Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj spolumatky!
Bára mými ústy děkuje za gratulace.
Já byla dnes poprvé na těhuplavání. Úžasná smečka vorvaňů, ovšem v olympijské formě. A já jsem totálně oddělaná. NApřed jsem nebyla schopná vydechnout do vody - normálně jsem se dusila. PAk to povolilo, ale mazec. No a proháněla nás tak, že jsem sice uvolněná, ale skoro v bezvědomí. TAkže mizím v posteli s vydatnou večeří…
A na tu středu se těším, doufám, že účast bude hojná.
Ahoj spolumatky!
Bára mými ústy děkuje za gratulace.
Já byla dnes poprvé na těhuplavání. Úžasná smečka vorvaňů, ovšem v olympijské formě. A já jsem totálně oddělaná. NApřed jsem nebyla schopná vydechnout do vody - normálně jsem se dusila. PAk to povolilo, ale mazec. No a proháněla nás tak, že jsem sice uvolněná, ale skoro v bezvědomí. TAkže mizím v posteli s vydatnou večeří…
A na tu středu se těším, doufám, že účast bude hojná.
Rychlé info z Borače:
Tom je doma na 99% bez pleny a venku si taky říká a i v zimě stíháme vyslíkat a dávat čůrat. Takže když je správné načasování tak to jde opravdu rychle.
Nebo jsme měli štěstí???? ![]()
Začínáme péct cukroví. Dnes linecký, a mandlový rohlíčky
Mikuláš nám(klukům samozřejmě) nadělil tuny sladkostí, takže teď jen jíme a jíme a mě to bude určo stát tak 2-3kila navíc.
Musím běžet, krásný večer
Jen si upřesňuju: platí středa 10.00 na Šumavské?
Už se na vás těším… ![]()
Teď si to po sobě čtu, to je fakt příspěvek
![]()
No nic, mějte se fajn, hlavně buďte všichni zdravučcí. Já se zase ukážu až nám bude líp.Papa a užijte si srazík- já Vás asi už neuvidím s takovou
al jooo, jak se dám do kupy, naklušem. Ahooooooooj!
Amazonko - hlavu vzhůru ! Přejeme brzské uzdravení a těšíme se až vás uvidíme ![]()
U nás středa, 10,00h., Šumavská platí !
Ahoj holky,
ja o strede vazne uvazuju
jen pro upresneni, je to tato kavarna?
http://www.nekurackerestaurace.cz/…ukrarna-nika
Evelíno - jo, to je ono.
Monix - že bych konečně poznala KAty? ![]()
A ostatní teda taky, že… ![]()
A co velitelka, kde se fláká?Krisiiiii! A Acy s Amy?…
jsem tu
![]()
pokud nezabiju toho meho chuligana, jsme tam jak na koni!
(rostou mu 2 stolicky a je na odstrel - hlavne v noci
)
tesim se!
Ahojky,
my to máme stejné jako Krisulka, ale jsou to jiné zubiska…
Dorazíme určitě!!
Přemýšlela jsme i nad rezervačkou když nás bude tolik, ale když je to dopolko tak snad bude volno.
Pro vysvětlenou pro ty co už tam někdy byly: lidi už tam chodí!!
Ahoj ženský!
Tak máme za sebou úspěšně 3D. Byla tam strašně fajn dr. i sestra, takže kromě té krávy tehdy na chodbě fakt v pohodě.
Bára řádila jak pominutá(holka potvrzena). Strkala si ruce do pusy, dirigovala, házela nožku přes nožku a na závěr se chytala za hlavu, jakože co jí lezem furt do baráku asi. Máme to celý na DVD a 4 fotky plus jednu „barevnou“. Naskenuju zítra.
A pak jsme šli s tatouchem na oslavnou večeři (smažák, jak vždy) a totálně jsme se přežrali…
Jdu trávit k tv. A zítra se těším!!! ![]()