné i pedikůru. Máš zájem? ![]()
Co srazík, jak to vyšlo?
mischni no zájem bych měla, holky mi na můj problém poradily pedikérku, ale mamča mi dneska řekla že je to spíš pro chirurga zarůstá mi totiž nehet. Tak asi nic. A co ještě dělaš? Manikůru?
acy - no, zarostlý nehty „operuju“ poměrně s úspěchem. Akorát to celkem bolí. Záleží na tom, v jakým to máš stavu. Někdy to spravím, někdy je to už pro „kolegu“ chirurga. A často se mi stane, že je to jak ping-pong. Já pošlu klienta na chirdu, oni ho pošlou na pedikůru, já na chirdu, …
A dělám i manikůru, kosmetiku a masáže - Ferda mravenec, práce všeho druhu.
![]()
mischni:mě by bolest jako taková nevadila jen znám chirurgy, vše jim je jedno, rejpou se ti v tom a ještě dostaneš nadaný. Mohla bys to zkusit? Jak by se ti to hodilo? Kdy máš nějaké volno? A jezdíš domů nebo máš nějaké studio?
acy - klidně to zkusit můžem. Dělám doma, což je v Brněnských Ivanovicích, čili na druhé straně Brna. Tento týden mám narváno, ale ve čtvrtek jedu dopol. do Kr.Pole a kolem 12h bych mohla být hotová, tak jestli chceš, můžu se u tebe stavit s nářadíčkem. Napiš mi kdyžtak SZ s telefonem a adresou a domluvíme se.
ahooj všichni, vítám nové přírůstky ![]()
Asi brzo začne hrabat, ten řvoun už tam (myslím tím v postlce) řve 45 min. a já úspěšně
. No nic hlavně klid…
Nějak nestíhám číst, tak nebudu reagovat, jen si neodpustí Ivuš, tak jak se dvěma dětma, Ty zasloužilá matka
pohodička ne
určitě stíháš i teplé večeře ![]()
Zatím nemáme nic na pátek…
Monix: jsem si na tebe vzpoměla s těma písničkama, tady jich je hodně: http://www.hero.cz/…p3player.php?… Klasickych pisnicek pro nejmensi&track=Tancovala zizala
Holkyyyyy,
nechtela byste jet nektera? https://www.emimino.cz/modules.php?… na posledni chvili…
Acynko - díky moc za ty odkazy, hned jsem si je dala do oblíbených. Amely přeju všechno nej..k 5 měsícům - už je to velká holka
![]()
My stále bojujeme s prdíky - i ty nekřesťansky drahé probiotické kapky jsem koupila, ale už je máme druhý den a nevidím nějakou zá:,–(ní změnu…:(
Ahoj
,
zdravíme vás s Kubíkem. Dneska jsme byli na dlouhé procházce, tak teď mrňousek odpočívá a vstřebává dojmy
. Začíná si zkracovat doby mezi krmením, někdy má hlad i za hodinu (?!), v noci už tak po 3 hodinách. Stává se taky, že chce automaticky jíst, když ho nechtěně vzbudím a je třeba teprve hodinu po jídle.
Chtěla jsem se zeptat, jak řešíte, když jdete s malými někam, kde bude problém kojit? Viděla jsem termoobaly - dají se použít třeba na odstříkané mléko, jestli ano, jak dlouho tam může mléko zůstat?
Monix, co pomáhá malé na prdíky? Mám doma Sab Simplex, ale píšou tam něco o tom, že je pro děti od 3 měsíců (pro menší jen po poradě s lékařem)
Libko - Sab simplex nám p. Dr. napsala už ve 2 týdnu a vůbec nám nepomohl. Trochu se zdá, že nám pomáhá Baby Calm (ten je od 1 měsíce), ale musí se fakt dávat pravidelně vždy před jídlem. A řeším stejný problém jako ty - nějaký termoobal musím pořídit, ale mlíko bych tam nechala tak max. 3h. Vždyť Nutrilon se může nechat max. 2h., takže předpokládám, že MM bude mít o něco delší „trvanlivost“.