Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda koukám, že jak to velitelka K. nevezme pevně do ruky, tak ty srazíky nefungujou… ![]()
A já se přiznám, že mě holky z Jarňátek tak zblbly, že jsem dnes dotáhla domů aspoň jednorázový přebalovací podložky a jedno napínací prostěradlo…
Ony nakupují jak urvaný z řetězu a já, co jsem na ocase porodního maratonu to mám vydržet…Jsem se původně zařekla, že až po 20tt, ale to se nedá vydržet.
Dnes mi klientka nabídla autosedačku vajíčko a lehátko a nějaký blbůstky, tak se na to pojedu příští týden podívat, ale říkala jsem jí, že bych to brala když tak až v listopadu…
Ježííííš, já bych nakupovala, až by se ze mě kouřilo!!!
![]()
ivusho - musíš pořídit Víťasovi osobního trenéra nebo ho krisoň dostane na lopatky v prvním kole… ![]()
acy - co Amelka, už je společenská a usměvavá?
Monix - no tak Kačenka ještě nechodí,pořád mám šanci ji vidět před nástupem do školy…
![]()
Všem přeju hezký víkend, jedeme zítra do Práglu - koupila jsem drahému k narozeninám lístek na NHL.
Taky doufám, že se zlepčí počasí - protože V mlátí botičkama do vchodových dveří v bytě. Nevíte co asi chce? achjo.. ![]()
Tak se mívajte krásně, pa.
Ševco - ad stahování tepláků : člověče už si na to ani pořádně nepamatuju
, ale v té době jsem se definitivně odstěhovala na zem. A dokonce i na návštěvách si sedám na zem
. Když jsem vařila tak jsem si V po:,–(ila na linku - do mističky sušenky nebo jablíčko. Nebo do IKEA stoličky - prostě aby neměl pocit že nic nevidí. No a jinak jsem se plazila po 4 s ním
, on naštěstí - jak všichni víte - je takovej nezávislák, takže si jel po vlastní ose. Ke mně jenom na chvilku přitulit a pak zas fuk někam něco škodit.
Doufám že se taky někdy uvidíme....... ![]()
ahoooj!
myslim, ze tentokrat mame dobry duvod ke srazu:
vcera dorazily ![]()
Jůůůů, to je paráda! To bude chtít hromadné foto i s novými majiteli. ![]()
taaaak, co jsem to jeste chtela… ![]()
ivusho, s tim burcakem - a je ti jasny, ze tech 6 litru se nema vypit naraz?
![]()
mischni, tyyy brdo, ty uz mas na tom metru kus ubehnuto! takze myslim, ze nejaky ten maly nakupek si zaslouzis ![]()
monix, taky jsem te videla
z trolejbusu - i s pejskem a tatkou ![]()
a do vsech obchodu jsme s hlubokym klidne jezdili… co te na samoskach desi? ![]()
stahovani gati - ted uz je to trochu lepsi, jak ho casto hlida nekdo jiny, zacal byt jakysi samostatnejsi… - ale taky bylo obdobi, kdy kdyz jsem se podivala dolu, zarucene tam na me koukala cisi vyvracena hlava
resila jsem tez pobytem na ctyrech ![]()
bubis, skoda, ze jste nedorazili! no ale capacky to ted jisti ![]()
ale uz fakt asi budem muset hodit rezervacku
to bylo uplne predpekli - deti vsude okolo, mlely se a pistely, ublizovaly si a zalovaly… no proste sila!
vsechny ostatni usedave zdravime!
kde jsteeee? tady se bude podavat pravidelne hlaseni, je vam to jasne?!
![]()
joooo, a jeste, jak boural ve ctvrtek v noci ten bus SA u trencina, tak tim mel jet domu mira! zrusil rezervacku dve hodiny pred odjezdem, vzal ho kolega…
Poslušně hlásím návštěvu diskuzního krožku a zase hned poletím http://sirmi.ic.cz/smajl/393.gif
Haha krisulko, ty ses v tom focení trošku vyžívala co
A s tím autobusem, fuj! Přeběhl mi mráz po zádech když jsem to četla.
Capáky nemáme, ale určo přijdeme rády. Už ale fakt. Vždycky to bud čtu pozdě nebo něco máme, tentokrát to zhatil Denisčin průjem a rýma.
No, chtěla jsem napsat,že už jsme ok a slyším rachot v plínce, jdu na to, m to až na triku. Ale jinak už jsme zdraví ![]()
Tož všem ostatním ahoj!
ahooooooooooj, tak jsem dnes dorazila k našim, tak tady řádím u bráchy na PC, když male usnul.
Krisulko, botičky jsou fakt supééééér a nám se to náramně hodí, páč mladej předevčírem někde v Tescu „odložil“
svoje nové botičky…bohužel jsem nenašla, jen jednu ![]()
Tak až dorazíme, tak se domluvíme na srazíku a předání penízků.
Jinak všechny tetičky a dětičky i ty v bříšku zdravíme páááááá
Sevca a Alexíček
Ahoj holky,
s…e mě že jsem ty capáčky nějak prokaučovala… no nenadělám už nic.
Omlouvám se, ale teď mě vypadlo kdo se ptal na chování Am. No myslím že už je to velký zlato a chová se skoro ukázkově.
Pro Ivku a Kristý, bo oni ví o co jde: na srazu nás nakonec bylo „jen“ 20 maminek, 17 tatínků a 22 dětí a bylo to úžasnýýýýýýýýýýý!!
Krisulko teda ten autobus .......to je síla. To asi Míra poslechl babičku a před spaním odříkává - „andělíčku, můj strážníčku.........“
Zavel na rozdílení a platbu capáků - prosím někdy odpoledne, díky.
krisi - no, to měli andělé strážní teda pohotovost,co? ![]()
acy - na Amy jsem se ptala já. Jsem ráda, že se jí už zlepšila nálada. A ten srazík, teda nevím o co šlo, ale účast hojná… ![]()
Mě něco leze na průdušky, tak se prolívám čajem, cucám Oscilococcinum a hodlám se dnes do večera intenzivně (opět) válet.
ahoj vespolek!
ad. distribuce capacku - nam vyhovuje ctvrtek nebo patek odpoledne - si vyberte!
mischni, lezis a lecis se? lez a lec se!
acy,
to musel byt mazec, tolik lidu! co na to amelka?
a ja vyrazim udelat si ostudu metodickym vystupem „vrh kouli“
![]()