Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
25.11.08 09:30

Připojujeme se ke gratulaci .. Katusko , buď zdravá a šťastná :D

Jinak děkuji za vaše názory na Afriku.. ještě musím přemýšlet. Ale asi si nevyberu možnost tady byt dva měsíce sama a měsíc s manželem, ale ani se mi tam moc nechce.. Tak snad se do jara, kdy bysme měli odjet, něco změní..
A co novýho? nic.. malej se plazí.. nemůžu se dočkat chvíle, až vám napíšu, že se zvedl 8)

Deniska je šikulka, to bude tenistka, takový silný nožky 8)

Bubis & Danielson

• Citovat
  • Upravit
964
25.11.08 10:26

Děkujeme za gratulace !!!

Oslavenec tady řve jak tur - od rána od 6h. mi spala 20 min (teď je 10,30h.) - JE TOHLE NORMÁLNÍ ???????????????????????? Ven s ní nemůžu, protože má tu rýmu a spát potvůrka nechce a nechce. Je unavená jak čert, ale prostě spát nebude. Co s ní mám dělat ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
25.11.08 12:15

Katusce krasny svatek! :srdce:

moni, kdyz ma „jen“ rymu, ale ne teplotu, klidne bych s ni vyrazila ven - bude se ji v zime lip dychat - i spat :wink:
jinak 20 min, to je nase bezne penzum :lol:

acy, vidis, amelka se dala ukecat, co? :wink:

amazonko, deniska v postylce me dost pobavila :lol:

hele, uz vidim, jak zebra s bubis zakladaji diskuzi „maminky z JAR“ :twisted:

dnes mely byt vysledky vyteru krisone -a je prd :evil: se na to… uz chci byt prohlasena za zdrave plnohodnotne obcany!
tak az ta slavna chvile prijde, slibuju, ze zavelim ke srazu 8)

opatrujte se vsici!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
25.11.08 14:57

D

Příspěvek upraven 18.08.13 v 16:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
25.11.08 17:58

Soplošům zdar! :roll:
Taky nudlíme - oba dva. Takže na cvíču byl asi prezident Viki sám.
Katušce k svátečku pusinku :huban:
Acy gratuluju to bylo odstavení jako po másle - nebo po Sunaru?? :lol: mmch my na něm jedem taky.
Bubis doufám že Dany se plazí tryskomyší rychlostí :wink: radím navléknout froté obleček a nemusíš vysávat a vytírat. Tak nesmutni a přijď na sraz, až bude. No a s tou Afrikou - to já asi nemůžu posoudit. Ty tady máš rodinu takže nebudeš úplně samotinká. Já mám zkušenosti s tím, že když má manžel zakázku někde v prdelákově - naposledy to byl Kolín - tak mi tvrdí že bude 14 dní pryč a pak týden doma. A výsledek? Je 3 týdny v tahu a pak si přijedev sobotu večer a v neděli večer už zase pálí pryč. Tak to už jsem mu zatrhla :evil: Navíc teďka sama s Víťasem - nemám ho kam odložit ani na odpoledne, když si něco potřebuju zařídit.
Amazonko teda princezna je pěkná šikulka 8O , nebo dračice?? :lol: Smála jsem se že necháš tatoucha večer bojovat s flaškou. No možná se budete divit - nouze naučila Dalibora housti, a když budou chodící prsa v nedohlednu...........
Monix taky si myslím že ven s rýmou můžete.
A už nic nevím :roll:
Tak držme palce Krisulce, ať se zasejc brzo uvidíme.

Jo ještě jednou prosím Amazonko pošli mi SZ heslo, ráda bych jukla na fotky.Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
25.11.08 19:33

Ještě jenou díky za gratulácie ! :lol:

Krisulko - tak držím palce, ať jsou z vás zdraví občané tohoto „superstátu“ :)

Ivusho - Vikís na cvíču nebyl - pan prezident nechtěl ráno spát a byl prý protivný jak noc a celé cvíčo by zase prořval, tak to Marťanka tentokrát vzdala. A máš můj obdiv, že jsi tak moc s Víťasem sama - já jsem ráda,že Jirka nikam na delší dobu nejezdí.

Amazonko - ty jsi teda „tvrďák“ že necháš tátu bojovat - já bych asi spíš nikam nešla…no, jsem měkkoň :(

Tak hlásím, že madam dnes za CELÝ den naspala 1,5h. - na téměř 6-ti měsíční dítě trochu málo, ne ? Po kom to dítě je ??? Já spánek miluju !!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
25.11.08 20:37
Monix píše:
A máš můj obdiv, že jsi tak moc s Víťasem sama - já jsem ráda,že Jirka nikam na delší dobu nejezdí.

Neboj taková drsoňka nejsem - to bylo ještě před Vítkem. Teďka je každý den mezi 18 a 19hod hezky doma. Aspoň vím, co už příště v rodinné radě neprojde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
25.11.08 21:45

Ahojte

Dnes jsem byla u kamarádky a byli jsme se podívat v tom novým obchoďáku v Bohunicích a je to tam pěkný :)
A ráno jsem darovala všechny papouchy, už jsem na ně neměla moc času :(
Zítra jedem na kyčle, tak tam snad nebudem dlouho čekat

Amazonko , Beník se tak nějak plazí, ale ne tak jak má. Ale vždycky se dostane kam chce :lol:

Všichni marodi ať se brzo uzdraví a mějte se všichni pěkně… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
26.11.08 13:03

holky, nemate nekdo prosim kontakt na VETERINARE OCHOTNEHO DOJET DOMU???!!!

hajzlici, nikomu se nechce ani za baksis :(
asi nam odchazi do vecnych lovist kocour :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.11.08 13:36

Krisulko,
zkus toto - chodim k nemu se psem leta, na telefonu poradi, me zname bezne jezdi domu ke stenatum…ale ja to nezkousela, nicmene, za telefon nic nedas, ne?

http://www.veterina-komin.cz/uvod.html

Marťanka, co po letech nakoukla a je ji smutno za kocourka

• Citovat
  • Upravit
9351
26.11.08 20:59

Krisulko , tady pracujou super veterináři - vždycky jsem byla spokojená a jezdí i domů, snad ti pomůžou.

http://www.avetum.cz/dodomu.php

mají tam ještě odkaz na tuto stránku

http://www.hosek-vet.cz/

A pak tam mají v oddělení „pohotovost“ čísla na jiný veterináře do domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
26.11.08 22:24

diky
uz jsme ho zakopali v lese :cry:
byl s nami vic nez pulku meho zivota! fnuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
27.11.08 13:58

.. Krisulko to je mi lito.. ale urcite se mel u vas dobre a ted mu bude dobre v nebicku
Zebro , to je bezva co, kdyz se to maly rozpohybuje :), jen tak dal, at sili a za chvilku je na kolenach a nevytira podlahy, jak ten muj Meresiev :lol:
Monix , presne vim o cem mluvis s tim spanim nespanim! Malej taky v pul roce unavenej jak blazen a ne a ne zabrat. Pritom spanek je ted nejdulezitejsi! Tak po precteni knizky: Nejstastnejsi miminko v okoli (musim doporucit) jsem maleho zabalila tesne do povianu, aby se nemohl ani hnout, strcila do postylky (do kocaru), jemne jsem delala ššš.., lehce pohupovala postylkou, udelala přítmí a bylo to :) Spat proste musí.. Indiankam to tak fungovalo (teda az na ty postylky)
Ted ho mam krasne naučenyho na 2 hod. dopoledni spanek v kočare na balkoně. Uz ho nebalim, ale ruce strcim do fusaku, celej ho zapnu, pohoupu a mam kliiid. Odpoledne to same. Tak třeba to zabere, teda pokud jsi to už nezkoušela. Zadna novinka to neni. ¨
Btw. Dal je knizka Nejstastnejsi batole v okoli a musim říct, je to fakt dobry a moc doporučuju.
Ivushko , jak jsi psala o frote oblečku, jsi mě pobavila :lol: (zrovna včera jsem jeden koupila a přesně o tom přemýšlela (jakou budu mít doma uklizejdu) :lol: Víš jakou má malej přezdívku? Mopík :lol: a to on je.. chvilu se proleze, pak ho vezmu, na balkoně opráším a pokračuje.. a je to fakt účinný. Kor když si nečekaně „vyšlápne“ do předsíně :lol: Jinak smutním nesmutním, snažím se nesmutnit. Na sraz příjdem, to za to stojí vás vidět. 8) Ale pak budem tááák smutníííí..
Amazonko , at si tata uzije :D Ale se v:,–(im, že malá bude s tatkou jako andilek a ani si nezpomene na „prsíčko“ (tak tomu říkáme doma :lol: ) Ale řeknu ti, závisláka mám pořád a teď už je to vetší terno, už se snažím kojit jen rano a večer , ale kolem páté odpoledne už se mi vrhá na bricho, vyslíká mně tričko a vyřvává si kojení!! Ale do toho roku, to je bájo, když nemusite sunarovat, ale jak to skončit?! Tím vzdávám hold Acynce a Amy , jak to pěkně zvládly.
Krisulko , jak jste na tom s kojením vy? Už se nějak snažíte končit? My jo, přes den už to zvládáme, teď jěště noc. To je šílený.. prej ani nespat vedle malýho a první 4 noci se má obětovat taťka. Máš naký rady plís? Nebo to necháváš na jeho rozhodnutí?
Rady jak co nejméně bolestně odstavit?
Dnes jsme byli zase u fyzioterapeutky a už jsme dostali reflexční cvičení.. Chtěla to nechat celou dobu na něm, ale budem mu muset trocha pomoct. Nechapu proč jsme to nezačali dělat dřiv… Prej to tak vidí, že na kolena se dostane kolem 16měsice.. hm.. to jsou vyhlidky.. je slabej.. a to jsem z něco chtěla mít hráče americkýho fotbalu damn it! :evil: Ale ne, jsme v pohodě, prej to všechno dožene a do první třídy pujde po svejch a s vrstevnikama. A mame se vyprdnout na psychouše! Je to super ženská, vždycky když od ni odcházíme, tak je mi fajn :)

Dneska máme velkou slávu, manžel bude péct krocana na Díkuvzdání (v tomhle je to dobrý, mám teď víc svátků) Tak se mějte hezky, jdu gruntovat a malej jde mopíkovat páček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
27.11.08 14:43

Krisulko poslali jste jednoho andělíčka do kocouřího nebíčka. Určitě prožil úžasný život plný mazlení a mňamin tak není třeba truchlit, ale vzpomínat na to hezké.
Bubis tak se sama směju jak jsem to s tím Mopíkem uhodla. Sem nevěděla, že manžel je zpoza móřa. Vejde se standartní krocan do normální trouby? Vcelku? Jak se to dlouho peče? :roll:
Amazonko dík za SZ, fotky super, moc ti (vám) to slušelo. Ale nejvíc malé princezně…

Zítra je rozsvěcení vánočního stromku na Svoboďáku - MY TAM BUDEM!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
27.11.08 18:01

Zdarec!
Tak hlásím, že žehlení jsem zbaběle vzdala a normálně jsem skoro celej den proválela a prochrápala. Byla tu akorát kamoška na pedinu a pak jsme trochu pokecaly, jinak aktivita nula. Ale co, není každej den posvícení - a tělo si řekne…
A břicho dnes dobrý,včera mi furt tvrdlo, měla jsem pocit, že jsem spolkla hodně přefouklej kopačák, holt asi budu muset přibrzdit celkově…Ještěže Bára má víc rozumu, než maminka a řekne si, že?

Krisulko - no ten váš Macek už honí myši v kočičím nebi. A těch ryb tam! :wink: Jinak co choroba velitelko? Kdy bude slet?

MOnix - dodatečně Kačce vše nej k svátku. A s hadříkama budu ráda, když se pak slezem.

ivusho - v kolik to zítr rozsvěcí? já budu kolem 15h na Obilňáku za kámoškou, včera porodila Vašíka( tak teď jsou Eva a Vašek…), tak že bych se šla juknot. Jo a četla jsem, jak trávíte vánoce se spožákama - to musí být supermazec - moc se mi to líbilo.

Bubis - no vidíš, máš takovýho výkonnýho Mopíka a chtěla by ses ho vzdát. Při chození už toho tolik neuklidí! :wink: A toho americkýho fotbalu bych se ještě nevzdávala, však on překvapí! :lol:

Acy - gratuluju k odstavení. Jste holky šikovný.

Amazonko - následuj Acy příkladu… :wink: přeju pevné nervy.

Ostatní zdravím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová