Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
10.9.08 09:59

sem klidna, sem klidna.. jsem klidna.. tak uz se to pomalu zacina kompenzovat. Doktori strasi, vy mne uklidnujete a uz mate prevahu jupiii Daniel proste na tu vysokou taky pujde! :D Vcera se malej socialoval na par vterin s Ivushkou a vyloudil usmev. :)
Tady jde proste hlavne o to, ze je motoricky pozadu a nezacinaji u nej jeste naky ty socalni hry, ktery v tech 10 mesicich maji zacinat atd. Pacicky, papa, jak ses velikej, dej a co ja vim jeste. Jenze tezko se ho to uci, kdyz se na to nechce divat! :D No a jeste teda ze muze byt s kazdym, ja odchazim se koukne a no problema. Vcera jsem ho na par minut nechala s kamoskou, kterou nikdy nevidel a vubec mu to nevadilo, necha se chovat od kazdyho.. Nic uz jsem s tim trapna za dva mesice uvidime :?
Ivush, tvoje mamka je akcni.. to je vyhoda :D Bude mit dostatek sil blbnout s Vitasem. To moje mamka by sedela na perone a cekala, ze pro ni prijedeme autem, jak uz nemuze :lol: Kdyz jde s malym na prochazku, abych si udelala neco svyho, tak dojou na balkon :! Kdybych chodila tento rok do skoly, Daniel bude znat balkon, obyvak a jeste teda vyhled z okna a sledovani holubu :lol:
Krisulko presne toho jsem se desila a ani nevis, jak mi spadl kamem ze srdce, ze mam jeste moznost prerusit..
Takze v patek se jdeme socializovat do cukrarny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
10.9.08 10:11

jeste jsem se chtela zeptat na ty capaky.. Jste mluvili o nake net.adrese, ale jsem ni nevyguglila. Kdyz budete vedet, napiste plz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
10.9.08 11:03

Bubis, je to www.capacky.cz Ja uz je mam objednany :D

Holky, v sraz v patek je v jake cukrarne a kdy? Zatim ale ucast neslibuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
10.9.08 11:56

nazdaaar!
hele, martanice, opice, neprovokuj :lol:

ivusho :lol: :lol: :lol: co dodat, vitas i pani matinka fakt stoji za to :lol:

bubis, ja budu ty capacky ted objednavat pro x mimin v okli - abychom neplatili postovne, tak jestli je chces objednat, muzes se pridat :wink: staci mne dat vedet velikost a vzor…

jejda, to zas mam jako na patek zavelet, nebo co? nene, nic nebude, navrhla si to sevca, tak at si to dopytlikuje! 8)
jinak je to baby kavarna: http://www.cafeandplay.cz/index.html

hehe, odchazim hlidat 15 mesicni slecnu :twisted: kdo prezije, vyhraje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
10.9.08 20:58

teeda ty capacky jsou pekny.. diky Evelinko :) ..ja jsem furt psala capaky.cz, capaky.net..
Krisulko uz mam vybrany, jdu rovnou do zimnich.. pocitam, ze se za mesic stejne jeste nezvedne.. ale kdovi. Kazdopadne bych se teda pridala k hromadne objednavce (teda pokud uz neni pozde). Takze zimni Sport cerno-modra zateplene a velikost 20. Je to mozny, ze uz by mel takovou nozku?? Krisik je zhruba nastejno beres taky dvacitku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
10.9.08 21:01

teda ta kavarna vypada fakt moc hezky… az ty nase drobatka budou uz behat vsechny, tak to bude priima posezeni a decka budou mit o zabavu postarano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
10.9.08 23:35

Kavarna vypada uzasne, Stepan to sice zatim neoceni, ale maminka to zatim zvladne za oba :D

Skoda, ze to Krisulko nerozhlasila driv, co uz… Nekdy pristeee :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
11.9.08 08:28

ahoooj

takže v pátek v 14,30-15,00?? v cafeandplay.....tak kdo se přidá :-)

Krisulko, taky bych se přidala k capáčkum…teda jestli ještě můžu, jen mi holky poraďte, jak se velikostí? Taky bych už objednala na zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
11.9.08 08:35

Krisulko - mohla bych se přidat na capáčky ? Trend růžovo béžové zateplené., vel. jsem odhadla 18 (to aby to Katy bylo na zimu). Díky moc ! A jestli jsem to časově nestihla, tak neva - objednám to sama.

Marťanko - tak pan prezident je mrzutý - no to víš i státníci mají své chvilky :) :)

Ševčo - uvidíme jak budeme v pátek stíhat - když tak se ukážem

Ivusho - to miluju, když je někdo tak aktivní jako tvoje matinka - já bych byla též nepříčetná !

Včera bylo super - přijely jsem domů s Katy až v 6h. večer. Pokec, vycházka, nádherné počasí. I Katy byla hodná - až doma byla tak utahaná, že ječela jak siréna a nemohla usnout. Dneska jdeme na krevní obraz - chudinka malá, budou ji pícht do prstíku..:( Myslím, že maminka to ponese hůř jako holčinka :) :) Tak se opatrujte ! Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
11.9.08 09:28

zdravim jen v letu,
capacky jsem jeste neposilala, takze objednavky uzavru v patek po kavarne, jo? :wink:

my hlasime ucast :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
11.9.08 12:55

moznost se socialozovat bych nikdy neodmitla, prijdeme, pokud budeme vzhuru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
11.9.08 13:51

prejeme Denisce vse nejlepsi k svatku! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
11.9.08 16:08

Ahojky kočenky,

v letu aspoň zdravím (taky taky, Krisulko, opici nebudu komentovat :D ) a hledám číslo na Chocholouška…pan prezident se chová nevycválaně, ale nikdo ho nechce, tak si ho musím nechat, pes zlobí, ale má dnes narozky, tak jsem ho ještě nenakopla a chlap si odjede na služebku na 14 dní a píše mi o solárku a bazénu na hotelu…auuuuuu, snad dnesbude jasno, zavyju si na měsíc…

Monix, tak jaká, plakaly jste obě, nebo žádná? Snad to druhé…

Ivush, sakra, ty máš taky dobré zkušenosti, to muséíme někdy probrat, určo se děsně zasmějeme - já jdu teď psát diplomatický e-mail tchuní…a s mojí dnešní náladou fakt nevím..ona chce přijet, nééééééé :cry:

Bubis, tomu říkám správný přístup, jsi nejlepší!!!

Evelínko, Sevco, Mischni, Acy moc zdravíme vás i malé (i ty ve výrobě ;-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
11.9.08 18:12

Tak pokud to najdu, tak se snad taky dostavime 8)

Martanko, to by me taky potesilo, kdybych mela doma nevycvalane dite a manzel mi psal o bazenu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
12.9.08 07:46

Krisulko, tak jsem se konečně rozhodla…letadlo modrá č. 19

vyzkoušíme to a potom, když tak půjdu ještě do těch zimních.

Tak odpo pááá, zachviličku jdeme plavčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová