Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jen v letu, za chvíli čekám paní…
KO OK. Dítě roste jako z vody, čile se protahuje, srdíčko tluče, je to macek a zepředu vypadá jako E.T. Bohužel moc nespolupracovalo, takže foto nemám.
Krve mi vzali jak na transfuzi, výsledky budou buď příští pátek nebo až 3.11. neb se mezitím stěhují s ordinací.A pak už následuje žádanka na velký utz a velké nákupy!!!
slava nazdar! gratulujeme mischni a zdravime cileho embrose!!
amelce gratulace k 8 mesicum!
moni, zadne postovne nebylo
tot vsjo!
streda - klidne, jen nekdy driv - v 16 musim na mendlaku predavat ubohe dite tchuni ![]()
jak to vidi zbytek sveta?
Jooo, ve středu bych vám mohla přijít ukázat svůj pupan osobně. Můžu mezi 13-16h. A v tom čase se musím stihnout protočit u mamky v Žabinách, ale je mi fuk jestli před nebo po.Tak že by to konečně vyšlo? ![]()
Mischni - huráá - velká gratulace a máváme embrouškovi !!
Středa - my po poledni kdykoli - třeba kolem 14h. ? Na Šumavské ?
tak my bychom zitra prisli!
ha, koukam neprihlaseni?! krisikovci
edit: tak prihlaseni
ale chtelo to po mne opsat kod..
Jo, tak zítra cca 14.00 na Šumavské bych mohla zvládnout. Kdyby byla změna, ozvu se Krisuli a o totéž ji prosím. ![]()
A těším se, že vás zase po dlouhé době uvidím a snad i poznám… ![]()
Jaj kua… proč mi přestaly chodit maily že se tu něco děje???? Sem zase něco propásla a asi i propasu, páč zítra má taťka KO a máme vyřizování.Sakriš.
To sem houby sletnice.Jedna chabá účast a jinak samá áčka:( se fakt polepším ![]()
Nazdáre, tak už jsme konečně tady…:-))
Ve čtvrtek nám to vyhovuje, dorazíme, teda jestli to ještě platí ![]()
Zatím papa Sevca a Alexíno
Hele babizny, tak kdy teda? Jdete dnes? A ten čtvrtek co? To my bysme třeba mohli ![]()
Acy, nám rýma neva, Deni už taky dvakrát soplila a tak to asi bude celou zimu, takže za nás klidně ![]()
to blbo usnulo, i kdyz jeste vubec spat nemelo!
![]()
acy, my permanentne soplime uz pres mesic, cili za nas v klidu ANO (a Amelce se nejak zasekl metrik, ne?)
**dnes 14.00 Sumavska!
zitra 15.30 Sumavska? nebo Purkynka?** (kazdopadne dovalim Sevce capaky!
Jéé tak děkujeme!! Pidinarozky měla v pondělí, je to nějaké p…é. ![]()
Tak my přivalíme dneska určo, zítra ještě uvidíme.
Teď mi kooonečně usnula ! Jestli se nějak rozumně vzbudí, tak dorazíme !!!