Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahooj, tak já i Am už zdravé jsme. Su zvědavá za jak dlouho zase něco lapneme. Těšíme se na nějakej srazík-mohl by být příští týden co??
ahojda, tak u nás už je to taky lepší, ale tento týden máme zrušené veškeré aktivity plavací i cvičící.
Mischni…jen tak dále holka
![]()
Bubis je super, že se na všechno díváš s nadhledem a odstupem…to je asi nejlepší řešení i když Ty žádný problém nemáš
![]()
Příští týden srazík klíďo, snad krom pátku…asi pojedu s malým k našim.
Tak zatím papa jdu se učit Englisch páááááá
![]()
U nás příští týden ok - kromě úterý, kdy máme cvíčo a pak kyčlíky.
Dneska jsem se byli podívat v mé práci za kolegyněmi a kolegy - kupodivu se Katy předvedla jako milé, usměvavé, komunikativní a úžasné miminko. I já jsem se divila jaká je to „hééérečka“. A na mého šéfa házela koketní úsměvy - až jsem skoro nabyla dojmu, že mi ji někdo vyměnil
. Jen čekám, že na srazíku předvede „hysťák“ a vy mě budete podzírat, že si vše jen vymýšlím.
Dobré ranko dámy!
Včera mi nešlo vůbec se přihlásit a navíc jsem byla jak v závodní jídelně - celý den u plotny a trouby( bude ta návštěva a dnes mám dost práce), takže jen v letu…
A víc nevím, navíc jsem zelená vzteky a asi brzy zabiju tchýni: ¨Neustále nám dodává věci, které nechceme. Plete svetry a ponožky, které nikdo nenosí, dělá kompoty a buchty, které nikdo nejí a tak… Na to už jsem si „zvykla“, ale včera přišel tatouch s tím, že nám koupila půlku prasete a že ji dnes doveze! Bez varování, bez zeptání, jestli chceme nebo ne!!! A mě přijede návštěva a mrazák mám narvanej k prasknutí. Myslela jsem, že zešílím a když jsem byla sama doma, šly ze mě nadávky, o kterých jsem ani nevěděla, že je znám. Řekla jsem mu pak, že ať si s tím dělá , co chce, já na to nemám ani čas, ani místo. Takže já jsem teď ta zlá, protože maminka to přece myslela dobře…Ale ona to myslí dobře pokaždé a já už na to nemám nervy!!!! Příště nám koupí deset králíků a oznámí nám, že je budeme chovat?!?!?!
![]()
NO, muselo to ven, myslete si o mě co chcete, já už z ní prostě nemůžu…
Přeju všem krásný den.
Ahoj, doufám že už všichni dosoplili a bude jenom lépe ![]()
Mischni
to je jak z dobré komedie?? úplně se tady chechtám u noťasu. To jsem teďka zvědavá co milostivá udělá? Hodí si se synátorem brigádku a zpracují to sami? Ubytuje čuníka u sebe v mrazáku? Tak je hotentot? vždyť ti bylo tak špatně (doufám že je to lepčí?) tak co si myslela???
Že si dáš na nos kolíček a přikurtuješ se k lince abys neomdlela?
No rozhodně se těším na pokračování ![]()
ivusho - tak pokračování: Včera večer byl můj choť na infarkt, protože z jedné strany mu brečela maminka do telefonu (citové vydírání zvládá dokonale) a z druhé jsem byla nasraná já( bohužel brečím většinou o samotě, ale budu se to muset naučit…) a dnes ráno si sebral dva nejostřejší nože a prkýnko a pojede bourat půlku prasete ke tchýni - když jsem taková… Tak příjemnou zábavu, když si ji neumí umravnit, ne?
Já chápu, že nám chce dělat radost a že to fakt myslí dobře, ale devět let její dobroty už přestávám psychicky zvládat…
Jo a už plete ponožky na Embroše…
Tak konec dobrý.......až jsem skoro zaslzela (smíchy)
Tak to je super!!!! Dokonce i ten binec po všem si bude muset uklidit sama ![]()
Ponožky ber - a zkus je prodat ma MMB ![]()
Dneska je kráááásně, byli jsme dopolko v parku a nasbírali kaštany - tak odpoledne až se Vítek vzbudí budeme dělat zvířátka
, už si to nepamatuju jak se to dělá
, takže to bude improvizace.
Zdravím při neděli dámy!
Tak prase je v nějakém mrazáku - dělal to tatouch sám s tchýní a u ní…a návštěva už je na cestě domů. Bylo to fajn, všecko klaplo, výlety se podařily, počasí taky a jídlo snad chutnalo - ale jsem totálně KO. Holt jsem neměla svoje odpolední dvacetiminutovky.
Amazonko - to víš, že si pamatujem…
A couvání je dobrý, hlavně, když potřebuje něco, co je před ní… ![]()
Ahojky !
Mischni - člověka to potěší, když čte o cizím neštěstí
- zasmála jsem se. Z vlastní zkušenosti vím, co to je Tchýně a jaké pohromy dokáže způsobit. No - ale zvládla jsi to vskutku bravurně - já bych byla asi větší měkoň…
Amazonko - tak to bych taky chtěla vidět Densiku lezoucí vzad - to musí být děsná legrace
Tak ať jste zdraví a doufám, že se brzy uvidíme.
Ivusho - jak dopadly zvířátka ? Sama jsem zjistila, že spoustu věcí se člověk musí na MD učit - např. básničky, písničky atd. Připadám si jako pako, že se tady po večerech učím říkanky a ještě si nejsem téměř nic schopná zapamatovat
…jj to jsou ty postarší matky ![]()
U nás víkend v pohodě. Dokonce v neděli jsme byli na chatě ! Katy sice byla navlečená jak sněhulák (Vysočina je holt Vysočina) ale bylo tam fajn. Nebýt tchýně a jejích blbých keců, tak bych i řekla, že tam bylo báječně
![]()
Ahoj, to máme zase vyvedenej den, co?
ad zvířátka - stihla jsem utvořit „asi“ pejska, a pak dlouhatánskou žížalu. Pak mrcas urval psovi hlavu a ostatní končetiny šly v rychlém sledu.....,
, takže kaštany máme v misce (někdy) nebo rozházené všude po bytě (většinou) ![]()
Včera jsem v aukci urvala zimní goretexové botky pro Víťu, no, ale nějak mně to neuchvátilo - myslím ty aukce. Byla to moje první a myslím i poslední.
Monix - neboj nic, neustálým opakováním si ty básničky do ztvrdlé kůry mozkové vryješ. Já už je tam mám a to tak, že jsem si dokonce v sobotu na chalupě u sbírání švestek zpívala krokodýla Chňapíka - http://www.pohadkar.cz/…ky-krokodyl/
no debil!!!!! Mimochodem taky na Vysočině.
Kdepak je Krisulka - šprtka?
sprtka se hlasi ![]()
a nestiha
za chvili zase vybiham z domu a doufam, ze dite vydrzi tak 3 hodiny spat, aby moc nemucilo babicku ![]()
vecer vam urcite napisu neco pozitivnejsiho
a do te doby se zamyslete nad ctvrtkem odpoledne ![]()
Zdravím Brno!
krisulko - ty už zase pilně studuješ? Nechápu…
Máš můj obdiv. Já už mám mozkové závity potažený mechem a nevím, jestli se naučím aspoň ty říkanky(že Monix?
)
ivusho - a co kaštanová žížala - vydržela? A krokodýl Chňapík zní velmi poeticky.
ad sraz - můžu jenom ve středu a v pátek, tak to bude asi zase beze mě…
A jeden dotaz: chodily jste někam cvičit s pupkem? Já jsem se včera rozhlížela a je toho moc, tak jestli je něco vyzkoušenýho.
Předporodní kurz si asi nechám ujít, mám pocit, že emimino je dostatečná průprava pro budoucí matku…
Já jsem si teď udělala na čtvrtek volno, tak snad bude někdo moct.
Ahojky !
Mischni - já chodila jako těhule plavat do Komína do školy - myslím že to organizoval Větrník. Plavání bylo prima, ale lektorka byla bývalá závodní plavkyně a tak naše hodiny někdy připmínaly tréning na olympiádu. No - s těma pupkama to byla docela soda ! Já většinou chodila domů totálně hotová. Ale jestli jsi aspoň trochu trénovaná tak to sneseš - já jsem bohužel spíš kancelářská krysa…
![]()
Ivusho - tak to musela být děsná psina tě pozorovat jak si zpíváš Chňapíka
To bys nám mohla předvést na dalším srazíku
![]()
U nás kyčlíky ok - už do Dětské nemocnice nemusíme (jo - a bylo to úplně v poho - čekali jsem asi 15 min.). A cvíčo bylo taky prima. Viktorek od Marťanky tam bude chodit asi děsně rád - je tam jediný chlap mezi samýma babama !!