Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
1.5.08 08:23

Kočenky,

srazík byl úplně super !! Moc se mi s vámi všemi líbilo. Těším se na další - pokud to stihnu ještě ve stavu 2v1 - pokud ne, tak pak s Katuškou :) Jo - a říkala jsem manželovi, jací jsou tady super kluci, takže Katuška má o ženichy postaráno :) :)

Acynko - jaká protiva ?? Amely je skvělá holčička !

Krisulko - vůůůbec se neomlouvej ! Vždyť víš, že velryby pohyb potřebují :)

Všichni si užijte krásný dlouhý víkend a ať aspoň trochu vyjde počásko !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
2.5.08 10:26

Ahoj holky!

Srazík byl opravdu super, škoda, že jsem si ty vaše ratolesti nemohla užívat déle. douufám v repete… :wink:

Monix - tak co, už jsi udala svůj vložkový poklad?

Krisulko - pořádně si to s listopadkama užijte a dodej nějaké foto.

Evelíně dodatečně gratulace k prckovi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.5.08 15:45

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli jste chodily na cvičení v těhotenství
nebo přípravu k porodu na Obilňák? Zda to k něčemu je, díky..A jestli jste byly spokojené.

• Citovat
  • Upravit
964
4.5.08 15:48

Ahojky !

Tak doufám, že sje víkend prožily v pohodě. U nás už je konečně smontovaná postýlka a trošku přestavěný budoucí dětský pokoj.

Mischni - vložkový poklad udán ! V sobotu dopoledne se zastavila kočenka, kterou poslala Acynka.

Mějte se !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
4.5.08 18:46

Ahoooj, tak jsme zpět od našich, bylo tam fajn, jen kdyby bylo lepší počasíčko.
Dnes jsem dávala Alexíkovi první kaši, papkal, jen byla totálně všude a to jsme ho krmili dva…

Jinak srazík byl super a už se těším, jak to zopáknem :lol:

Krisulko a co Váš vandr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
5.5.08 14:32

ahoj kocky, uz jsme v poradku doma - vylet byl super, jen ted nejak nestiham uklidit ten nakupivsi se bo.del :twisted: nejake fotky jsou v albu u listopadek a ja brzo hodim na rajce :wink:

jakpak jste si uzily dlouhy vikend vy?

zdravime! krisikovci (ten mladsi dnes pulrocni! :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.5.08 16:18

Krisulko - tak krisíkovi vše nejlepší!!!

Monix - takže máte doma zase víc místa, což? A pěkně chystej výbavičku - máš to za pár.

Ševčo - to mu kašička tak chutnala nebo naopak? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
5.5.08 21:48

Krisíku všechno nej k půlročku :-) :srdce: Hnedka jsem LISTOPADKY sjela - tak jsem zhruba v obraze - ale na fotky se těším. A lehkej adrenalin neškodí ne? Ševčo tak co kašičky? papá, papá?? Ono je to hlavně o zručnosti maminky - tak to nesváděj na chudáka hladovce. A co v noci, bylo to po kaši lepčí?
My o víkendu pohoda, Vítek se s bratránkem dlachnili o samotě v pokojíku - to byl klíííííídek. :pankac: Akorát jsme Víťu se ségrou nacpali v sobotu zapečenýma bramborama s pórkem uzeným a vajíčkem - to nebyl nejlepčí nápad. Chutnala mu to tak že vůbec nekousal - a to se nám vymstilo........Ještě že jsem měla tolik věcí na převlečení - poblil se 4×.
Tak další prodloužený víkend před náma to je paráda co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
6.5.08 11:14

Ahojky !

Krisulko - Krisíkovi všechno NEJ k významnému jubileu :) :) Koukala jsem na fotky z vaší akce - museli jste se mít bezvadně :)

Ivusho - takové dobroty bych se nacpala taky - Vitkovi se vůbec nedivím, že ani nekousal :) :)

Mischni - já už mám všechno nachystané už zbývá jen porodit :) :) (taková drobnost, že ? :) :) )

Dnes proběhla kontrola (poprvé i s monitorem) - všechno OK, za týden znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
7.5.08 08:03

Monix, tak to je super, že je všechno OK, jo a ten monitor už v záruce není…

Kašička - papká už hezký, ovšem žádný noční efekt… :roll:

Krisulko, tak to parádička, že vám to vyšlo.

Já jsem od zítřka s prckem sama, manža odjíždí na dovču do Alp…aspoň má být krásně :lol:

Kdyby měl někdo chuť na zmrzlinku v Aidě, tak dejte vědět :wink:

Zatím pááá a hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
7.5.08 08:09

Sevco - díky za info o monitoru. Rozhodla jsem se si monitor dechu půjčit ze Sdružení Sluníčko. Aspoň pak nebudu mít starosti s prodejem apod. A i finančně to vychází docela slušně.

Dneska bude krásně, tak si to s mimoušama užívejte !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
10.5.08 17:28

Ahoj Brnandy :D

Uz jsme tyden doma a zatim si to docela uzivam. Manzel mel ted dovolenou, takze jsme na to byli dva, ale mnohdy jsme nemeli ani co delat, pac ten nas budulinek rad spi a ani toho moc nenabreci, coz si uzivam uplne maximalne :D Dekuju vsem za gratulace! Porod nebyl nic moc a jak uz asi vite, tak nakonec skoncil cisarem. Jo a ani jsem nerodila u Milosrdnych (tam zrovna malovali), ale na Obilnaku a byla jsem za to nakonec i rada, i kdyz tam meli fakt plno, tak mi vysel nadstandard, coz bylo uplne super!

Uzivejte si krasnych dni, my jsme ted kazdy den venku a je to uzasne si jen tak chodit a nestrkat ten velky pupek pred sebou :D 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
10.5.08 20:00

Ahojte holky!

Tak vam sem vlezu, nevadi??
Mame doma uz 5,5 tydne Kubika, zamestnava nas dostatecne, takze moc nestiham…zrovna se ted taky ozyva,takze jen v kratkosti.
Jezdite nekdo na in-liny? A jake mate zkusenosti? Jeste jsem v Brne nikde nebyla…diky za rady a tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
12.5.08 10:59

nazdaaar!
to byl krasny slunecny vikend, co? :D jak jste uzivaly? mne ho na zaver pokazila povinna navsteva u tchyne… :evil:

Mahule, ahoj! ja mam brusle celkem nove, tak jsem byla zatim jen 2× - podel reky od Ronda k Shoping parku a zpet. Podle davu bruslaru, co tam byli, hadam, ze cele Brno jezdi sem :roll:

Evelino, teda, ty mas hodneho mimisa! to si ho vaz a uzivej, kdyby si to snad pozdeji rozmyslel :twisted:

Monix, tak jak se funi v techhle teplech? :wink:

a co zbytek? jak se vede? pravidelne hlaseni! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
13.5.08 10:24

Ahoj zenske,

tak vcera mi syn chtel asi ukazat, ze prece jen umi rvat jak tur, tak jsme si vecer uzili u noseni a uspavani, ale v noci spal predpisove, vydrzi spat i sedm hodin 8O Ja si to uzivam, ale moje prsa docela protestuji :twisted:

A kde vsechny jste? litate po venku co? Tak si to pocasi krasne uzivejte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová