Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
20.10.08 09:51

Ahojky, zdravíme po víkendu !

Musím vše napravit a dát týdenní hlášení…všechno OK, Katy po očkování měla zase 1 den teplotu, takže asi to tak bude vždycky. :( Ale už je v pořádku a včera jsme dokonce byli v Ikee a byla hodná !! Dokonce půlku nákupu prospala (k velkému údivu taťky).

Mischni - přikláním se k názoru že embroš je holčička a už chtěla taky nakupovat :)

Ivusho - Víťas na záchodě je úžasný - taky jsem se zasmála. Smích mě ovšem přešel, když jsem si uvědomila, že mě to čeká taky…

Krisulko - tak burčáček jo ?? A pak to nebohé dítě je zmatené z toho, co z to vlastně z toho mámina prsu vlastně teče… :)

Jo musím si postěžovat na Katušku - opice mi začíná odmítat prso. A když ho neodmítne úplně, tak si jen cucne a pak zase řve dokud nedostane flašku. S takovou s kojením brzy skončím…:(

ad srazík - u nás nejde čtvrtek a pátek. Jinak docela jo. „A budeme se víc snažit, pane správče ! “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.10.08 10:09

Ahojte :)

Né, nelekla jsem se :lol: Taky dělám kalendáře na Vánoce :lol:

Dnešní noc jsme skoro nespali :roll: Nevím, jestli jsem snědla něco nadýmavýho nebo to bylo z brambory (nebo džusu), co Beník včera dostal, ale celou noc mrčel, kroutil se a nemohl usnout :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
23.10.08 22:57

Ahoj holky,
zíra odjíždíme do Jeseníků na plavací pobyt (Žabičky). Vracíme se v úterý. Tak se mějte krásně a ahóóój!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
24.10.08 15:41

Kdyby jste chtěly vědět, kdo kazí ty statistiky, tak jsou to takový jako JÁ…
Aby náhodou nebyla nuda, tak mám ty zatracený triply pozitivní! Zvýšený riziko na Downa.Už jsem se byla objednat na genetickou konzultaci a velkej utz - vše 12.11. Chtěli mi dát rovnou i termín na amnio, ale ukecala jsem to, že až jak dopadne utz. Dělá to tady Dr. Vlašín - prý veliká kapacita, tak na něj sázím.
Sice NT vyšel negativní a o triplech víme svý, ale stejně je to pocit na hov..no, když vám řeknou, že možná…No, musím tomu prckovi věřit, mmch dnes se mele jak zjednanej, třeba mi chce naznačit: mámo neblbni, já jsem ok… a nějak to vysvětlit tatouchovi, neb z toho bude jurodivej… :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
24.10.08 18:19

Acy hezky si zaplavčete.....
Mischni neboj já jsem ty statistiky kazila taky, Downa jsme měli 1:50, já jsem teda neváhala a šupajdila na amnio. Musím říct, že byli opravdu velice příjemní a vše vždy vysvětlili. A rozhodně mně do toho odběru plodovky nikdo netlačil, ani na té genetické konzultaci. Vůbec to nebolelo - to daleko větší muka jsou, když ti odebírá krev nějaká „šikovná“ sestra. Ale rozhodně si pamatuju jaké to bylo, když jsem čekala na výsledky.....před těma nejhoršíma představama se nadalo utéct. :( I když mi na tom velkém ultrazvuku tvrdili že je to hezkej zdravej kluk, stejně byla to hrůza. Ale asi horší by bylo pro mně čekat až na porod a trnout co uvidím.
Achjo, jsem se nějak rozepsala........ale se mi ty pocity vrátily, na takové zážitky se prostě nezapomíná...........
Takže znovu zapojuju palce do akce.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.10.08 09:23

Mischni , držím pěsti na výsledky, určitě dopadnou dobře. Mě teda říkali na gyndě, že i když by byly ty triple testy pozitivní, tak to ještě nic neznamená. Ten doktor je dobrej, byla jsem tam na velkým UTZ a je moc hodnej, všechno mi vysvětlil…

Zebra

• Citovat
  • Upravit
7374
25.10.08 11:55

Mischni,

ty testy akorat matou maminky. Na zapade je uz pry vubec nedelaji. Kamaradku strasily u 1. i 3. ditete, ze ma podle testu Down a uplne zbytecne ji stresovali :? Mne ty hodnoty taky vysly nejake zvysene a na velkem UTZ mi doktorka rikala, ze to mohlo byt ovlivneno skoro vsim, snad i tim, jak jsem se ten den vyspala :roll: Moc drzim pesti, at uz je zbytek testu v poradku a muzes si uzivat pohodoveho tehotenstvi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
25.10.08 21:12

Holky dík, já vím, že je to nejspíš planý poplach (aspoň pevně doufám), ale ten pocit je hnusnej…Prostě to v té hlavě pořád hlodá… A kdybych neměla ok NT screening a načteno spoustu zkušeností druhých (tímto díky emiminu), tak asi už visím na trámu… :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
25.10.08 22:05

Mischni - dr. Vlašín je opravdu kapacita, byla jsem u něj taky. Byli všichni tam moc příjemní a do amnia mě taky netlačili. Spíš to nechali na mě (triply i NT jsem měla v pořádku), ale věk je věk (!!!). Já jsem hlavně kvůli svému klidu na to amnio šla. Genetička mi řekla, že riziko je úplně minimální a obvykle po amniu skončí těhu, které by tak jako tak nedopadly, pouze amnio urychlí celý proces. Tak jak píše Ivusha - vůbec to nebolí (odběr krve bývá mnohem horší), jen je potřeba poté dodržet 3 denní klid na lůžku a nožky nahoře. A neboooj - všechno bude fajn !

My jsme byli dnes na otočku v Ostravě (na oslavě 60tin). Katuška byla neskutečně hodná a společenská. Až jsme z ní byli s manžou úplně překvapení. Tak úžasné dítě jsme ještě neviděli :) :)

Užívejte všichni víkendíku !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
25.10.08 22:19

Ahoj holky - vidim, že Brno diskuze nevazne - to je dobře:-) chtěla jsem se jen připomenou - sice má Kikin rýmu - ale tož už od středy, tak snad budeme po víkendu ok - já hlásím, že pokud by byl sraz třeba nejlíp na Šumavské - tak můžeme: středa dopo, čtvrtek cely den, patek odpo. juknu a uvidim, co jste tu vymyslely - pokud se slečinka uzdraví, ráda vás poznám. Pokud bude soplit - tak halt příště-Lusie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
26.10.08 20:04

Ahoj holky,

můžu se přidat k Vám do diskuze? Jsem také z Brna a narodila se nám v červenci holčička …
Jinak pár stránek snad stihnu pročíst at vím co se tu řeší ale 97 teda nevím zda stihnu :lol:

Jinak k tomu Brno na Veveří k Vlašínovi zdál se mně opravdu výborný, byla jsem tam ve 12 tt a na velkém ult u jedné paní už nevím jméno a ta teda byla nepříjemný…3× mně poslala se procházet aby dítě vubec vyšetřila a byla teda toho na mrtvici jaKOU POLOHU zaujalo…

všem přeju klidný beproblémový večer :lol: u nás se večery tak zlepšily :) Jinak malá spí snad od narození nonstop 8-10 hodin v kuse …A večer do 23 byl krušný a ted spí extrémne jen snad pár hodin vydrží vzhrůru :) tak zatím pohodička …chodí spát v 8 a pak se probudí a od 23ti uder a spí

• Citovat
  • Upravit
18651
26.10.08 22:03

Hoj Baby a baby, hlásím zmrtvých vstání. Konečně máme doma internet a tak pokud nepohrdnete plkalkou navíc budu ráda.

O nás: Máma Láďa 29let, 4roky vdaná
kluci Jan 3 a kousek skoro půl, Tom 21měsíců

Toho času, doufám napořád 30km od Brna v nejmenované vesničce Borač :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
26.10.08 22:11

lacenko nacanko to mn2 dostalo to z mrtvých vstání :)
Já v tom směru znám Habří a Tišnov tam jsem si nechala půjčit šaty na svatbu :)

Jinak snad můžem uvidímě co řeknou ostatní :)

• Citovat
  • Upravit
2393
26.10.08 23:42

tak ja vas holky jako vitam nebo co! :wink: chodte casto a pokud mozno i na „zive“ srazy :D

mischni, ty teda vazne musis mit vsechno, co? :? ja ale taky znam jen same plane poplachy - to jsou fakt testy za vsechny prachy :evil: pozdrav embrosove do brucha :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
26.10.08 23:56

Kristulinka: tak děkujem já se budu to snažit ve volnu dočíst :)

Bylo by fajn objevit nějakou mamču z Brna směr Krpole :wink: Nemám s kým vozit kočárek a je to nuda :)

Tak a frčí se dohajánek :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová