Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj kočenky a mimísci !
Krisulko - zatím to docela jde - sice jsem jak valící se tank
, ale zas až takové vedra nejsou (pro mě je optimální teplota kolem 28 st., takže tohle snáším docela v poho).
Evelíno - já ti tak toho hodného mimouška závidím !! Přála bych si aby pak malá taky tak pěkně spinkala…:)
Dneska jsem měla opět kontrolu - všechno OK a od příštího týdne už chodím do porodnice na kontroly.
Kdepak všechn kočky jste ? Žádné informace - nic o vás nevím !
Ahoj holky!
Hlásím rychlý průlet. O víkendu jsme opět makali na zahradě a natírali balkon(mám v pr…záda) a byli se podívat na medvídky v zoo. jsou dooost dobrý.
Dnes jsem byla na gyndě na ko, tak děložka jak z učebnice, v jednom vaječníku krásný folikul a všechna vyšetření v pořádku. Což je sice úžasný, ale…, že? No prý příště hned jak opět otěhotním, tak na:,–(íme Anopyrin, kdyby to náhodou bylo v té srážlivosti, i když na hematolce nic nevylezlo. Takže od července to zase začne znova.
Monix - tak ještě držíš opohromadě? Teplota vzduchu je slušná, tak se moc nepřehřej… ![]()
Evelíno - gratuluiju ke vzornýmu mimču - jen tak dál.
Mahule - vitaj. S bruslema neporadím, moc se mi to líbí, ale bojím se o kosti. ![]()
Všechny ostatní zdravím!!! A valím zas makat.
Ahojky holky,
já su radši pořád venku, protože Amelík je uřvánek. V kočárku buď spinká nebo když řve tak to venku zanikne. Dneska má 3 měsíce a rovnou ji mudra píchla hexu. Má to na ní nějakej dobrej vliv je celkem hodná
. Chtělo by to nějakej srazík nechtělo by se vám??
Monix: kdy že to máš ten termín??
Mischni - budu moooc držet palečky. O tom Anopyrinu jsem kdysi četla, že se to dává - tak doufám, že to pomůže k úspěchu !!
Acynko - termíny mám dva: 2.6 (podle UTZ) a 7.6 (dle M) - takže mám ještě (snad) 3 týdny čas ![]()
No a začínám mítobavy, abych měla kde porodit - porodnice v Brně jsou prý plné - moji bývalou kolegyni po 3 dnech po porodu vypakovali domů - to si fakt nedovedu představit, že by mě po 3 dnech šoupli už domů !!
Srazík - klíďo, zatím jsem OK, takže bych vás i mimoušky ráda viděla.
Teď pilně pracuji na zkulturnění své osoby - kadeřník, pedikůra, kosmetika…no aby malá se mě na sále nelekla, ne ?! A taky - pak už toho času na takové radovánky mít asi nebudu…
Zdravim!
Stepan zatim spi, tak si uzivam internetu ![]()
Mischni, taky moc drzim pesti, at to vyjde!To je super, ze vysetreni dopadla dobre!
Monix, ty porodnice jsou ted opravdu dost nacpane! Kde chces rodit? Ja, jak jsem skoncila nakonec na Obilnaku, tak tam byl naval neskutecny, postylky museli nosit ze sklepa a rodicky byly uplne vsude! A po cisari me pustili 4. den po porodu domu
Cele okoli z toho bylo dost paf, ze tak brzy, ale ja uz jsme nastetsti byla docela ok, takze to slo. Ale kdyby mimi nebylo v poradku treba kvuli zloutence, tak te urcite nebudou hnat domu!
Tak si hezky uzivej posledni tydny ci dny s briskem a drzim pesti, at vse dobre dopadne!
Zdravím všechny!
my jsme se vrátili z procházky a akorát včas, protože krátce nato začalo pršet a teď pokus se nemýlím hřmí… ![]()
Pokud by někdo rád na brusle, jsem k dispozici, ale nejdřív budu muset okouknout tereny tady v Brně…Ale upozorňuju, že jsem teprv a stále začátečník.
![]()
Evelín , spáče tajně závidím, my se budíme po 3-4hodinkách pravidelně. Zítra nás čeká kontrola u dr, tak jsem zvědavá, jak přibíráme.
Monix , držím palečky ve finiši!!
Mischni , at vse vyjde
![]()
Hmm, tak jsem chtela jit s mimisem ven az ted, at nelitam v tom odpolednim paraku, ale pocasi mi nejak nepreje ![]()
Mahule, vsak 3-4 hodiny je pres den dobry, ne? Chapu, ze v noci by to mohlo byt o nejakou hodku vic. Mamka mi kupuje takove ty mlecne napoje a dokonce i slehacku na slehani, pry to mam pit pred vecernim kojenim, at se malemu pak dobre a dlouho spi ![]()
Brusle mam taky, ale po tom cisari, pry nemam nejaky ten mesic sportovat a to jsem se na ne tak tesila ![]()
Monix: tak sem dneska byla u vás na Voroněžské u té paní stříhat pejsky. paní vypadá v poho, tak tam budeme chodit. Mluvila i o tobě…
Acynko - a já jsem se tě zrovna chtěla zeptat, jestli jsi včera nebyla tady u nás na Voroněžské - jeli jsme kolem autem s manželem a já uviděla nepřehlédnutelný kočárek v mé milované zelené. Tak jsi to byla ty !! Ale jen nechápu jak mě paní může znát - já ji vůbec neznám…:) No - ale tady v sídlišti je to asi normální - mě zná spousta lidí…a já skoro nikoho ![]()
Evelíno - mám v plánu rodit v Bohunicích, od příštího týdne už tam budu chodit na kontroly. Tak doufám, že tam pak ve finále bude místo. Jen bych od tebe potřebovala receptík na hodné a spavé miminko
![]()
Dnes to vypadá opět na krásný den - jen aby to nedopadlo jak včera - na procházce s naším pesanem jsem pěkně zmokla !
Monix: tak to ona si tě asi spletla, protože říkala že ses jí ptala co dělat se psem kterej nechce papkat.
ahoj holky, zas sem na vas jdu mrknout po dlooouhe dobe ![]()
Monix, minuly vikend meli v bohunicich stopstav zrovna, tak snad budes mit stesti, kamoska tam ted v patek v noci odrodila (mela zdarma 2 dny nadstandard, ptz nahore nebylo misto) a v utery ji pousteli. a me v lednu pustili taky 3 dny po porodu domu - ono tam neni treba dyl byt, pokud je vsechno ok ![]()
Mahule, ono fakt cely brno chodi bruslit na tu cyklostezku, takze tam bude desnej narez, ale jezdi tam mamci i s kocarem. Ja se do toho nehrnu, jeste me boli dost klouby ![]()
holky, plavete nektera s mimcem v kenny v zidenicich? chystam se tam s prckem, tak sbiram reference…
Ahoj při neděli dámy!
Tak záda v pr… Mám už druhej den housera (nebo spíš tyranosaura…), ležím jak látro a zvednout se ze záchodu je poměrně akrobatický kousek(s komickými prvky) Dnes tady byla mamka a pomohla mi v Tescu nakoupit, protože nebylo už co jíst. Byla to sranda, vypadaly jsme jak komteska s komornou. Já jsem vždycky ukázala, co má naložit do košíku a kolik a ona chuděra kmitala - no lidi se dívali trochu nechápavě. Ale já se prostě neohnu - a když, tak už mě nikdo nenarovná. Na zítra jsem si už zrušila práci - prostě to nejde.
Jinak byl u nás nádhernej slejvák - miluju to - zejména když nejsme v záplavové oblasti. A napouštíme bazén - tak to aspoň jde rychleji..
doufám, že jste na tom lépěji a radostněji. ![]()
Ahoj holčiny, dlouho jsem už nic nenapsala - ale chodím koukat, aby mi nic neuteklo… ![]()
Monix to je super že to takhle zvládáš…, no však už se jenom párkrát vyspíš (pořádně) a ani nevíš a máš prcka doma. Doufám že ti vyjdou ty Bohunice, já jsem tam byla spokojená. A neboj že bys za 3 dny se bála jít s prckalínou domů z porodnice. V ústavu se dny strašně vlečou, a hlavně si vem, že každý den minimálně 8× nakojíš, přebalíš, ......a já nevím co ještě. To máš 24× si to všechno zkusíš než tě propustí dom. Já ti naopak přeju, aby bylo vše OK a skutečně tě po těch 3 dnech pustili, jednak se tam nedá jíst jídlo (vem si s sebou aspoň solničku) a pak doma je doma a načančaná postýlka volá.......
Mischni pozdravuj Rexe
je to fakt smůla, dobře to znám auauau, akorát by mně zajímalo jak spolu navzájem vychází tyranosaurus a ten superfolikul? No to je bezvýchodná situace......
Evelíno přeju ať mimís roste do zdraví a do krásy, a to hlavně v noci ve spánku (hlubokém a dlouhém)
Acynko to by mně zajímalo, až vás příště uvidíme o kolik jste vyrostli…
Krisulko tak se hlásím, co ten tvůj obřík? Kašičkujete?
Jinak už se vám holky hlavně Krisulko a Ševčo neozývám na venčení, protože Vítek se už v kočáře vozit nechce. Ještě že máme tu zahradu - ráno ho vypustím, v poledne šoupnu do postýlky, odpoledne opět vypustím na zahradu. Večer odmočím dítě ve vaně, vydrhnu rejžákem, napojím mlíkem a šup s ním za mříže. Ve volných chvílích peru a odhliňuju jeho ošacení a nebo vysávám písek, který si nosí domů v záhybech oblečení, v botech nebo v puse. Máme další zub, stálo nás to asi 3 bezesné noci - to je dobrá láce. Takže nevím jak to udělat abysme se viděli - vy k nám, já k vám?? Nebo kdekoli, kde ho můžu vypustit. Šelepka? Bubis kde jsi???
Žiješ???
nějak se mi pobláznilo písmo, už se mi to nechce předělávat tak soráč.
Jo abych nezapomněla Cmeldo Keny v Židenicích skončilo, přestěhovali se do Řečkovic na konečnou šaliny.
Ahojík holčinky !
Mischni - tak to je mi tě fááákt líto ! Záda jsou svinstvo ! Chce to klid a hlavně teplo. A když jsem si představila, jak jste s maminkou nakupobaly v Tescu, tak jsem se opravdu pobavila
Doufám, že dnes už je ti líp.
Ivusho - to máš super, že máš zahradu - vypustit malého do prostoru, kde o něj nemusíš mít strach je k nezaplacení ! Též doufám, že mi ty Bohunice vyjdou, Obilňák bych nerada…:( Už to beru tak, že nějak bylo, nějak bude - a tak tedy i když po 3 dnech mě vyšoupnou domů, tak s tím stejně nic nenadělám…
Já si připadám, že bych snad ani rodit neměla - kromě toho velkého břicha (už 3 důchodkyně tady v sídlišti se mě ptaly, jestli nečekám dvojčata !!) mi nic není ! Když tak čtu v naší diskusi červňátek 2008 co všechno holkám je (a to jsou zhruba o 10 let mladší než já), tak mi to připadá, že budu těhotná jako slonice 2 roky
No nic, musím čekat ![]()
Všechny se moc opatrujte a pohlaďte mimísky !