Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
294
24.9.08 19:02

Ahooj, tak já i Am už zdravé jsme. Su zvědavá za jak dlouho zase něco lapneme. Těšíme se na nějakej srazík-mohl by být příští týden co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
25.9.08 08:23

ahojda, tak u nás už je to taky lepší, ale tento týden máme zrušené veškeré aktivity plavací i cvičící.

Mischni…jen tak dále holka :wink: :wink:

Bubis je super, že se na všechno díváš s nadhledem a odstupem…to je asi nejlepší řešení i když Ty žádný problém nemáš :lol: :wink:

Příští týden srazík klíďo, snad krom pátku…asi pojedu s malým k našim.

Tak zatím papa jdu se učit Englisch páááááá 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
25.9.08 18:25

U nás příští týden ok - kromě úterý, kdy máme cvíčo a pak kyčlíky.

Dneska jsem se byli podívat v mé práci za kolegyněmi a kolegy - kupodivu se Katy předvedla jako milé, usměvavé, komunikativní a úžasné miminko. I já jsem se divila jaká je to „hééérečka“. A na mého šéfa házela koketní úsměvy - až jsem skoro nabyla dojmu, že mi ji někdo vyměnil :) :) :). Jen čekám, že na srazíku předvede „hysťák“ a vy mě budete podzírat, že si vše jen vymýšlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
26.9.08 08:45

Dobré ranko dámy!

Včera mi nešlo vůbec se přihlásit a navíc jsem byla jak v závodní jídelně - celý den u plotny a trouby( bude ta návštěva a dnes mám dost práce), takže jen v letu…

A víc nevím, navíc jsem zelená vzteky a asi brzy zabiju tchýni: ¨Neustále nám dodává věci, které nechceme. Plete svetry a ponožky, které nikdo nenosí, dělá kompoty a buchty, které nikdo nejí a tak… Na to už jsem si „zvykla“, ale včera přišel tatouch s tím, že nám koupila půlku prasete a že ji dnes doveze! Bez varování, bez zeptání, jestli chceme nebo ne!!! A mě přijede návštěva a mrazák mám narvanej k prasknutí. Myslela jsem, že zešílím a když jsem byla sama doma, šly ze mě nadávky, o kterých jsem ani nevěděla, že je znám. Řekla jsem mu pak, že ať si s tím dělá , co chce, já na to nemám ani čas, ani místo. Takže já jsem teď ta zlá, protože maminka to přece myslela dobře…Ale ona to myslí dobře pokaždé a já už na to nemám nervy!!!! Příště nám koupí deset králíků a oznámí nám, že je budeme chovat?!?!?! :twisted: :twisted: :twisted:

NO, muselo to ven, myslete si o mě co chcete, já už z ní prostě nemůžu…

Přeju všem krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
26.9.08 09:04

Ahoj, doufám že už všichni dosoplili a bude jenom lépe :D

Mischni :D :D :D to je jak z dobré komedie?? úplně se tady chechtám u noťasu. To jsem teďka zvědavá co milostivá udělá? Hodí si se synátorem brigádku a zpracují to sami? Ubytuje čuníka u sebe v mrazáku? Tak je hotentot? vždyť ti bylo tak špatně (doufám že je to lepčí?) tak co si myslela??? :roll: :twisted: Že si dáš na nos kolíček a přikurtuješ se k lince abys neomdlela?
No rozhodně se těším na pokračování :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
26.9.08 11:18

ivusho - tak pokračování: Včera večer byl můj choť na infarkt, protože z jedné strany mu brečela maminka do telefonu (citové vydírání zvládá dokonale) a z druhé jsem byla nasraná já( bohužel brečím většinou o samotě, ale budu se to muset naučit…) a dnes ráno si sebral dva nejostřejší nože a prkýnko a pojede bourat půlku prasete ke tchýni - když jsem taková… Tak příjemnou zábavu, když si ji neumí umravnit, ne?
Já chápu, že nám chce dělat radost a že to fakt myslí dobře, ale devět let její dobroty už přestávám psychicky zvládat…
Jo a už plete ponožky na Embroše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
26.9.08 11:57

Tak konec dobrý.......až jsem skoro zaslzela (smíchy) :potlesk: Tak to je super!!!! Dokonce i ten binec po všem si bude muset uklidit sama :lol:
Ponožky ber - a zkus je prodat ma MMB :wink:
Dneska je kráááásně, byli jsme dopolko v parku a nasbírali kaštany - tak odpoledne až se Vítek vzbudí budeme dělat zvířátka :idea: , už si to nepamatuju jak se to dělá :roll:, takže to bude improvizace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
28.9.08 14:57

Hstí :wink:

Příspěvek upraven 18.08.13 v 16:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
28.9.08 17:00

Zdravím při neděli dámy!

Tak prase je v nějakém mrazáku - dělal to tatouch sám s tchýní a u ní…a návštěva už je na cestě domů. Bylo to fajn, všecko klaplo, výlety se podařily, počasí taky a jídlo snad chutnalo - ale jsem totálně KO. Holt jsem neměla svoje odpolední dvacetiminutovky.

Amazonko - to víš, že si pamatujem… :lol: A couvání je dobrý, hlavně, když potřebuje něco, co je před ní… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
29.9.08 09:59

Ahojky !

Mischni - člověka to potěší, když čte o cizím neštěstí :) :) :) - zasmála jsem se. Z vlastní zkušenosti vím, co to je Tchýně a jaké pohromy dokáže způsobit. No - ale zvládla jsi to vskutku bravurně - já bych byla asi větší měkoň…

Amazonko - tak to bych taky chtěla vidět Densiku lezoucí vzad - to musí být děsná legrace :) :) Tak ať jste zdraví a doufám, že se brzy uvidíme.

Ivusho - jak dopadly zvířátka ? Sama jsem zjistila, že spoustu věcí se člověk musí na MD učit - např. básničky, písničky atd. Připadám si jako pako, že se tady po večerech učím říkanky a ještě si nejsem téměř nic schopná zapamatovat :) :) :)…jj to jsou ty postarší matky :)

U nás víkend v pohodě. Dokonce v neděli jsme byli na chatě ! Katy sice byla navlečená jak sněhulák (Vysočina je holt Vysočina) ale bylo tam fajn. Nebýt tchýně a jejích blbých keců, tak bych i řekla, že tam bylo báječně :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
29.9.08 12:43

Ahoj, to máme zase vyvedenej den, co?
ad zvířátka - stihla jsem utvořit „asi“ pejska, a pak dlouhatánskou žížalu. Pak mrcas urval psovi hlavu a ostatní končetiny šly v rychlém sledu....., :roll: , takže kaštany máme v misce (někdy) nebo rozházené všude po bytě (většinou) :evil:
Včera jsem v aukci urvala zimní goretexové botky pro Víťu, no, ale nějak mně to neuchvátilo - myslím ty aukce. Byla to moje první a myslím i poslední.
Monix - neboj nic, neustálým opakováním si ty básničky do ztvrdlé kůry mozkové vryješ. Já už je tam mám a to tak, že jsem si dokonce v sobotu na chalupě u sbírání švestek zpívala krokodýla Chňapíka - http://www.pohadkar.cz/…ky-krokodyl/
no debil!!!!! Mimochodem taky na Vysočině.
Kdepak je Krisulka - šprtka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
29.9.08 12:57

sprtka se hlasi :twisted:
a nestiha :? za chvili zase vybiham z domu a doufam, ze dite vydrzi tak 3 hodiny spat, aby moc nemucilo babicku :roll:

vecer vam urcite napisu neco pozitivnejsiho :wink: a do te doby se zamyslete nad ctvrtkem odpoledne :idea:

:-) :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
30.9.08 09:11

Zdravím Brno!

krisulko - ty už zase pilně studuješ? Nechápu… 8O Máš můj obdiv. Já už mám mozkové závity potažený mechem a nevím, jestli se naučím aspoň ty říkanky(že Monix? :wink: )

ivusho - a co kaštanová žížala - vydržela? A krokodýl Chňapík zní velmi poeticky.

ad sraz - můžu jenom ve středu a v pátek, tak to bude asi zase beze mě…

A jeden dotaz: chodily jste někam cvičit s pupkem? Já jsem se včera rozhlížela a je toho moc, tak jestli je něco vyzkoušenýho.
Předporodní kurz si asi nechám ujít, mám pocit, že emimino je dostatečná průprava pro budoucí matku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
30.9.08 10:52

Já jsem si teď udělala na čtvrtek volno, tak snad bude někdo moct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
30.9.08 15:43

Ahojky !

Mischni - já chodila jako těhule plavat do Komína do školy - myslím že to organizoval Větrník. Plavání bylo prima, ale lektorka byla bývalá závodní plavkyně a tak naše hodiny někdy připmínaly tréning na olympiádu. No - s těma pupkama to byla docela soda ! Já většinou chodila domů totálně hotová. Ale jestli jsi aspoň trochu trénovaná tak to sneseš - já jsem bohužel spíš kancelářská krysa… :) :) :)

Ivusho - tak to musela být děsná psina tě pozorovat jak si zpíváš Chňapíka :) :) To bys nám mohla předvést na dalším srazíku :) :) :)

U nás kyčlíky ok - už do Dětské nemocnice nemusíme (jo - a bylo to úplně v poho - čekali jsem asi 15 min.). A cvíčo bylo taky prima. Viktorek od Marťanky tam bude chodit asi děsně rád - je tam jediný chlap mezi samýma babama !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová