Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Marťanko, ani pohovor ani nic podobného
![]()
Klidně si přijď k nám do „Brna“ poklábosit, když přijdeš na srazík bude to ještě lepčí.......
Jéé, to my rádi! ![]()
Kdy se jde, kam se jde? Cooo? ![]()
My jsme z Řečkovic…
Jo, holky, já se ještě nevyznám, prcek je pořád ještě „novinka v našem kině“, je nějaká baby a kočárek friendly restauračka někde kolem Botanické? Chystám se tam s bývalým kolegou na oběd a on netuší, no chlap…
A přejeme hezký den, i když prší, to nám neva! ![]()
Ahoj holčinky a drobečci !
Mischni - jen hezky „blej“, pokud to má vést ke kýženému výsledku - moc ti držím palečky !!!
Marťanko - vítej tady ! Na srazíku tě moc rádi poznáme. Myslím, že Krisulka zavelí k dalšímu srazíku až budeme všichni v Brně. A ta restauračka - no já vím jenom o Pohádkové restauraci (teda myslím, že se tak jmenuje) u Dobrovského (naproti Haciendě). Jinak my zatím jen Baby kavárny - na restaurace si ještě netroufáme..:)
Ivusho - mějte se krásně na Šumavě !!!
My jsme včera s taťkou byli na chatě (neb si vzal dovču) a bylo moooc fajn. Škoda, že je to vždycky na 1 den..:( Aaaa, slyším, jak holčinka cosi tvoří do plínek, tak asi budu muset mazat. Všechny zdravím ! pa, pa.
martanko, vitaj ![]()
jojo, krisulka zaveli, a vsichni budem v pr…
![]()
ivusho, hele, uz zas dovolena, neprehanis to nahodou?
jooo, to jsou ty flakacky na MD, cely dny nemaji co delat a jeste se jezdi dovolenkovat, ze?
uzijte si to!!
monix, lepsi jeden den v coudu, nez uplny prd
pockej za rok, to uz budete cele leto s kacenkou v coudu ![]()
ted tady na sebe jeceli sousedi, ze druzi si tam navazi nakladakem hlinu - mne je to jedno, at si dovezou treba 2 kamiony, ale krisona mi vzbudit nemuseli ![]()
v uspesnem dni budu pokracovat, neb odpoledne jsme pozvani ke tchyni
ja se taaak tesim ![]()
no nic, jdu delat krisi slichticky, nejak dosly zasoby…
pekny den vsem!
Ahojky holky, je tu parádně a já konečne našla i wifi. Dnes jsme vzali Am na její první zámek- Sychrov, ještě mrknem na Kost. Sejdeme se příští týden??
A já milé dámy hlásím první blízké setkání se záchodovou mísou… ![]()
acy - brouzdáte po Českém ráji? Tam je krááásně, pozdravuj.
Krisulko - tak co návštěva " paní matinky"?
Monix - co prdíky? už jste lepší? Už se tsky těším, že vás snad konečně uvidím.
Marťanko - vítej vítej!
Ivusho - tak všichni letos na Šumavu? Kdyby jsme se domluvily, tak jsme mohly udělat hromadný sraz tam a ne v Brně. ![]()
amazonka - byli jste tady v zoo? Jak rostou medvědi?
Ostatní zdravím!
nazdaaar, jen info od nas, cca od 14 budem kraslit luzanky - placatice se pod oblibenym kosatym stromem (tak do 17h)
tak kdybyste sly/i kolem… ![]()
Holky, mooc díky za uvítání,
a pokud generálka Krisulka zavelí na příští týden (jak tu bylo nenápadně naznačeno), tak vybrat nějaký pěkný den a my jdeme taky! ![]()
Monix, díky za tip, na tu Pohádku jsem úplně zapomněla, zkusíme. Já zase na baby kavárny nějak nemám nervy…ještě jako těhule jsem byla s kámoškou maminkou ve Veselé kavárně tady v řečkách na meníčku a byla jsem úplně vyřízená..já velkou koncentraci vřeštících opiček fakt nezvládám, ještě jsem se dostatečně neotrkala…
Krisulko, snad jsi přežila ve zdraví tchuni (tak to říkáme my doma, zní to tak „mazlivě“ hihi) a nabíjíš pušku na sousedy…teda po těch Lužánkách. Já bohužel nestíhám a ani nevím, který je to ten váš frňákovník
I když jsem vás tam možná viděla - v dobách „předviktoriánských“ v poledních pauzách v práci…
Mischni - chápu dobře, že bude mimi?! Hurááá, tak to pořádně „zablij“, zapít už to nemůžeš…já si záchodové mísy neužila, ale těch 18 týdnů, kdy mi bylo zle od rána do večera a v noci taky a zabíralo jen jídlo, mám v živé paměti..držím palečky, ať to zvládáš!
Tu Šumavu bych si dala…loni tam bylo krááásně, ale to jsem byla ještě „bez závazků“…tak tam pozdravujte!!!
Ahojky !!
Krisulko - kdybych věděla který že ten strom to je, tak jsme se stavily
Neva - příště. Tedy pokud bude nějaké lepší počasí než slibujou.
Maťanko - my na posledním srazu byli v nové Baby kavárně na Skácelce a byl tam takový klid, že naše Katy celý srazík spokojeně prospinkala a s některými členy naší sestavy se ani neuráčila seznámit (že Ivusho, Sevco ?)
Acynko - tak si užívejte dovči. Jak jste nakonec vyřešili Amelčino spaní ?
Mischni - dnes hlásím první den od narození, kdy Katy neřvala kvůli prdíkům !!! Úspěch jako blázen !! A ty holka „blej“ ať to mimi k něčemu vypadá
- tedy já vlastně s tím zkušenosti nemám - blbě mi sice sem tam bylo, ale neblila jsem nikdy…:(
Kočenky - opatrujte se !
Přeju dobrého večera!
Marťanko, koukám že neleníš
to je dobře! A doby předviktoriánské nemají chybu:))
No na srazík se vážně těším, až bude, snad ho nepropásnu a snad trefím. Ještěže drahá polovička Brno zná docela dobře, já jen to,co potřebuju zatím:(
Mischni, já tak neblila, jen mi nebývalo volno od žaludku,ale ne dlouho a zabírala coca cola a jídlo:)
Jo a v Brněnské ZOO jsme byli naposled snad před rokem,tak nevim. Ale napravíme to někdy:)
Holky, máme naušničky od včerejška, píchnutí malá ořvala,ale ne nijak hrozně a od té doby o nich neví(jen fňuká když jí je čistím)
Krisulko, s tchuňkoui(jak říka Marťa-taky dobrý
) jsem měla tu čest dnes a na nějakou dobu zase stačilo.Bydlí daleko, nevadí mi až tolik, ale na dálku ji mám radši
Tak snad jste přežili bez újmy na zdraví.
Hezkou dovču všem a těm co nejedou nikam jako my tak vydržaaať ![]()
nazdar bobkove!
v luzankach bylo krasne, stinno a utulno, meli jsme to i s predstavenim borecku, co se tam zkusmo mecovali ![]()
monix, ty nevis, ktery je onen strom? no chyba velika! ja myslela, ze uz je vseobecne znam… tak ja priste zase hodim ten blby popis, ktery ale zatim vsichni diky sve nadprumerne inteligenci pochopili
(timto vam skladam hold!)
martanko, ja ti dam generalku
ja nevim jak se to stalo, ze vzdycky velim
to ja normalne nerada… ale pristi tyden jsem v coudu, takze mate pole vyklizene a muzete se krasne domluvit bez mych nemistnych zasahu ![]()
jo, a predviktorianska doba se mi taky moc libi
a co se tyce baby kavaren - i z pohledu matky vriskajici opicky tvrdim, ze by tam meli vodit dospivajici divky - myslim, ze je to zarucena antikoncepce ![]()
amazonko, fotku s nausnickama! holcicky jsou tu vzacne a hyckame si je ![]()
acynko, jak je wifi, tak je hned dovolena snesitelnejsi, co?
![]()
mischni, jakpak se ti libila glazura?
myslim, ze miminku se u tebe moc libi a zacina si te pripravovat ![]()
nekomu jsem to myslim na srazu rikala, ale… no, mame ted pryc tatku - pred 3 tydny ho narychlo odveleli do kosic - do konce rijna (a to pry uz ted je jasne, ze do te doby se to nestihne a bude tam jeste dyl)
zitra prijede konecne na vikend
tak hlavne proto jsme prijeli z tech jiznich cech, bo v utery rano se tam zas vracime
(s mymi oblibenymi pubertaky na kola)
setkani s tchunou (ja zas rikam „ST“ - jako svina tchyna: ) radsi nebudu komentovat, zveda mi to adrenalin jeste ted… muzu vas ale pobavit malou story: jeste kdyz jsme byli v jiznich cechach, volala mi ST, jestli prijedeme do brna, kdyz ma prijet na vikend ten mira… tak jsem ji ubezpecila, ze NEprijedeme, ze prece nepojedeme tam a zase zpatky (no trosicku jsem si zakecala, ale kdyz ja ji taaak nemusim
), no tak byla desne zklamana, zlomena a tragicka. kdyz jsme prijeli, sli jsme od vlaku pesky pres svobodak a kdo nam radostne nebezi v ustrety jako ST
nahoda jak hrom a hlavne TRAPAS! ![]()
zdravim vsechny dovolenkujici a v brne prezivajici ![]()
jezkovy oci, to je dlouhy, pardon
uz v noci nebudu psat
dobrou
TAkže hlášení z dnešní kontroly:
JSEM 6 PLUS 5, SRDÍČKO TLUČE, EMBROŠ MÁ SKORO 1 CM A MÁM CYSTU JAK PRASE(ALE PRÝ TAM MÁ BÝT, TAK NEVÍM) tAKŽE ZATÍM VŠE OK!!!
JO, a prej ať mi je hodně blbě, že to je známka silného těhotenství…
Ahoj holky,
mischni, supeeer! tak jen hezky blij a odpocivej matko
Drzim vsechny pesti!!!!
Krisulko, tak to musel byt docela trapas
Nahoda je svina ![]()
Uzivejte dovolenych a spicich deti!!! My vyrazime zitra na cely tyden do Luhacovic, tak konecne budeme zase trochu jako rodina ![]()
Krisulko, to je je teda dlouho bez tatky
Preju, at vam to rychle utece!
Vitam Martanku ![]()
Stepan se tento tyden naucil pretacet na bricho a uz s tim neprestal
![]()
Ahojky holky,
jsme zpět, chcalo a nevypadalo to že by jen tak přestalo, vzdali jsme to. Teď smrdíme u našich. Mimochodem jestli jste slyšely ve zprávách o tom zastřeleným kulturistovi a jeho rodičích, tak to byli rodičů přímý sousedé. Taťka byl tenhle týden mediální hvězda, na všech kanálech ve zprávách, v novinách. No je to ale divnej pocit teď je tam tma…a přitom na zahradě roztažené posezení a otevřené okna..no od té doby co je vynesli tam nikdo nebyl..ani se nedivím.