Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krisulko: moc děkujůůů!!!
ivusha: já ti dám an. čupřinu!!!! ![]()
Jak to bylo v té pohádce? Ti přičaruju do drdolu vrtulu a odletíš!!
Ahoooooj!
Fotky super! Vypadá to tam pěkně , al říkát obsluhu vymněnit jo ![]()
Acy, též vše nej nej
![]()
(ale teda Amelčina čupřinka je fakt božííí!) ![]()
Ivusho, neugrcla sis do bazénku?
![]()
Jo jooo, scrap je mor. Naštěstí kalendář dávno hotov a nějak došly nápady, takže dalšího dlouho nic nebude.
Krisulko, u mudry rada nad zlato, pokračovat v léčbě až ji ppřejde kašel
a když bych náhodou chtěla dojít na r
du tak do 17.tého, pak mají dovolenou
A cennou radu mi paní mudra udělila i v oblasti přikrmování : „Pokračovat a zkoušet.“
Tož tak. Dneska sm teda kojila až teď odpoledne, ale děcko snědlo za celý den dohromady asi deset lžiček a ani nevypadá že by jí vadilo že ji mučím hlady.
Hezký víkend babuše!
acynka píše:Jak to bylo v té pohádce? Ti přičaruju do drdolu vrtulu a odletíš!!
Tu neznám
![]()
Ahoj zenkse!
Amazonko, to jsou fajn rady
, ale aspon vis, ze jsi to doted delala spravne ![]()
Krisulko, tak co, libilo se to Krisikovi aspon trosku
![]()
Ivusho, drdol bych teda taky rada videla
![]()
Preji pekny vecer, ja jdu zase o diskusi dal ![]()
zdravime pri vetrne treti adventni nedeli!
evelino, krisik si nestezoval a mne se to libilo moc!
bohuzel ze me vanocni mir a klid vyprchal uz na komenaku, kde nas malem zajel na prechodu - na zelenou! - nejakej pablb
netusila jsem, jakou mam kosatou zasobu sprostych slov ![]()
ivusho, cekame na drdol ![]()
zebro, sorry za tu fotku
jsem si rikala, ze te nenadchne
kdyz ale jinak byste tam s benem nebyli… (jako stepan s evelinou
- priste se na vas zamerim
)
amazonko, tak to mudra za 30 kc opravdu pomohla
a s tim jidlem neboj, ja se tim porad stresovala a ted uz na to hazu bobek - kdyz bude mit hlad, jist bude, kdyz ne, jeho problem! si rikam, ze za to, kolik toho sni, zodpovida on, ja jenom za kvalitu servirovanych pokrmu ![]()
zbytek sveta zdravime ![]()
Ahooj !
Acy - dodatečně všechno nejlepší k svátku !
Jo - souhlasím, že paní obsluhující byla protivná - ale jen na nás, na ty vojáčky, kteří kupovali bagetu, když jsem odcházela, tek byla jako med… Že by jim vadily naše děti ?? Pak nemá obsluhovat v cukrárně, ale v nějakém baru,ne ?
U nás víkend v předvánočním duchu - udělala jsem 3 druhy cukroví, zabalila dárky pro děti a teď tady madam huláká - je na dece, má trénovat lezení a zatím tady leží „jak vyvrženej vorvaň“ a je tak hlučná, že neslyším ani slovo z telky… Ona by fakt mohla dělat pouliční rozhlas…:)
![]()
Monix: ona je ta paní majitelkou onoho baru…podle mě se tam ale vůůůůůbec nehodí…a to jste ještě neviděly toho jejího rozmazlenýho syna..to je aspoň zážitek..
Ježiš jsem pakoš.....Acy rychlou netovou pusu k včerejšímu svátečku. ![]()
Ad drdol.......noo zkusím zapátrat jestli někdo fotil ![]()
Jinak to byla poslední účesová akce - už zase mám vlasy jenom po ramena, taktak na culík ![]()
Mušle jsem splašila a ještě mám rohlíčky a linecké........tak to je letos moje první vlasnoručně upečené cukroví…mám ze sebe VELKOU radost.
Zebruš ad fotka - tak si to neber, však my víme jak je to ve skutečnosti a zase Beník je tam nádhernej ![]()
Krisulko blíže popiš představení......na co se hrálo?
Amazonko - ne do bazénu jsem si negrcla (odkud seš původem? to není brněnský výraz, a spisovně taky nee) Sem to nemíchala - aspoň si myslím, že rum 5ti letý a 7mi letý - to není míchání, ne? ![]()
Tak krásnou adventní neděli........
Ahoj
Beník mi dnes po kaši normálně všechno vyblinkal - kaše i oběd z něj letěl (nahodil sebe, mě, koberec, plovoučku, všechno
). Mám pocit, že v něm nezůstalo vůbec nic
. Snad je v pohodě, nevím z čeho to bylo, nic novýho nejedl, jen se docela nalíval čajem, tak možná z toho. Nebo že by už zuby? No, teplotu nemá a nevypadá, že by mu něco bylo, tak snad to bude dobrý ![]()
Krisulko, příště raději varuj, když fotíš, já se budu snažit alspoň usmívat, ať tu nestraším na rajčeti. Nebo jestli máš nějaký foto program, tak mi můžeš přičarovat jinou hlavu
![]()
Amazonko, snad bude Denisce brzo dobře ![]()
Když jsem se té paní barmanky ptala, jestli můžu dát Beníka na zem do hracího koutku, tak se zašklebila a pokrčila ramenama
, stejně mě za těch pár minut na koberci určitě účtovala 10 Kč, tak se alspoň mohla usmívat ![]()
Já nic nepeču - čokoládu ani ořechy nemůžu kvůli atopáku, vanilku bych neměla (ale někdy jím
), tak není moc co péct
Manžovi nějaký cukroví koupím a taťka určitě nějaký doveze od sestřenky, ona mu vždycky napeče ![]()
Moc vas vsechny zdravim,
Aaaaa Danielek leze po ctyrech jupiiiiiiiiii (jeste to teda strida s mopikovanim) Ale bezva,jsme nadseni.. ![]()
Jinak jsme bez pocitace,bez internetu,tak proto moc nepisu ![]()
Dneska jsme jeste byli u psychologa a nic hroznyho se nekonalo,zadna smutna diagnoza..zatim Jen disharmonicky vyvoj, ale stale v ramci spravneho sirsiho psychomoto vyvoje. Ani nevite,jak se nam s manzelem ulevilo. Ale vy jste mi to rikali uz od zacatku.. Jeste jednou diky vam vsem za podporu..
Manzel byl v JAR jen na skok,takze na Vanoce je s nama..uf. Ale v breznu tam jedem vsichni.. Nejak se s tim nemuzu srovnat,hlavne kdyz Babicka s Dedou se semnou louci uz na trvalo,ze uz se neuvidime nikdy atd.No hrozne se to posloucha..Moje rodina to nese hrozne.Jsou zvykli nas videt nekolikrat do tydne a moc se fixovali na malyho. No je to ted doma naky furt smutny.
Tak jsem vam chtela oznamit radostnou novinku,vic uz psat nemuzu,bo chytam krece do prstu (na mobilu psat,je des)
Hezkej den prejem Bubis & Danielson
Ahoj holky,
Synator je s babi, tak mam volno ![]()
Krisulko, tak to jsem rada, ze se Ti to libilo a ze jsi v poradku dorazila domu
![]()
Pani v kavarne jsem nejak nezkoumala, tak se nemuzu pridat ke kritice, ale rikala, mi, ze tolik kocarku tam jeste nemeli, tak nevim, proc tam lidi nechodi
![]()
Bubis, to jsou super zpravy, ze mopik je uz na kolinkach
Za chvili napises, ze uz chodi
Jo a Stepan se uz asi taky zacina rozliztat na vsech ctyrech ![]()
Teeeda, nakonec tam jedete vsichni? A na jak dlouho??? Bude to asi velka zmena…
Zebrus, uz je Benikovi lip?
Zatim pa
Dobré ranko dámy!
Jsem ve vánočním frmolu, tak vždycky skočím jen dočíst a nepíšu… Ale zato mám už napečeno, úklid moc neřeším, stromek je na dvoře, dárky zabalení - můžeme začít.
Bára v břiše divočí, dnes ráno zkopala tatínka, jen mi dal ruku na pupek…
bubis - gratuluju Mopíkovi k ppokrokům. Však počkej, uvidí stromek a rozběhne se! S tou JAR je to síla, asi bych z toho byla taky celá vedle, o rodině nemuvě. Ale to zvládnete. Na jak dloiuho to teda má být?
Acy - pochopila jsem, žes měla svátek - tak dodatečně vše nej…!
ivusho - jo, kde je foto drdolu? To bych taky chtěla vidět, jinak nevěřím.
Krisulko, evelíno - tak kultura byla dobrá, jo?
Zebro - fotka z kavárny fakt výborná.
A doufám že blitíčko bylo jen jednorázové.
Monix - nemůžeš chtít všechno zaráz. Buď „rozhlas“ nebo pohyb,že? ![]()
Jinak paní v kavárně zjevně nestíhá takový výpravy, jako jsme byly my. Ani pracovně, ani s nervama. A nedivte se, když po partě uslintaných mimin, hyperaktivních batoloat a hlučných mate vejde švarný vojáček nebo dva, že jí to hned zvedne náladu.
![]()
Já mizím poletovat oo městě, mám to dnes křížem krážem a nejsem schopná to nějak rozumně zorganizovat. ![]()
Bubis no paráda
, čumím jak puk. Co s tím JARem? Já ti to fakt závidím........
jenom pro zasmání......
http://img2.rajce.idnes.cz/…j_fr_001.jpg
add IVUSHA
![]()
Někdy probýhají takové scénky i u nás doma
![]()
Holky, poctivě dočítám, ale vůbec čas nějak rozumně regovat, tak snad večer
Ahojky !!
Ivusho - to je bombááá ! Fakt jsem se pobavila a posílám ségře - neteř začla chodit do školky
![]()
Mischni - tak malá Barunka kope jooo? No bude hůř
(zaplaťpánbůh, že?)
Bubis - výlet do JAR budu tiše závidět, ale na druhou stranu chápu tvoji rodinu, že se s tím nějak nemůže srovnat. Ale všechno chce čas.
No a novinka od nás - Katy už má 2 zuby (vylezly během 2 dnů). Takže je z ní trošku uslintaný protivounek, ale chápu to, já bych byla 100× protivnější
![]()