Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mischni - lež a léč se jak dlouho jen můžeš a užívej klidu nepřetržitého spánku déle jak 3 hod. vkuse
- pro mě už to je skoro sci-fi spánek celou noc
![]()
Krisulko - u nás lépe vyhovuje pátek odpoledne (cca kolem 2h.) - ale klidně i pro ně někam dojedeme (pro ty capáčky…). Jo a ten autobus - tak to by měl manžel slavit skoro druhé narozeniny, ne ?
No a my razíme na vycházku i s taťkou a psem. Pá, pá.
Monix v pátek ve 14 to není v našich silách
, ale neva prostě Krisulko zavel a když to nevyjde tak si tě chytnu někde sólo.
A co ostatní capáčnice???? Jak jste na tom vy? Kdy můžete??
Jo a jinak vám předvedu první umělecký výtvor Vítka, ani to moc nebolelo a podle očekávání to bavilo víc maminku ![]()
http://img2.rajce.idnes.cz/…i_kresba.JPG
no hele, jako my dorazime nekam klidne ve ctvrtek I v patek
bo jsme celi opusteni, tak radi popatrime na spratelene tvare ![]()
jen ve ctvrtek muzu az po 15h…
s patkem teda pocitam - ve 14h ![]()
ivusho, to mne netvrd, ze vitase nebavilo matlat vsude barvy? ![]()
Ahoj, jé srazík. Nám zítra odpoledne přijedou manžův brácha se ségrou, takže nemůžu
, to by bylo blbý sbalit Bendu a odjet a říct, že jedu na sraz - zvlášt, když se jedou podívat na Beníka
. Tak snad příště…
Jinak máme ty capáčky z fota s modrýma šňůrkama, zděděný po bratránkovi, jsou super
Užijte si srazík, já jdu uklízet, aby se návštěva nelekla ![]()
Zebra
jeee to je pekna capackova kompozice.. ![]()
My bysme byli pro ctvrtek, v patek jedeme za babickama.. V nejhorsim bysme se v patek jen zastavili na moment.
Bubis
Krisulko - zavel KDE srazík bude - abys to neměla moc komplikované, když jsi taková dobrá víla a pro všechny jsi ty capáky objednávala.
tak teda ja velim:
zitra po 15 na purkynce
v patek v e 14 na sumavske
komu to nehovi a ma u me capaky, dejte vedet, nako se domluvime! ![]()
Ahoj brňačky - plánujete něco na příští týden? Kika má bohužel od včera rýmu jak prase - jinak jsme chtěli v pátek dorazit na Šumajdu - tam nám to vyhovuje - takže pokud by byl další sraz třeba příští čtvrtek tamtéž - tak jsme všema tlapkama pro - a to už snad budem i v pohoooo:-)
Zdraví Lusie
zdar zeny, my uz vyrazime do terenu, s dneskem pocitam! budeme tam my i capacky ![]()
lusie, klidne i pristi ctvrtek ![]()
Krisulko - nedorazíme…jsem nemocná a jsem ráda že žiju a zvládám starat se o dítě
Prosím tě, jak jsi na tom příští týden ? Kdy a kam se mám zastatvit ? A nebo chceš aspoň převést peníze na účet ? (číslo mi písni sms a já to převedu). Moc se omlovám…:(
monix - ajajaj, taky tě sklátil bacil? No, s prďolkou už se hůř polehává,co? Tak hlavně ať seš brzy fit a malá to nechytne!
krisulko - jak probíhá distribuce? ![]()
vsem marodum pofoukani na bolistky!
uz mi zbyvaji jen capaky pro Sevcu a spol. - tak se ozvi, zenska!
jinak dopredu hlasim (abyste si naplanovaly nemoci, navstevy a jine zbytecnosti
): ctvrtek 16.10. v 15 hod sraz v baby cavarne na Sumavske!
zdar a silu!
(dubnacky maji cerny puntik za absence!
)
Jéééžiš - my zrovna 16.10 jdeme na očkování (po 12h.) hexa+Prevenar…tak nevím, jestli by bylo rozumné pak malou ještě tahat na srazík. Moc mě to mrzí… Jen se zeptám - středa by nešla ???
Krisulko - až pozdě mi došlo, že ta cena byla nějak nízká (za ty capáky) - a co poštovné ???? Kolik ti ještě dlužím ?
Jinak - s nemocí jsem statečně zabojovala a ani jsem nepotřebovala antibiotika. Už jsem celkem fit a malá je odolná - nechytla nic ani ode mě ani od manžela (a ten to měl hodně zlý..i na antibiotika došlo). Tak se kočenky opatrujte !
Mischni - a co ty ? Jak je ?