Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1099
17.8.08 16:47

Ahoj hlásím se zpátky :D
Zatím nestíhám tak fotky a reakce budou až zítra v poledne- až drak bude spát.
Jsem tady celý týden tak něco spácháme, ne?? :wink:
Pak zase mizím na vodu, jedeme letos Berounku. Určo se zítra ozvu......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
17.8.08 21:11

Hoj Hoj Hoj, při nedělním večeru…
sakra, to teda zní, asi začnu tvořit :wink:

Já se klidně můžu příští týden seznamovat se „starousedlíky“, nebo spíš „staroukeclíky“, žádné dovolenky s takovým prckem nehrozí…tak jen prosíme nevařit nás ve vedrech :wink: Teda jestli někdo převezme generálské žezlo a zavelí pod nějaký strom či někam…
Třeba dojde i amazonka a zabiju 2 mouchy jednou ranou (néé, amazonku a denisku, nééé, vo tom žádná :lol: )

Monix, tak Baby kavárnu na Skácelce neznám…zatím :wink: Má to nějaký web? Jestli je tam klid, tak to asi zvládnu…i když už se tužím, zrovinka rosteme, tak mam opičku ukňučenou doma…

Jo Krisulko, já taky brala taková vřeštidla jako antikoncepci :D Než dojedu z města do řeček šalinou, ve které se opičky vozí často a moc se jim to nelíbí, měla jsem možnost načerpat dávku i na 3 měsíce a bez receptu! Jenže pak se ozval strašný randál biologického tikotu - a bylo :wink:
Zničit ST! (podle vzoru zničit krtka :lol: )

Mischni supééér!!
Jo a blij o 106, fakt to tak je!! teď jsem někde četla, že to snad chrání matku, aby někde nesbaštila něco nevhodného a neublížila mimču hned na začátku…tak neohryzávat ten záchod :wink:

Tak koukám, že tu jsou i malá mimča, huráááá! I nevěsta pro prezidenta Viktorka by se našla…juchůůů!
A budou zážitky z dovolených - 3× hurááá, já bych aspoň početla, mám letos dovolenkový absťák…

Tak brou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
17.8.08 21:34

H

Příspěvek upraven 18.08.13 v 15:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
18.8.08 08:50

Ahojík holčinky !

Krisulko - tak o tchýních bych mohla vyprávět hotové romány - s jednou „echt“ tchýní jsem bydlela 8 (!!) let ve 3 pokoj. bytě. Očistec na zemi a já z toho vyšla s andělskými křídly a s místem v nebi totáleně zajištěným.

Marťanko - tady je ten webík na kavárnu:
http://www.cafeandplay.cz/index.html
Jinak taky přiznávám, že dovča mi chybí a hlavně moře - pátráním ve vzpomínkách jsem zjistila, že jsme fakt posledních min. 8 lety byli každý rok u moře - a to už pak je takový zvyk…No nic - příští rok určo vyrazíme.

Mischni - tak supeeer ! Minísek se má k svět - jen tak dál ! A opatruj se :)

Kočky - srazík klidně tenhle týden - má být docela pěkně, tak můžem snad i někde venku. Jen mi zatím visí otazník nad úterým - to by si taťka možná vzal 1 den dovču a to by jsme chtěly být s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
18.8.08 11:51

Ahoooj, tak jsme vás trošku zanedbávali…se stydím :oops: :oops:

Mischni děláš nám samou radost, jen blinkej, to je dobře :wink: :wink:

Jinak už si doprčic nic nepamatuju…jo vítám Marťanku :lol:

Tento týden máme celkem volno, krom zítřka, jedeme s taťkou do Práglu.
Tak dejte vědět.

Zatím papa a už se na vás těšíme. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
18.8.08 13:17

Tak v úterý na srazík nemůžem - taťka si fakt tu dovču bere (hurááá). Ale jinak jsme připraveni !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
18.8.08 13:20

Tak v úterý na srazík nemůžem - taťka si fakt tu dovču bere (hurááá). Ale jinak jsme připraveni !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
18.8.08 13:21

Tak už jsem tu, tělem i duchem neb Víťas spí, teda doufám že spí, pro jistotu se tam nejdu podívat.
Udělala jsem si poctivě výpisky tak jedem.....:
Monix buď ráda i jeden den dovči se počítá.. :wink: , hlavně že jste zvítězili nad prďošama, bude to jenom lepčí. Krisulka no ty mi máš co vyčítat že jsem furt v luftě 8O :evil: , ty seš tam taky......, a ještě máš vidinu povalování se na přednáškách. Já povalím příští léto do hokny - tak si to koukám letos užít na max. Takže dokud nebudou padat v listopadu z nebe trakaře tak se budu snažit vypadnou z Brna jak jen to bude možné. :D :D Acynka koukám hrady a zámky dobrá volba :D byli jsme na stejných :D :D , škoda toho počasí........no větru dešti neporučíš. Mischni velká gratulace k srdíčku :D , doufám že tě zvracení brzy přejde a když ne tak pro ten tlukot se ti snad bude zvracet líp. Amazonka no náušničky parádní, super že se vám to tak hezky zahojilo :! , svatební líčení???? KDY, KDY???? KDE, KDE???
Evelína
Užij si dovču v Luhačovicích. Máte to i s procedurama?? Štěpánek je velkej šikulinka, že takhle válí sudy :wink:

UFUFUF, asi potáhnu příště noťas s sebou, neboť tohle dočítání je skutečně náročné.

Naše dovča super, sice počasí bylo tak 50na50, ale stihli jsme kola, výlet s krosničkou i dětskou hernu v Kašperských horách. Co mně teda mrzí, že jsme nestihli houby - protože ty nůše co nosili z lesa, to bylo tak na kosu.
Ubytování bylo luxusnější (a dražší) než bysme si normálně vybrali kdybychom jeli sami, ale naši kamarádi z Prahy už jsou někde kousek jinde. Ale užít si 5 dní luxusu, to neuškodí nikomu. Měli jsme pokoj větší než máme domy byt :lol: :lol: :lol: A snídali jsme hodinu a ještě jsme zdaleka neochutnali vše, pod čím se tak prohýbaly stoly. Bylo to prostě moooc hezké.

Tak a protože je Krisulka v prčicích tak co s tím sletem tenhle týden? Podle příspěvků vylučuju út a pá. Tak co STŘEDA 14hod, když bude hezky v Lužánkách, když ne tak na Skácelce?

a Krisulka upřesňuje......
za barakem je druhe rovne korzo, za nim kere a kulate jezirko se sochou tri batolat a za nim plocha se spoustou krasnych stromu vrhajicich privetivy stin - obzvlaste se mi libi jeden javor ..........
tak tam

Jujky, teďka koukám jak jsem zatočila s tím „tlustým“ písmem. Tak mi to promiňte.......já se na to příště vyp.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
18.8.08 20:02

J

Příspěvek upraven 18.08.13 v 15:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
19.8.08 08:59

Zdravím Brno!
Vítám všechny vydovolenkovaný a novicky!

Ivusho - v Kašperkách mám nevlastního bratra, dělá pingla u Toshe…a na houba tajy chodí s nůší neb ví kam.

Amazonko - tak gartuluju ke svatbě. A z té Biovety je teď hotel nebo co? Jezdila jsem kolem denně na střední školu…kdysi.

Monix - užij si jednodenní dovču s taťkou.

Výletnicím přeju krásné výlety a dovolenkujícím dovolenky!

A ve středu mám sice čas a strašně ráda bych vás zase viděla, ale obávám se, že se svým zeleným ksichtem bych vám akorát děsila děti…tak až bude lépěji. :? Užijte si to, má být hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
19.8.08 19:45

Takže středa 14,00h.? Super.

Acynko - kdyby jsi na mě chtěla počkat abychom jely ze Žabin spolu, budu moc ráda ! Popis Krisulky je sice moc hezký, ale i tak mám obavy, že to nenajdu (já v Lužáneckém parku v životě nebyla…)

Tak se těším !Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
19.8.08 19:55

Monix: já jdu na poštu, tak si dáme sraz tam na zastávce ja?? V kolik? Třeba ve 13.30?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
19.8.08 20:49

Ahoj holky,

koukam, ze to teda zitra bude slet :twisted: Hezky si to uzijte, doufam, ze to neni posledni srazik…

A ja jdu zitra na masaz 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
20.8.08 07:21

Ahooj, takže dnes 14,00 v Lužánkách???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
20.8.08 07:39

Hoj hoj!
Tak u mě platí, ve 14 tam budu jak na koni a budu tam někde kroužit a hledat vás, tak doufám že úspěšně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová