Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
12.6.08 11:18

No jo, doktorka tvrdila 3,80. Zítra jdu na „přeměření“ a mám si raději vzít i věci. Nechce se mi ale věřit, že by si mě tam ale nechali na víkend. Uvidíme… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
12.6.08 12:51

ahoj ahoj!
ten muj blboun mi prave vyrypl enter :evil: no to jsem zvedava, jestli a jak se mi podari zandat, aby nas tatka nezahlusil…

libko, neboj, monix taky namerili obra - a jakou ma malou katusku :wink: kazdopadne hodne stesti!

mahule, jak vikend ve tchynove? prezili jste? 8)

kua! bet toho entru to stoji za… :pocitac:

co delate pristi ctvrtek odpoledne?! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
12.6.08 14:15

Zdravim!
Krisulko , vikend byl…no musela jsem drzet nervy a mimiku na uzde :D . Posledni dobou jsme vychazely spolu dobre a ted najednou jsem mela pocit,ze se vracime do nejakych starych koleji. Ona velka matka s velkym M (ma 4 deti a 3kluky po roce za sebou), vi vse nejlip, ja mam slaby mliko, protoze maly nema radne faldiky, maly rve a ja ho neumim radne utesit (ji to taky neslo a nakonec mi ho stejne vratila :wink: :lol: :lol: ). atd Takze jsem byla velmi rada, ze jsem v nedeli vypadla.
Snazim se ji brat s rezervou, sve mamce si reknu cokoliv, ji nemuzu nebo usim zvolit cesticku oklikou…ale snad to zase casem pujde.

Pristi ctvrtek zatim nic nemam.

Libko , me taky strasili velkym ditetem a porodni vaha byla 3500g a slo to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
12.6.08 15:01

Ahoj maminky, jsem tady nová a tak jsem s chtěla zeptat zda tady není třeba nějaká mladá maminka v očekávání? já čekám první mimi a jsem úplně na začátku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
12.6.08 15:12

Ahoj,

pisu v rychlosti nez se maly rozerve.

Ve ctvrtek zatim taky nic nemam a uz bych vas rada poznala osobne :D

gamal vitej!

Libko, mne taky rikali, ze maly bude mit 3 800g a nakonec jsme meli 3 650, ale i tak mi nakonec museli udelat akutniho cisare (asi byl na me velkej :cry: )

Mahule, tchyni teda nezavidim, snad ji nemusis videt kazdy tyden…

No nic, vyrazime do Luzanek, at se Stepan trochu vyspi a ja si odpocinu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
12.6.08 19:21

Ahoj všichni
Gamal ahoj, vítej mezi náma. Když jsem se dívala kdy jsi měla // úplně jsem se vyděsila jak ten čas letí - kdeže ta doba je když jsem si šla potvrdit k dr těhu. :cry: Jinak přeju pohodové těhu ať je všechno v pořádku.

Mahule jse teda výbornej diplomat, já bych byla ještě v pátek sbalená i kdybych měla jet stopem.
Krisulko čtvrtek beru akorát se vrátím z OV tak to super vyšlo. Neboj enter jde nacvaknout, kdyby to nešlo už dávno vám píšu jenom wwwwww :lol:
Mischni naštěstí seš Mischni a ne Libuše tak nestraš...... :wink:
Libka tak nevím mám ti přát ať si tě tam nechají a jdou na věc, nebo naopak ať tě pustí na víkend domů :?: Tak prostě ať se cokoli bude dít ať je všechno v pořádku, jo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
13.6.08 15:58

Zdravím vespolek!

Gamal - nejsem ani v očekávání, ani mladá maminka( to první doufám bude, to druhý už nee), ale klidně se přidej, jsou zde všechny kategorie.

Mahule - tchýním zdar! :roll:

ivusho - pozdravuj v OV (nemíněna ovulace :lol: ) Mám tam jednu lásku z ranného mládí, takže něžné vzpomínky. :oops:

krisulko - teda, Krisík má takovou sílu, že vyrve enter? 8O No tak to se asi máte na co těšit.

Libko - tak jak to pokračuje?

Monix - už určitě doma a nestíhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
13.6.08 18:32

Ahoj :-)
krisulko, malej je ale šikovnej :wink: - já myslím,ž e ten enter snad půjde zpátky…

ahoj gamal, zdravím :-) , pěkně si těhotenství užívej :-)

Já jsem byla dneska znovu na kontrole, naštěsí si mě tam nenechali, ale mám přijít zase ve středu, hned ráno (to bych asi měla věřit, že tam zůstanu) a s věcma. Prý to pořád vypadá na 3,80 kg a vzhledem k tomu, že budu rodit poprvé a miminko je velké, pochopila jsem, že mi asi budou chtít porod vyvolat dřív. Ve středu prý malého zase přeměříme a buď ještě počkáme, nebo mi udělají zátěžový oxytocinový test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.6.08 22:33

Libka ahojky! Kam chodíš do poradny??
Acynka

• Citovat
  • Upravit
2509
14.6.08 01:25

Děkuji za přivítání :D můžu se zeptat k jakému chodíte gynekologovi? Mám ted s mým trošku problém, tak bych ráda od něj odešla jenže nejsem brnanda, tak se bojím, abych nešla z bláta do louže…říkala jsem si, že zkusím nemocnici u milosrdných bratrů, tam je prý i ambulance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
14.6.08 15:20

Ahoj,
Acynko, od minulého týdne (38tt) už do porodnice do Bohunic. Tento týden jsem tam byla 2× a ve středu jdu potřetí - kvůli velikosti miminka. Jestli mi budou porod vyvolávat, docela se bojím - slyšela jsem, že je to pak delší a bolestivější… Ale na druhou stranu jsem ráda, že jsem se rozhodla pro Bohunice - ještě jsem zvažovala Polní, ale prý nechávají dýl přenášet a jsou pro co nejpřirozenější porody (aspoň jsem to slyšela), takže by mrňousek taky mohl ještě pěkně narůst.
Máš z Bohunic zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
15.6.08 11:30

ahoj ahoj!
hlasim se z totalniho chaosu - zitra rano jedem s krisonem pryc - jako spolu"dozor" skolnich ditek :twisted: hahaha
diky krisonovym vecem se batoh uspesne plni… a plni… a… :roll:

gamal, pozde, ale prece :wink: te taky vitam :srdce:
sveho gynekologa ti doporucovat nebudu - zrovna odvazana z nej taky nejsem… :?

mahule, ten vikend, to tedy muselo byt! ja bych vrazdila! mela bys dostat bobrika trpelivosti :D

jooo, a enter nakonec za:,–(il zpet az tatka :roll: ale hrozne se tomu smal, jakeho mame doma maleho informatika, takze dobry :lol:

ctvrtek 19.6. ve 14:00 piknik Luzanky!

nahradni program pri neprizni pocasi: presun
a) cukrarna na Sumavske
b) kids bar Husova
 ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.6.08 11:59

Libka: já jen že mě takovej hezkej mladej doktor říkal že má malá 3.90 14 dní před porodem a nakonec měla 3.10. Na vyvolávačce v Bohunicích sem byla a v poho. Od prvního podání tablety až po úplnej konec-7 hodin. Neoj se nic!
Acynka
Na piknik už se mooc těším!!

• Citovat
  • Upravit
5100
15.6.08 21:23

Ahoj holky!
Právě jsem vylezla z vany( asi po třech týdnech vanového půstu - napřed MS, pak záda), napatlala si masky a krémy snad úplně všude a je mi blaze…Ale po tom blázinci přes týden a hospodaření o víkendu jsem si ten relax plně zasloužila!

gamal - já jezdím na gyndu do Tišnova ke kámošce. Bohužel se mi tam přestěhovala, ale zase mi to stojí za to.Dr. Chroustová.

krisulko - ááá koukám, že to velení ti zůstalo. Ve čtvrtek asi nestíhám, ale nevadí, příště. A užij si výlet. S jak starýma děckama jedeš?
A co Enter, už je na svém místě?

Libko - neboj: tam to šlo, ven to musí! ( To se mi to kecá, co, když to nemám za pár…)

Acy - co ty seš pořád v anonymitě? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
15.6.08 21:36

mischni: už nee už sem doma!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...