Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2393
17.9.08 11:58

nazdar bazar!

vitam zebru! :srdce: koukam duben byl urodnej mesic :lol: male zebratko je k zulibani! :huban: a mate tatinka cizince, nebo jste jmeno vybirali jen ze se vam libilo?
kousek od mor. krumlova (jenze ted si samozrejme nemuzu vzpomenout na to jmeno, ze jo :roll: ) jezdime ke kamaradovi na masopust :D

pistici alex - no tak to uz martanku odrovna uplne :lol: :lol:

amazonko, ja v puse taky nic nevidela - dokud tam zuby nebyly (a to 1. 2 objevili rodinni prislusnici :oops: )

acy, lezet a lecit! chlapa zamestnat!!!

moni, super, ze se katusce cviceni libi! a vecerni ryk je u nas taky folklor - pry si tak vybijeji zbytky prebytecne energie :D (no ja nevim, podle me to jsou proste hajzlici mali :lol: :lol: )
(ten vak asi az nekdy na sraziku, jestli neva, ju?)

martanko, ja chcu taky cokoladovy dopiiiing!!!

ivusho, jak k holici??? to uz z vitase nebude soptik dracek pozarnik :-(

bubis, tak super! hele, ze si vas posilaji od certa k dablu - oni se tak jen jisti… az na chvili nechas dannyho napospas klukum (a divcinam samo taky - kor takova akcni amy :lol: ), uvidis co vsechno, a jak rychle, pochyti!

capacky - ivus, psala jsem jim mail, neodpovedeli, zkusim jeste zaurgovat! zbytek sveta - vyrabeji je pry do 10 dni (to chci videt, jestli mi ta kupa tak brzo fakt dorazi :wink: ) - ale mela by, je fakt kosa!

jsem rada, ze jste nikdo tu sestou nechytil, od protivnosti se distancujem :wink: (byt ji mame na rozdavani…)

u nas nalada posmourna - pocasi, skola a bacily na vsech frontach :( krison sopli proudem a zacal i chrchlat - tak jsem potupne naklusala do lekarny pro tu slavnou vysavacovou odsavacku :evil: (a tu hnusnou rucni muzu koecne kopnout do kouta! :D ) - cili u nas je po srande i po sraziku :cry:

a my uz topime! 8O to je teda babi leto :?
no, jeste jsem vas chtela pobavit prvnim skolnim dnem, ale musim udelat neco k snedku, nez se mi zvire vzbudi, tak priste! (koukam, ze i bez cokolady to je slusny apostolsky list 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
17.9.08 12:23

Bubis a Krisulko - nebojte nic, kudrnáče nechám jenom drobounce přistřihnout. Spíš jenom srovnat ty zuby co jsem mu tam těma kuchyňskýma TESCOMA nůžkama napáchala já.
Bubis - taky si myslím, že se jenom jistí. Koneckonců ti řekli spoustu pozitivních věcí, ne? :D A vidíš už jsem se těšila na sirup a ono prd.
Marťanko - na to že pan generál Viki dělá něco naprosto odlišného než celá skupinka a hodná Katy, si zvykej. Nevidělas mrcase?? Pořád opakuju, kluci jsou někde úúúúúúplně jinde, než ty šikulky holčičky. Že by na Marsu??
Krisulko - á další usoplenec, že bysme udělali „usoplený“sraz? :lol: :lol:
Topím taky a listuju v zájezdech do Tunisu :roll:
A honem sem s těma historkama z prvního školního dne................bude to určitě ohromná legranda. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
17.9.08 13:28

Tak Krisulko, už jste na 4 západy (zamčení) :lol: :lol:, ale mám přístup heč, takže se mně nezbavíš 8) :lol:
Myslím že Bubis i Ševča taky - teda pokud se přihlásily nedávno do šmíráka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
17.9.08 14:40

I ty Evelíno?? 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
17.9.08 20:30

Děkuju holky :D , vy máte taky krásný děti - my všechny, však jsou po nás, ne? :lol: :D

Kontrola nám dnes dopadla dobře (až na to 1,5h. čekání :roll: ) a můžeme vesele očkovat - hurááá :dance:

Jak tak čtu, tak vás plno marodí :( , tak se brzo uzdravte…

ivush , ať vám holič dopadne dobře :D

krisulko , jo jo, manža je angličan, tak jsme potřebovali nějaký jméno, který ani jedna rodina nezkomolí :lol:
Já stejně okolní vesnice moc neznám :oops: , bydlíme tu asi rok, ale nikam po okolí jsme se ještě nedostali…Ale třeba jezdíte někam blízko nás :)
A chtěla jsem se zeptat, proč malýmu říkáte Krisík, jak se vlastně jmenuje? Je moc roztomilej, dívala jsem se na fotky a máte suprově vymyšlený přebalovák - to potažení čímsi zeleným, co vypadá jako karimatka - super nápad :! :! :! :D

Taky už topíme. A capáčky máme 3, co jsme různě podostávali. Ale dvoje nám byly přes léto a jedny má půjčený ségra, takže plánuju koupit ještě jedny, až Benda začne lézt nebo si stoupat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
17.9.08 21:53

Ahoj Plkny :D

Bubis, no vidis, dobre zpravy :wink: Kazde mimco ma sve tempo a temperament! Ted uz jen, aby Ty jsi byla v poho 8)

ivusho, ja jsem vsudezdejsi :lol:

Capacky jsme objednvala uz minuloou nedeli a zatim nic, ale dnes jsme se mrkla na jejich stranky, tak tam zmenili dobu dodani (z max 7 dnu na 15 - pracovnich). Jsem je chtela pouzit uz pristi tyden na dovolene, tak asi nic :?

Marodum preji brzke uzdraveni a ostatnim, at nic nechyti :wink:

Ta zima je fakt neuveritelna, Stepan z ni byl asi taky v soku, protoze dneska byl v kocarku jak vymenej :-)

vsem preji pekny vecer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
17.9.08 21:59

AAA koukám že „všudezdejší“ je taky Amazonka a Mischni - nooo tak aspoň za Brno můžeme prohlásit, že jim tam neleze žádnej fiktivní úchylák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
17.9.08 22:17

… no jo, Krisulka je nase celebrita a my jeji skryti paparazzi (ci jak se to pise) 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
17.9.08 23:30

Lšr

Příspěvek upraven 18.08.13 v 16:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
21.9.08 17:10

Nazdar bazar, tak jsem vás konečně dočetla…

u nás nic moc. Alexíno má rýmajlu jako prase :roll: :roll: a do toho ještě tohle super počasíčko.

Bubis, tak to je parádička, že je to v poho

Zebro - taky mám teď kámošku, která čeká mimi s Angličanem a nemůžou najít nějaké vhodné jméno pro chlapečka, aby to bylo uni.

Zatím se loučín, dítě mi řve u nohou…tak soplům zdar :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
22.9.08 09:35

Ahoj kočenky !

Bubis - tak celekm pozitivní zprávy ! To je moc dobře - malý je šikula a ty se nenech stersovat od doktorů :)

Amazonko - no ty fotky ze svatby by už byly potřeba - jsem moc zvědavá !! :)

A co nového u nás ? Po hexe měla Katy teplotku (což je prý neobvyklé, jak jsem se dočetla), takže prý můžu očekávat obdobné reakce na všechny vakcinace. No, může u nás být něco bez problémů ???? Navíc od včerejška je protivná jak noc - střídavě piští a řve. Obojí bez zjevné příčiny. Včera spala přes den max. 1,5h. celkem. Prostě protivný mimino :) :) Zítra na cvičení jistě předvede svou oblíbenou etudu „Protivná Katy“ a bude po dobrém dojmu z minula. Já teď s hrůzou sháním teplé oblečení pro sebe i Katy - nějak jsems e tím létem nechalal ukolébat a teď mám co dělat aby mi dítě nezmrznulo :) :) :). Opatrujte se ! Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
22.9.08 14:04

Zdarec!

Jsem opět po KO: . Utz tentokrát nebyl, takže ani foto, jen mě prohrábla a prý krásně rostu( to mi nemusí říkat, to vidím… Mrkající ). Konzultovala jsem to amnio a genet. konzultaci a došly jsme k závěru, že se na to vyprdnu. Na konzultaci by mě do toho amnia tlačili. Takže uvidíme, jak vyjdou triplly a pak by se udělal ještě jeden utz na Downa a pak až amnio - pokud by bylo nějaké riziko.Tož tak.
Skoro mám chuť se aspoň pustit do seznamu nezbytností pro prcka a už abych začala nakupovat…Ale to ještě chvilku počkám…Snad…

Další pozitivum dnešního dne je, že puboš se nechal asi po čtyřech měsících ostříhat! Už bylo na čase - vypdal ja „Ezop“. :lol: A já takový ty dlouhý nedlouhý vlasy na chlapech dost těžko snáším, takže dnes bylo milé přakvápko - jenom ze mě vytáhl stovku na holiče… 8)

Koukám, že skoro všichni prckové stále soplí - ono není divu, v tak krásném počasí…

:?

amazonko - vlastní matka nebo ne, jak se jednu člověk zaláskuje, tak je to mazec. Moje máma v tom taky lítá - tady je to zase staronová známost obnovená po dvaceti letech. Achová se jak puboška největší. Mám takový telefonáty: On nenapsal - co mám dělat? :lol:

Monix - Katuška umí etudu " protivná Katy"? To se mi nechce věřit… :wink:

Bubis - já bych to taky považovala za dobré zprávy. 8)

krisulko - koukám, že do listopadu k vám infiltrovalo celý Brno, co? A já už taky studuju manducu… :lol:

Zebra - vítej!

ivusho - to byly časy, kdy jsem ještě maldýho přeprala, co se holiče týká…

Ostatní zdravím!

Jo, a už jsem dva dny neblila… :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
22.9.08 15:06

jee taky bych potrebovala nakyho pritele pro svoji matinku.. Kam ji mam poslat? :lol:
Mischni to teda utika ty kotroly, doufam, ze porad budou stejne uspesny a uz se dockame male tenistky :) (kluci jsou fotbalisti a holky tenistky, tak to vidim ja)
Jinak ja uz stejne ty doktory neposloucham, takze… radeji posloucham vas :D Malymu vidim stejne porad jen zadek, takze co.. je zvidavej, to staci.. ze neni zvedavej na mamcu, asi nejsem jeho typ :lol:
Btw. My jsme taky od vcerejska total zasopleni a se zvysenou teplotou, takze nevyspani. To je strasny pocasi. Sedime doma a nudaaa.
Jak se dari ostatnim nemocnalum? A mate naky typy na kapky ci nakou vychytavku, jak ty kapky jim do nosa nakapat?? ze by hlavu prichytnout do sveraku?? Neee vazne, jak to delate? Mame poprve rymu a sopel rozmatlanej imrvere v ocich atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
22.9.08 16:51

Ahoj holčiny,
Monix - není pravda, že na hexu jsou pokaždé stejné reakce, my měli teplotu jenom po 2 dávce. Neboj Kačenka se zítra na cvičení určitě předvede jako slušně vychovaná dáma. Hysterku si nechá na doma. :lol:
Mischni - tak že by se konečně všechno v lepší obracelo? To je dobře že už ti je dobře (bože fakt sem už zblbla :roll: ) U kadeřníka Víťas seděl - paní byla pekelně rychlá a šikovná, takže než se stihl začít nudit tak byl bez kudrlin. Pak ho uplatila miskou arašidových křupek, a já jsem si stihla dát kafe a jeden bulvární plátek než odvlasatila manžu.
Bubis - kapky do nosa nedávám, raději zvlhčuju vzduch mokrýma ručníkama na topení a aplikuju eukalypltový olej do aromalampičky. Odsávačku mám trvale nainstalovanou na vysavači a vysavač v obýváku, a pokaždé když jdu okolo tak ho vycucnu.

Fotky ze svatby hodím na rajče jak budou, a Víťase jsme večer uložili novomanželům na pokoj :lol: :lol: , no tak to jsme pěkné prudy co? :roll:

Tak soplům zdar, zdar, zdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
24.9.08 12:40

tak my jsme odsopleni, nastesti to nebylo tak hrozny.. jen teda ten vysavac malyho desil a hlavne v noci, ale svy splnil na vybornou! Ivush, dik za radu.
Konecne si dnes jedu pro muze, uz se ho nemuzu ani dockat :) .. a taky ze bude moct byt s malym prdolkou a ja budu moct sama na kavicku 8) Sem to ale matka :lol:
A jak se mate vy? Snad uz jsou nemocni zdravi a zdravi jeste zdravejsi.
Mejte se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová