Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj hlásím se zpátky ![]()
Zatím nestíhám tak fotky a reakce budou až zítra v poledne- až drak bude spát.
Jsem tady celý týden tak něco spácháme, ne?? ![]()
Pak zase mizím na vodu, jedeme letos Berounku. Určo se zítra ozvu......
Hoj Hoj Hoj, při nedělním večeru…
sakra, to teda zní, asi začnu tvořit ![]()
Já se klidně můžu příští týden seznamovat se „starousedlíky“, nebo spíš „staroukeclíky“, žádné dovolenky s takovým prckem nehrozí…tak jen prosíme nevařit nás ve vedrech
Teda jestli někdo převezme generálské žezlo a zavelí pod nějaký strom či někam…
Třeba dojde i amazonka a zabiju 2 mouchy jednou ranou (néé, amazonku a denisku, nééé, vo tom žádná
)
Monix, tak Baby kavárnu na Skácelce neznám…zatím
Má to nějaký web? Jestli je tam klid, tak to asi zvládnu…i když už se tužím, zrovinka rosteme, tak mam opičku ukňučenou doma…
Jo Krisulko, já taky brala taková vřeštidla jako antikoncepci
Než dojedu z města do řeček šalinou, ve které se opičky vozí často a moc se jim to nelíbí, měla jsem možnost načerpat dávku i na 3 měsíce a bez receptu! Jenže pak se ozval strašný randál biologického tikotu - a bylo ![]()
Zničit ST! (podle vzoru zničit krtka
)
Mischni supééér!!
Jo a blij o 106, fakt to tak je!! teď jsem někde četla, že to snad chrání matku, aby někde nesbaštila něco nevhodného a neublížila mimču hned na začátku…tak neohryzávat ten záchod ![]()
Tak koukám, že tu jsou i malá mimča, huráááá! I nevěsta pro prezidenta Viktorka by se našla…juchůůů!
A budou zážitky z dovolených - 3× hurááá, já bych aspoň početla, mám letos dovolenkový absťák…
Tak brou ![]()
Ahojík holčinky !
Krisulko - tak o tchýních bych mohla vyprávět hotové romány - s jednou „echt“ tchýní jsem bydlela 8 (!!) let ve 3 pokoj. bytě. Očistec na zemi a já z toho vyšla s andělskými křídly a s místem v nebi totáleně zajištěným.
Marťanko - tady je ten webík na kavárnu:
http://www.cafeandplay.cz/index.html
Jinak taky přiznávám, že dovča mi chybí a hlavně moře - pátráním ve vzpomínkách jsem zjistila, že jsme fakt posledních min. 8 lety byli každý rok u moře - a to už pak je takový zvyk…No nic - příští rok určo vyrazíme.
Mischni - tak supeeer ! Minísek se má k svět - jen tak dál ! A opatruj se ![]()
Kočky - srazík klidně tenhle týden - má být docela pěkně, tak můžem snad i někde venku. Jen mi zatím visí otazník nad úterým - to by si taťka možná vzal 1 den dovču a to by jsme chtěly být s ním.
Ahoooj, tak jsme vás trošku zanedbávali…se stydím
![]()
Mischni děláš nám samou radost, jen blinkej, to je dobře
![]()
Jinak už si doprčic nic nepamatuju…jo vítám Marťanku ![]()
Tento týden máme celkem volno, krom zítřka, jedeme s taťkou do Práglu.
Tak dejte vědět.
Zatím papa a už se na vás těšíme.
![]()
Tak v úterý na srazík nemůžem - taťka si fakt tu dovču bere (hurááá). Ale jinak jsme připraveni !!
Tak v úterý na srazík nemůžem - taťka si fakt tu dovču bere (hurááá). Ale jinak jsme připraveni !!
Tak už jsem tu, tělem i duchem neb Víťas spí, teda doufám že spí, pro jistotu se tam nejdu podívat.
Udělala jsem si poctivě výpisky tak jedem.....:
Monix buď ráda i jeden den dovči se počítá..
, hlavně že jste zvítězili nad prďošama, bude to jenom lepčí. Krisulka no ty mi máš co vyčítat že jsem furt v luftě
, ty seš tam taky......, a ještě máš vidinu povalování se na přednáškách. Já povalím příští léto do hokny - tak si to koukám letos užít na max. Takže dokud nebudou padat v listopadu z nebe trakaře tak se budu snažit vypadnou z Brna jak jen to bude možné.
Acynka koukám hrady a zámky dobrá volba
byli jsme na stejných
, škoda toho počasí........no větru dešti neporučíš. Mischni velká gratulace k srdíčku
, doufám že tě zvracení brzy přejde a když ne tak pro ten tlukot se ti snad bude zvracet líp. Amazonka no náušničky parádní, super že se vám to tak hezky zahojilo
, svatební líčení???? KDY, KDY???? KDE, KDE???
Evelína Užij si dovču v Luhačovicích. Máte to i s procedurama?? Štěpánek je velkej šikulinka, že takhle válí sudy ![]()
UFUFUF, asi potáhnu příště noťas s sebou, neboť tohle dočítání je skutečně náročné.
Naše dovča super, sice počasí bylo tak 50na50, ale stihli jsme kola, výlet s krosničkou i dětskou hernu v Kašperských horách. Co mně teda mrzí, že jsme nestihli houby - protože ty nůše co nosili z lesa, to bylo tak na kosu.
Ubytování bylo luxusnější (a dražší) než bysme si normálně vybrali kdybychom jeli sami, ale naši kamarádi z Prahy už jsou někde kousek jinde. Ale užít si 5 dní luxusu, to neuškodí nikomu. Měli jsme pokoj větší než máme domy byt
A snídali jsme hodinu a ještě jsme zdaleka neochutnali vše, pod čím se tak prohýbaly stoly. Bylo to prostě moooc hezké.
Tak a protože je Krisulka v prčicích tak co s tím sletem tenhle týden? Podle příspěvků vylučuju út a pá. Tak co STŘEDA 14hod, když bude hezky v Lužánkách, když ne tak na Skácelce?
a Krisulka upřesňuje......
za barakem je druhe rovne korzo, za nim kere a kulate jezirko se sochou tri batolat a za nim plocha se spoustou krasnych stromu vrhajicich privetivy stin - obzvlaste se mi libi jeden javor ..........
tak tam
Jujky, teďka koukám jak jsem zatočila s tím „tlustým“ písmem. Tak mi to promiňte.......já se na to příště vyp.....
Zdravím Brno!
Vítám všechny vydovolenkovaný a novicky!
Ivusho - v Kašperkách mám nevlastního bratra, dělá pingla u Toshe…a na houba tajy chodí s nůší neb ví kam.
Amazonko - tak gartuluju ke svatbě. A z té Biovety je teď hotel nebo co? Jezdila jsem kolem denně na střední školu…kdysi.
Monix - užij si jednodenní dovču s taťkou.
Výletnicím přeju krásné výlety a dovolenkujícím dovolenky!
A ve středu mám sice čas a strašně ráda bych vás zase viděla, ale obávám se, že se svým zeleným ksichtem bych vám akorát děsila děti…tak až bude lépěji.
Užijte si to, má být hezky.
Takže středa 14,00h.? Super.
Acynko - kdyby jsi na mě chtěla počkat abychom jely ze Žabin spolu, budu moc ráda ! Popis Krisulky je sice moc hezký, ale i tak mám obavy, že to nenajdu (já v Lužáneckém parku v životě nebyla…)
Tak se těším !Pa
Monix: já jdu na poštu, tak si dáme sraz tam na zastávce ja?? V kolik? Třeba ve 13.30?
Ahoj holky,
koukam, ze to teda zitra bude slet
Hezky si to uzijte, doufam, ze to neni posledni srazik…
A ja jdu zitra na masaz ![]()
Hoj hoj!
Tak u mě platí, ve 14 tam budu jak na koni a budu tam někde kroužit a hledat vás, tak doufám že úspěšně ![]()