Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Evelíno - super. A bude.li sníh, můžeme postavit iglú a je to… ![]()
Ahojky !
Krisulko - fotky jsou supéééer ! Moc hezký. Přidala jsém 2 fotečky - celkový pohled na náš „shluk“ ![]()
Mischni - no doufám, že tě brzy uvidíme ![]()
Marťanko - tak jsem se v Kenny domluvila a 16.9 jdeme cvičit taky. Tako doufám, že se s panem prezidentem uvidíme
![]()
Všem přeji krásný den !
Ahoj holky ,
jsem moc rada, ze jsem mohla za vama prijit.(Krisulko diky, ze jsi napsala) Fakt to bylo bezva a doufam, ze i priste budem vitani k dalsi socializaci malyho-velkyho bařtipána.
Hlavne mne pomohla podpora z vasi strany.. jeste jednou diky.
Ivushko , ty jsi tak nabita energii, ze bys mohla rozdavat.. deeej trocha ![]()
A jeste jedna perlicka od doktoru: vcera jsme byli s bařtipánem na 10mesicni prohlidce. POrad stejny reci a jeste navic si doktorka vsimla, ze Daniel cvrkna do veci prstikama. Takze zacala..hmm.. to je divny, to jste ho ucili atd. atd. Tak treba zrovna tohle jsem nepovazovala za zarazejici.. takze dalsi divny veci. Uz toho mam dost, uz mam pocit, ze je fakt nenormalni..
Zatim se mejte hezky
Krisulko , chtela jsem se zeptat, jestli budete jeste chodit do plavani.. ze bysme se pridali.
Ahoj holčiny, srazík byl skutečně moooc povedený ![]()
Krisulko je do té galerky nějaký „normální“ přístup, nebo budu muset pokaždá hledat zpátky ten tvůj odkaz...... ![]()
Bubis to mně fakt pobavilo - to cvrnkání…
kup Danymu kuličky a sirup „na mozek“ si nalij ty do čaje aby ses z toho nezbláznila.
Nebyli jste někdo včera na koncertě Teamů?? Já vím byl tam ten vopruz ČSSD - ale ten jsme přečkali u piva na zahrádce. Byli jsme včetně Víťase - moc se mu líbila laser show a bylo to super
![]()
Teďka jsem si sakra uvědomila, že vůbec nevím jestli ty mladinké ročníky vůbec tuhle kapelu ještě zaznamenaly…
![]()
Nebo jestli mé nadšení sdílí jenom mé ročníky s bolavýma kloubama ![]()
Mám dobito - takže energii pošlu zájemcům na dobírku balíkem.......... ![]()
Ivusho - sakra že jsi neřekla, že tedy je Team ! My postarší s bolavými klouby si rádi připomeneme hudbu našeho mládí
Já měla Teamy vždycky moc ráda „Držím ti miesto, teraz už vieš to, nemusíš sa báť…“
Bubis - mám dojem,že ti doktoři jsou nějací divní ! Copak si dítě meůže do předmětů cvrnkat ?? Tomu teda fakt nerozumím…
nazdarek!
tak konecne me snad krisi vanek pusti na dyl…
amazonko, silne nervy na stavbu a tesime se na foto!
martanko, ja ze jsem na vikiho stara?
kdyz on na me tak krasne koukal..
mischni, pouhych 10 tydnu a uz chces prestat objimat misu?
nenene! jen at se tam embros pekne zahnizdi!
evelino, to je duvod, proc radsi ja fotim ![]()
bubis, rado se stalo, vzdycky jsem si rikala, ze jednou uz cas mit budete
a ta doktorka neni normalni, ne? co jako je spatnyho na cvrnkani? ja to naopak vidim jako vyznamne plus do zivota! vzdyt dany uz ted trenuje a pak vsechny ty nase ostatni ubozaky obere o vsechny kulicky!
ne, vazne, co na tom je zavadnyho, to teda nepochopim… aspon je videt dobra jemna motorika, ne?
plavat - ano, chceme… jen nikde nejsme nahlaseni, bo zatim neznam svuj rozvrh… ale chci to vyresit!
a co ty? jak ses nakonec se skolou rozhodla?
jogurtovac - mischni, monix, vy tusim mate? ja jsem ted nasla nas stary a chci delat krisonovi, ale nejak nemuzu najit navod nemohly byste mne prosim napsat, co a jak?
fotogalerie - „normalni pristup“ - najdete normalne ve fotogaleriich
diskuse
brno
trvalo mi od kvetna nez jsem lesinu uhnala, aby ji vytvorila! tak se ted tise dmu
![]()
hele, rve, no tak to vydrzel spat pekne pul hodky
pokracovani priste
krisulko - jo, už bych chtěla přestat. je to poněkud chladné obětí…
![]()
A za to, žes nám tak pěkně zařídila galerku a ještě děláš reportérku a velitelku( není toho na tebe nějak moc?
), tak ti prozradím, jak dělám jogurty:
1 litr čerstvého mléka (prý krabici nee)
1 bílý poctivý jogurt( Kunín, |Choceň, Hollandia)
já ještě přidávám buď 3-4 lžíce sušenýho plnotučnýho mlíka nebo Salka( kvůli hustotě).
Mlíko zahřeješ na cca 4OC(abys v něm udržela prst) a vmícháš bílý jogurt a Salko. Dáš do sklinek a nechávám jogurtovat klidně 8 hodin. Ale stačí i 6.
Dobrou chuť. Musím říct, že teď jsou mi jogurty dobrý…
![]()
Krisulko - já jen doplním Mischni - na tom jogurtu musí být ve složení uvedeno „živá jogurtová kultura“. A hlavně všechny ingredience dobře rozmíchat v tom mlíku. Momentálně jogurtíky nedělám, ale brzy začnu a hlavně to asi využiju až Katy bude moct jíst už jogurty.
Hoj při neděli,
měla jsem teď adrenalinový prodloužený víkend u maminy, tak jsme mávali tomahavkem, malý k tomu hurónsky řval, až se mi na hlavě udělalo supr číro… no děs běs, se nedivím, že drahý vymyslel tu „tchuni“ ![]()
Krisulko, mooc díky za fotečky - příště jen prosím trošku retuše, vždycky se sebe na fotkách leknu
Jo, malý to on kouká, flirtuje už teď, lump jeden! Jemu by asi nevadilo, že jsi o nějakých 20 let starší, ale musela bys přežít jako tchýni mě!!!
A já bych teda byla děsná - no uznej, stará, vdaná, s děckem, tak takové svého miláčka asi nedám!
![]()
Monix, 16.9. zatím taky plánujeme mučit prcka, je děsně línej, tak třeba kolektiv ho naučí aspoň hnout pařátkem…a jestli bude máma dělat opičárny, tak by se mohl i zasmát…ale budou to fofry, asi odtud vypálíme jako tryskáč, v 10:45 máme poradnu…
Ivusho, taky se hlásím s bolavokloubní partě Teamové
Marťanka by se dala napasovat do Severanky, to by byl song ![]()
Bubis, já teda nemám slov - kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde…Fakt se tím nedej zdeptat!!!
baaafff, ahooj, tak jsem zpět z dovči
teda byli jsme tady, ale užili jsem si to, měla jsem půjčenou krosničku z Hudy, tak jsme turistovali.
Tento týden začínáme plavání a cvičení, tak jsem zvědavá, zatím Alexíno cvičí semnou
![]()
Mischni jen tak dále, říkala jsem, že do třetice to půjde ![]()
Krisulko krásný fotečky ![]()
Koukala jsem, že byl další srazít…tak snad už nám to příště vyjde, dejte vědět.
""http://img257.imageshack.us/img257/8789/adrpach005hz5.jpg:http://img257.imageshack.us/…ch005hz5.jpg [URL
ahojky!
dekuju za info k jogurtum!
mam nemilou zpravu: krison ma sestou nemoc a v utery na srazu uz byl asi infekcni
doufam, ze jste vsichni zatim fit! nebezpeci by melo minout vikendem… jsou to znicehonic vysoke horecky (3-5 dnu), pak den klid a pak se tak na 3 dny osype a pak dobry - leci se jen tim, ze se srazi teploty
byli jsme minuly patek (29.) u kamaradky, no a ve stredu mi volala, ze jeji holcicka ma 6. nemoc… ve ctvrtek k. zacal horeckovat a vcera v noci se konecne osypal…
moc me to mrzi, doufam, ze jsme nikoho nenakazili ![]()
Krisulko - doteďkas chodila raději kanálama, ne??
![]()
My jsme v poho, vypadá to, že Víťas nemoci utekl (a to doslova) - nebo měl horečky a osypal se aniž jsem si toho všimla
Ševčo - ahoooj, doufám že příště dorazíš, vypadá to, že jste nastejno s Krisíkem (myslím motoricky) - to by mohla být celkem švanda.
Marťanko - doufám že už jsi zakopala válečnou sekyru, jojo tchýně - ta moje už si zamlouvá Víťase na celý týden na příští prázdniny - asi žije v nějakém paralelním světě nebo co.
![]()
A ty tam jedeš na celý víkend - máš můj obdiv, já mám osypky jenom když se nahlásí že se staví odpoledne. Naštěstí ona se moc nehlásí, raději podniká přepadové akce
, jenomže zatím vždycky zůstala stát před prázdným bytem, bo my jsme furt někde v luftě
![]()
Jdete někdo zítra dopolko do Keny? My jdeme na 11,30 že bysme si tam dali kafe......
ahojte vespolek ,
tak diky vam uz cvrnkani neresim
A uz neresim nic.. nesedi, neleze, nechodi, nemluvi, nesocialuzuje se.. tak at to nedela, kdyz nechce, hlavne at je stastnej ![]()
Tak ta sesta nemoc.. hlasim, ze Daniel se vcera osypal, ale teploty jsem zadny nezaznamenala. Jsem myslela, ze je to z jidla, ale nejedl nic novyho. Ale asi no problema. ![]()
Sevco, mas moc roztomilyho a sikovnyho synatora.. fakt..
Az budu mit takovou fotku toho myho lenocha, budu skakat radosti!
Jinak ja musim rict, jak tady vetsina z vas komentuje svoje tchyne, ze ja teda muzu byt stastna, ze ta moje je za oceanem
Ale zas nechci krivdit, treba by byla vyjimka..
Krisulko, jsem lenora, prodlouzila jsem si preruseni, takze do skoly nastupuju pristi rok.. Jsem si rikala, ze malej me bude jeste potrebovat.. kdyby byl zdatnejsi, tak asi nastoupim, ale… No aspon si tu materskou trocha prodlouzim. Btw. kdyz budes vedet uz rozvrh a rozhodnete se pro to plavani, tak my bysme chodili s vama, at tam ma malej vzor.
Muzete mi poradit nejakou dobrou kasi na dobrou noc? Delam malymu ty instant Hami, jak se tam prida jen voda, ale si rikam, ze bych mela i neco pripravit sama. Nedelate nektera ovesnou kasi? a s jakym mlikem? Prej oves je dobrej na silu (uz nevim, jak bych ho posilnila)
Bubis neštvi mně
, leze a socializuje a ke všemu je to velkej fešák, hlavně ty kudrnky na hlavě jsou tuuuuze miloučké.
howg