Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
14 neslibuju, bo jsme právě na tuto hodinu objednaní na očkování - ale pak hnedka valíme směr Lužánky - od bílého domu je to cobydup.
Hola hola hoj ![]()
Už jsme něco prošvihli nebo ještě ne?
Ne.. je to až zítra! Vezmu mlíkoše a mlíkárny a valíme k batolatům pod strom
Jo a ještě mlsky pro Evelínu - mám to tu na objednávce ![]()
Zatím to vypadá, že málem budeme muset žádat o povolení k veřejnému shromáždění, účast zdá se veliká, to bude na celou louku!
![]()
Mischni - ten je kráááásnej! (teda jako embroš, vůbec nechci odhadovat, jestli to třeba nejni embrošice nádherná). Tak tfuj tfuj tfuj a jeden tfujtajbl navíc, ať krásně rostete, tak jak máte, a v březnu sevyloupnete.
Pan tvorstva dorazil z práce… jdu dělat steaky ![]()
zítra si udělám výpisky a zatímco bude Víťas spát tak se musím naučit jmenné kombinace mamin a mlíkošů - mám odposledně proti zůčastněným informační deficit
![]()
tak ju:
zitra 14:00 luzanky
mokra varianta neni, prset nebude ![]()
proviant: co kdo uzna za vhodne
jmena si teda taky nepamatuju
tak mne ivusho prosim udelej taky tahak
![]()
dobrou!
Tak si matky pěkně užijte picnickování!!!Já zas trochu pracuju, ale můj čas ještě přijde… ![]()
amazonko, jsme Te celou dobu vyhlizely… tak teda priste ![]()
Jinak jsem Vas holky i deti rada poznala ![]()
Amazonko, chápeme, omluvenka pro tentokrát dobrá - ale tomu povídání a všem detailům se teda nevyhneš!!!!
Ale jinak, držím palce, ať si zachováš hlavně duševní zdraví v tom „blázinci“ ![]()
Holky, mimískové a skoro dospělí kluci (Krisíku a Víťasi), ještě jednou se omlouvám, že jsem musela tak brzo mazat zachránit naše zvíře…bylo to fajn, takový odpočinek pod stromem, deky, mrňata…no těším se, až se sejdeme o nějakou dobu později a z lehce uhlídatelných zlatíček na dece se stanou neřízené střely s těžko odhadnutelným doletem..
![]()
Ivusho, vezmeš mě na nějaké školení, abych si nemusela už za rok rezervovat měkký pokojíček ve cvokhauzu? ![]()
Jo, a to jsme rádi, že jsme poznali ty, co jsme dosud neznali ![]()
Krisulko, malej tě fakt žral! Ale asi nebudeš jeho ročník ![]()
Ahojík !
Srazík byl super. Jen se trošku omlouvám za naší Katy - ten koncert si prostě neodpustila… Snad už jí brzy naučím lepšímu společenskému chování
![]()
Amazonko - těšila jsem se na detaily o svatbě - neva, příště. A tu makačku na baráku a zařizování ti vůbec nezávidím. Mě totoálně vyčerpala rekonstrukce 3 pok. bytu - a to se s barákem nedá srovnat.
Mischni - taky už bych tě, holka, ráda viděla. Ale je mi jasné, že pokud je ti blbě, tak nemáš náladu na nikoho a procovat je taky ještě potřeba. Tak doufám, že se brzy uvidíme !
My se dnes chystáme na venkov za jednou mojí kamarádkou - má chlapečka 1 rok - takže zase nic pro Katunku.
Tan už určitě bude lítat
![]()
Jééé, my máme galerku! To je super. Jako bych tam byla s váma.
Vypadá to, že na vaše pikniky budou za chvíli Lužánky malý.
Jen co přestanu blejt, tak se vydám s váma. Doufám, že už to bude brzo - moc mě to nebaví…
Všechny zdravím!!!!
Diky Krisulko
Priste ale musime vyfotit i Tebe ![]()
mischni, snad uz bude lip
Pry budeme piknikovat i v prosinci, padlo tam nekolik navrhu, jak sebe a deti udrzet v teple ![]()