Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mischni , gratuluju k úspěšnému UTZ
Manža na ten 3D nechtěl, že prý
na něm mimča vypadají strašidelně
![]()
Jinak holky, nemusíte na mě na zastávce čekat, přifařím se k Evelín na České
![]()
Těšíme se… ![]()
ahoj holky, tak me mrzi, ze jsme se nemohli pripojit. Jak jste se bavili? Urcite to bylo bezva
My se bohuzel uz od patku perem s nemoci.. Danielson ma stale horecku a mudra nevi, co to muze byt..zacina to vypadat na anginu.. No tak snad do Vanoc uz bude zdravej jak rybka. Ale umi si to vybrat.Sotva manza odletel do JARU,malej zacal marodit a to neni poprve! Jeste me vybouchl pocitac,tak to tady cvakam na mobilu,takze se omlouvam za pripadne chyby.
Amazonko,Denisce preju taky brzke uzdraveni.
Mischni, moc jsem zvedava,jak Barunka tvarila v zari ultrazvulku ![]()
Btw: Mopik si sam klekne a sam si stoupne jupiii (zatim ale dal vytira)
Mejte se hezky
Bubis&Danielson
Srazík byl vážně bezva !!!! Těším se na fotky Krisulko ![]()
No, pravda odešli jsme trochu dříve - ale ještě že tak, málem jsem nestihla holiče.
Bubis - supééér - Daník je šikula, mám radost !!
![]()
Taktéž se přidávám k chvále srazíku - super!!! A opakovat…
Bubis - no vidíš, zy chvíli budeš muset vytírat jenom ty…Ať jste brzo zdraví! A manžel bude na vánoce doma nebo v JARu? ![]()
Ahoj holky,
srazik byl moooc fajn, Vy teda taky ![]()
Bubis, no parada jen tak dal, za chvili Ti bude utikat ![]()
Amazonko, to mas doma teda veselo
A to jezeni teda taky nic moc, as mas nejak dobre ochucene svoje mliko, ze jiny jidlo nechce
![]()
Co Ivusha a vecirek? Dospavas az doted?
![]()
Holky, pokud byste se zitra nudily a zaroven byste chtely nasat vanocni atmosfery, tak Vas zvu na 18. hodinu do Betlemskeho kostela na Pellicove 6a na Vanocni koncert. Proc Vas zvu? Hraje tam a zpiva pulka nasi velke rodiny
Hudebni styly budou ruzne… My tam se Stepanem budem ![]()
Jdu si uvarit kafe ![]()
ahoj baby, na rajceti jsou fotky ze stredy ![]()
bubis, gratulujeme dannymu!
chachaaa, konci ti obdobi klidu
a manzel je teda v jaru?
to byla rychlovka! kdy se vrati?
a jak je dannymu?
ivusho, tak co tanecek s panem generalnim, poslapalas mu strevice? ![]()
amazonko, teda, denisky se ta nemoc drzi uz pekne dlouho!
poradila vam neco mudra?
evelino, my bychom teda zitra prisli
jen budem muset tak v 19 prchat, protoze pak mira vecerni protivnosti presahne unosnou mez ![]()
jo, a mne zase dosla pozvanka na nedeli, ale vubec netusim, jaka bude uroven: Milé maminky,
rádi bychom Vás pozvali na prodejní akci nového dětského oblečení značky „Children’s place" z USA.
Přijďte se podívat i s dětmi v neděli 14. prosince 2008 kdykoliv mezi 14 a 18 hodinou, přiveďte s sebou kamarádky, maminky i tchýně - kávy bude dost pro všechny!
Těšíme se na Vás ![]()
Akce proběhne v prostorách firmy CZECH IMAGE s.r.o.
Adresa: Plotní 75, 602 00 Brno
MHD: Tramvaj č. 9 a 12 z Hlavního nádraží
zastávka Svatopetrská
Autem: Parkování zdarma přímo před firmou na ulici Plotní
Pro více informací volejte, mailujte, chatujte… Soňa Blašková
777 330 543 / blaskova.s@gmail.com / sona-skype
Ahoj, sem tu, UŽ NESPÍM!!
zato nonstop scrapuju. ![]()
V kalendáři jsem u srpna, sháním mušle
, a ještě jsem si umanula vánoční přání pro rodinu ![]()
Večírek.......no napadlo by někoho, že v restauraci Havana se bude pít rum po kýblech???
Měla jsem boty na šteklu s obr špičkou a na hlavě vysoký drdol - ředitel utekl - asi se mně bál
![]()
Rumovou smršť jsem ustála, na šteklích jsem nespadla, jídlo bylo mňamózní - takže večírek byl bez ztráty kytičky.
Zato když jsem následující den v 8.15 na bazéně cpala drdol pod gumovou čepici - to už mi do smíchu nebylo. Následná odinstalace drdolu mi pak doma trvala aspoň půl hoďky.
Konec .......
Bubis mám velkou radost a chci ty pokroky vidět na vlastní bulvy..
No a co ten tvůj sprinter…už je v čudu?? Jak to ?
Krisulko, nespletla ses? V 19hod je protivnej Míra? Sem myslela že Krisius, nebo OBA??
![]()
Na žádnou akci nejdu
, pod záminkou pečení cukroví musím někde splašit nějaký zadarakity a dodělat ten kalendář. ![]()
Jo a srazík byl super, obrovská účast.......jenom ta paní za pultem byla nějak málo vánočně naladěná, ne? No tak to se mi asi jenom zdálol ![]()
Krisulko, ono to asi tak tu hodinu bude trvat, takze by to i Krisik (
) mohl vydrzet
Pokud pojedes s kocarem, tak kdyztak popros nekoho ze zastupu vchazejich, at Ti pomuze vynest kocar (bocnim vchodem se zitra nedostanes) ![]()
Tesime se ![]()
Ivusho, takze koukam, ze vecirek se vydaril ![]()
ale neeee ![]()
kdo co - koho ceho: mira krisikovy nesnesitelnosti ![]()
(Mira s velkym M je stale v prd… u bratou slovakou
)
ivusho, tak doufam, ze mas nejake foto, jinak ti ten drdol ne-u-ve-rim!! ![]()
co se tyce pani „sumavske“, mne prijde nejaka nabrousena uz poslednich par navstev
)jak kdyby ji tam chodil jeste nekdo krome nas ![]()
dobrou!
Fotky jsou supeeer, tandem Víťas a Krisoň no comment…
Ovšem princezny Katy a Amely jsou opravdu dámy. Jenom Amce to trošku kazí ta anarchistická čupřinka ![]()
Ježkovy zraky, až se nám rozběhnou všichni mopíci - už nás nikam do kavárny nepustí.
Ahoj, my teď nějak nestíháme, uklízím jak divá ![]()
Srazík byl super, ráda jsem vás všechny poznala. Ale ta paní za pultem byla fakt nějak bez nálady ![]()
Krisulko, fotky super, ale na té jedné jsem teda krasavice
, ale alspoň Beník tam vypadá pěkně
![]()
Beník mi včera v poledne spal asi 3,5h. a obědvali jsme až odpoledne, ale zato večer nechtěl moc usnout ![]()
Teď chrní opět bez oběda, ale snad se vzbudí brzo, protože mezi 2 a 3h. máme být na oslavě synovcových narozenin ![]()