Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nazdar bazar!
vitam zebru!
koukam duben byl urodnej mesic
male zebratko je k zulibani!
a mate tatinka cizince, nebo jste jmeno vybirali jen ze se vam libilo?
kousek od mor. krumlova (jenze ted si samozrejme nemuzu vzpomenout na to jmeno, ze jo
) jezdime ke kamaradovi na masopust ![]()
pistici alex - no tak to uz martanku odrovna uplne
![]()
amazonko, ja v puse taky nic nevidela - dokud tam zuby nebyly (a to 1. 2 objevili rodinni prislusnici
)
acy, lezet a lecit! chlapa zamestnat!!!
moni, super, ze se katusce cviceni libi! a vecerni ryk je u nas taky folklor - pry si tak vybijeji zbytky prebytecne energie
(no ja nevim, podle me to jsou proste hajzlici mali
)
(ten vak asi az nekdy na sraziku, jestli neva, ju?)
martanko, ja chcu taky cokoladovy dopiiiing!!!
ivusho, jak k holici??? to uz z vitase nebude soptik dracek pozarnik ![]()
bubis, tak super! hele, ze si vas posilaji od certa k dablu - oni se tak jen jisti… az na chvili nechas dannyho napospas klukum (a divcinam samo taky - kor takova akcni amy
), uvidis co vsechno, a jak rychle, pochyti!
capacky - ivus, psala jsem jim mail, neodpovedeli, zkusim jeste zaurgovat! zbytek sveta - vyrabeji je pry do 10 dni (to chci videt, jestli mi ta kupa tak brzo fakt dorazi
) - ale mela by, je fakt kosa!
jsem rada, ze jste nikdo tu sestou nechytil, od protivnosti se distancujem
(byt ji mame na rozdavani…)
u nas nalada posmourna - pocasi, skola a bacily na vsech frontach
krison sopli proudem a zacal i chrchlat - tak jsem potupne naklusala do lekarny pro tu slavnou vysavacovou odsavacku
(a tu hnusnou rucni muzu koecne kopnout do kouta!
) - cili u nas je po srande i po sraziku ![]()
a my uz topime!
to je teda babi leto ![]()
no, jeste jsem vas chtela pobavit prvnim skolnim dnem, ale musim udelat neco k snedku, nez se mi zvire vzbudi, tak priste! (koukam, ze i bez cokolady to je slusny apostolsky list
)
Bubis a Krisulko - nebojte nic, kudrnáče nechám jenom drobounce přistřihnout. Spíš jenom srovnat ty zuby co jsem mu tam těma kuchyňskýma TESCOMA nůžkama napáchala já.
Bubis - taky si myslím, že se jenom jistí. Koneckonců ti řekli spoustu pozitivních věcí, ne?
A vidíš už jsem se těšila na sirup a ono prd.
Marťanko - na to že pan generál Viki dělá něco naprosto odlišného než celá skupinka a hodná Katy, si zvykej. Nevidělas mrcase?? Pořád opakuju, kluci jsou někde úúúúúúplně jinde, než ty šikulky holčičky. Že by na Marsu??
Krisulko - á další usoplenec, že bysme udělali „usoplený“sraz?
![]()
Topím taky a listuju v zájezdech do Tunisu ![]()
A honem sem s těma historkama z prvního školního dne................bude to určitě ohromná legranda. ![]()
Tak Krisulko, už jste na 4 západy (zamčení)
, ale mám přístup heč, takže se mně nezbavíš
![]()
Myslím že Bubis i Ševča taky - teda pokud se přihlásily nedávno do šmíráka.
Děkuju holky
, vy máte taky krásný děti - my všechny, však jsou po nás, ne?
![]()
Kontrola nám dnes dopadla dobře (až na to 1,5h. čekání
) a můžeme vesele očkovat - hurááá ![]()
Jak tak čtu, tak vás plno marodí
, tak se brzo uzdravte…
ivush , ať vám holič dopadne dobře ![]()
krisulko , jo jo, manža je angličan, tak jsme potřebovali nějaký jméno, který ani jedna rodina nezkomolí ![]()
Já stejně okolní vesnice moc neznám
, bydlíme tu asi rok, ale nikam po okolí jsme se ještě nedostali…Ale třeba jezdíte někam blízko nás ![]()
A chtěla jsem se zeptat, proč malýmu říkáte Krisík, jak se vlastně jmenuje? Je moc roztomilej, dívala jsem se na fotky a máte suprově vymyšlený přebalovák - to potažení čímsi zeleným, co vypadá jako karimatka - super nápad
![]()
Taky už topíme. A capáčky máme 3, co jsme různě podostávali. Ale dvoje nám byly přes léto a jedny má půjčený ségra, takže plánuju koupit ještě jedny, až Benda začne lézt nebo si stoupat ![]()
Ahoj Plkny ![]()
Bubis, no vidis, dobre zpravy
Kazde mimco ma sve tempo a temperament! Ted uz jen, aby Ty jsi byla v poho ![]()
ivusho, ja jsem vsudezdejsi ![]()
Capacky jsme objednvala uz minuloou nedeli a zatim nic, ale dnes jsme se mrkla na jejich stranky, tak tam zmenili dobu dodani (z max 7 dnu na 15 - pracovnich). Jsem je chtela pouzit uz pristi tyden na dovolene, tak asi nic ![]()
Marodum preji brzke uzdraveni a ostatnim, at nic nechyti ![]()
Ta zima je fakt neuveritelna, Stepan z ni byl asi taky v soku, protoze dneska byl v kocarku jak vymenej ![]()
vsem preji pekny vecer ![]()
AAA koukám že „všudezdejší“ je taky Amazonka a Mischni - nooo tak aspoň za Brno můžeme prohlásit, že jim tam neleze žádnej fiktivní úchylák.
… no jo, Krisulka je nase celebrita a my jeji skryti paparazzi (ci jak se to pise)
![]()
Nazdar bazar, tak jsem vás konečně dočetla…
u nás nic moc. Alexíno má rýmajlu jako prase
a do toho ještě tohle super počasíčko.
Bubis, tak to je parádička, že je to v poho
Zebro - taky mám teď kámošku, která čeká mimi s Angličanem a nemůžou najít nějaké vhodné jméno pro chlapečka, aby to bylo uni.
Zatím se loučín, dítě mi řve u nohou…tak soplům zdar ![]()
Ahoj kočenky !
Bubis - tak celekm pozitivní zprávy ! To je moc dobře - malý je šikula a ty se nenech stersovat od doktorů ![]()
Amazonko - no ty fotky ze svatby by už byly potřeba - jsem moc zvědavá !! ![]()
A co nového u nás ? Po hexe měla Katy teplotku (což je prý neobvyklé, jak jsem se dočetla), takže prý můžu očekávat obdobné reakce na všechny vakcinace. No, může u nás být něco bez problémů ???? Navíc od včerejška je protivná jak noc - střídavě piští a řve. Obojí bez zjevné příčiny. Včera spala přes den max. 1,5h. celkem. Prostě protivný mimino
Zítra na cvičení jistě předvede svou oblíbenou etudu „Protivná Katy“ a bude po dobrém dojmu z minula. Já teď s hrůzou sháním teplé oblečení pro sebe i Katy - nějak jsems e tím létem nechalal ukolébat a teď mám co dělat aby mi dítě nezmrznulo
. Opatrujte se ! Pa
Zdarec!
Jsem opět po KO: . Utz tentokrát nebyl, takže ani foto, jen mě prohrábla a prý krásně rostu( to mi nemusí říkat, to vidím… Mrkající ). Konzultovala jsem to amnio a genet. konzultaci a došly jsme k závěru, že se na to vyprdnu. Na konzultaci by mě do toho amnia tlačili. Takže uvidíme, jak vyjdou triplly a pak by se udělal ještě jeden utz na Downa a pak až amnio - pokud by bylo nějaké riziko.Tož tak.
Skoro mám chuť se aspoň pustit do seznamu nezbytností pro prcka a už abych začala nakupovat…Ale to ještě chvilku počkám…Snad…
Další pozitivum dnešního dne je, že puboš se nechal asi po čtyřech měsících ostříhat! Už bylo na čase - vypdal ja „Ezop“.
A já takový ty dlouhý nedlouhý vlasy na chlapech dost těžko snáším, takže dnes bylo milé přakvápko - jenom ze mě vytáhl stovku na holiče… ![]()
Koukám, že skoro všichni prckové stále soplí - ono není divu, v tak krásném počasí…
amazonko - vlastní matka nebo ne, jak se jednu člověk zaláskuje, tak je to mazec. Moje máma v tom taky lítá - tady je to zase staronová známost obnovená po dvaceti letech. Achová se jak puboška největší. Mám takový telefonáty: On nenapsal - co mám dělat? ![]()
Monix - Katuška umí etudu " protivná Katy"? To se mi nechce věřit… ![]()
Bubis - já bych to taky považovala za dobré zprávy. ![]()
krisulko - koukám, že do listopadu k vám infiltrovalo celý Brno, co? A já už taky studuju manducu… ![]()
Zebra - vítej!
ivusho - to byly časy, kdy jsem ještě maldýho přeprala, co se holiče týká…
Ostatní zdravím!
Jo, a už jsem dva dny neblila… ![]()
jee taky bych potrebovala nakyho pritele pro svoji matinku.. Kam ji mam poslat? ![]()
Mischni to teda utika ty kotroly, doufam, ze porad budou stejne uspesny a uz se dockame male tenistky
(kluci jsou fotbalisti a holky tenistky, tak to vidim ja)
Jinak ja uz stejne ty doktory neposloucham, takze… radeji posloucham vas
Malymu vidim stejne porad jen zadek, takze co.. je zvidavej, to staci.. ze neni zvedavej na mamcu, asi nejsem jeho typ ![]()
Btw. My jsme taky od vcerejska total zasopleni a se zvysenou teplotou, takze nevyspani. To je strasny pocasi. Sedime doma a nudaaa.
Jak se dari ostatnim nemocnalum? A mate naky typy na kapky ci nakou vychytavku, jak ty kapky jim do nosa nakapat?? ze by hlavu prichytnout do sveraku?? Neee vazne, jak to delate? Mame poprve rymu a sopel rozmatlanej imrvere v ocich atd.
Ahoj holčiny,
Monix - není pravda, že na hexu jsou pokaždé stejné reakce, my měli teplotu jenom po 2 dávce. Neboj Kačenka se zítra na cvičení určitě předvede jako slušně vychovaná dáma. Hysterku si nechá na doma. ![]()
Mischni - tak že by se konečně všechno v lepší obracelo? To je dobře že už ti je dobře (bože fakt sem už zblbla
) U kadeřníka Víťas seděl - paní byla pekelně rychlá a šikovná, takže než se stihl začít nudit tak byl bez kudrlin. Pak ho uplatila miskou arašidových křupek, a já jsem si stihla dát kafe a jeden bulvární plátek než odvlasatila manžu.
Bubis - kapky do nosa nedávám, raději zvlhčuju vzduch mokrýma ručníkama na topení a aplikuju eukalypltový olej do aromalampičky. Odsávačku mám trvale nainstalovanou na vysavači a vysavač v obýváku, a pokaždé když jdu okolo tak ho vycucnu.
Fotky ze svatby hodím na rajče jak budou, a Víťase jsme večer uložili novomanželům na pokoj
, no tak to jsme pěkné prudy co? ![]()
Tak soplům zdar, zdar, zdar.
tak my jsme odsopleni, nastesti to nebylo tak hrozny.. jen teda ten vysavac malyho desil a hlavne v noci, ale svy splnil na vybornou! Ivush, dik za radu.
Konecne si dnes jedu pro muze, uz se ho nemuzu ani dockat
.. a taky ze bude moct byt s malym prdolkou a ja budu moct sama na kavicku
Sem to ale matka ![]()
A jak se mate vy? Snad uz jsou nemocni zdravi a zdravi jeste zdravejsi.
Mejte se hezky