Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
2.1.09 14:09

Bubis - Panadol jsem zkoušela a spal líp, ale nechci mu ho dávat každou noc, když nevím, co mu je :roll: Dnešní noc byla lepší, akorát večer nechtěl být sám v posteli a jak jsem odešla, tak už mrčel :roll: . To bude asi to období kolem toho 8,9 měsíce, četla jsem, že se děti přilepí na mámu a mrčí, jak odejde :lol:

Manža už je doma z práce, tak já jdu do obchodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
2.1.09 17:41

to je jasny, Panadol kazdou noc to neni dobry.. ale tak snad to budou jen ty zuby a nebo to mamankovsky obdobi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
2.1.09 21:28

Ahojky holky,
Silvestr supéér- zase po dlouhé době!!
Holky včera jsem našla jednu manžovu fotku. Ty oči atd. mazééc a já si myslela že je podobná na mě! :lol:
 http://www.modrykonik.cz/album/view.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
2.1.09 21:34

Acy to si teda piš, já neviděla ani tebe ani manžela ale podle té fotky je vážně podobná spíš tatínkovi. Ten měl radost viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
2.1.09 21:36

Laci: to jo teda, on je teda teď dojatej co chvíla, ale dnes o to víc!!!! :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
3.1.09 19:58

Ahoj spolumatky!
Já jsem měla příšernou noc, do dvou jsem se převalovala a mlaskala na chrápajícího tatoucha a pak to vzdala a šla spát k pubošovi( ještě je u táty, takže pokoj volný). Myslím, že začínám mít priblémy se spaním…Normálně to neznám, ale poslední dobou blbě usínám no a dneska…No a vstávala jsem v 6.30, protože jsem měla nevěstu na líčení. Naštěstí byla " slušně vychovaná" a donesla výslužku, tak jsme si dali k snídani. A musím přiznat, že to cukroví bylo ještě lepší než naše - a to je co říct!!! :lol: A pak jsem usnula a chrněla do 11h.
Odpol. jsem vyrazila k mamce na kafe a do Tesca pro jogurty, neboť zase s.ru mramor a jsem opět hotová.

acy - no jo, celej tatínek.( nebo Kája Mařík?) :lol:

zebra - tak co prcek? Zuby nebo něco jinýho?

lacenko - dobrý průpovídky.Na to se těším, to je dobrej věk.:lol:

Monix - věk si začínám s přibývajícími kikly dost uvědomovat… :roll: Takže se válím, jak to jen jde.

Ostatní zdravím a vítám v novém roce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
4.1.09 10:03

ahoj brnandy, taky děkuju za přijetí. už se těším na srazík v lužánkách.

nějak jsem se ještě nezorientovala, tak nevím jak a na koho rychle reagovat.

next: nakupuju většinou na netu, je to o něco levnější a mám s tím dobré zkušenosti. párkrát jsem byla i v nextu v praze, ale tam je to ještě přebranější, jak tady v olympii.

xmerssy: proč vám kritizují Tobiáše? je to takový neokoukaný. matýsků je teď myslím hodně.

mischni: já moc nespím, každou noc. už mě to moc nebaví. jsem unavená, ale usnout to ne.

uživejte mírný poprašek. teda u nás aspoň je. ale oproti včerešjšku pěkně hnusně. ještě, že jsme byli na dlouhé procházce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
4.1.09 10:34

Dobre dopoledne.......... :-)

I ja vsem dekuju za pekne prijeti......... :D

Prave jsem procitala diskuze o porodu a porodnicich a musim rict, ze v tom mam jeste vetsi maglajs nez predtim..........Byla jsem na 100 procent rozhodnuta pro MB, i kdyz ze zacatku vedlo Obi.........
A ted po precteni dis. o MB jsem dost rozhozena...........Pak jsem cetla o Bohunicich a Obi a asi porodim doma............
Na porod se tesim, jen mam strach, aby me nenechali dlouho trapit, pokud by to neslo jinak, aby mi dali epi, i kdyz jsou vsude proti tomu.........ze na prohlidkach naslibuji hory doly a nakonec skutek utek..........Taky ze narazim na nejaky husty personal atd.........Porod si chci uzit, rada bych mela pekny zazitek a co nejvice si to zprijemnit.......Ale s pristupem popsanym na netu se toho asi nedockam........ :roll:
A taky hlavne aby pri tech precpanych porodnicich a shonu se nejak nepochybilo.........

Kometko, Ty jdes do Bohunic, ze? Jmeno Tobiáš je nejvetsi kauzou nasi rodiny, vubec nechapu, proc to kazdy tak resi......Vsichni do vseho mluvi, hlavne tchyne a prarodice........vubec netusi, cim jsme si museli projit, abych vubec otehotnela, berou to jako samozrejmost a ted je pro ne nejduleziteji jmeno.......... :roll:
Nicmene Tobisek to bude a hotovo.......... :D .....Matyas je nadherne jmeno, ale je fakt ze je jich hodne...........

S tim Nextem u nas jsem mirne rozhozena..........U nas Londyne je to jedna z tech levnejsich znacek.........nakonec treba bodycka tam vyjdou levneji nez v H&M.........Nastesti jsem si par veci privezla, jeste nez jsme se vratili a ma draha polovicka zasobuje kdyz jezdi pryc............

Vsechny moc zdravim a preju krasnou nedeli.......... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
4.1.09 11:06

xmerssy: u nás se ta Amely taky strašně řešila, babičky pořád dokola: a jak jí budeme říkat? A je to v poho…
Já rodila v Bohunicích a super! PA mi epidural sama navrhla pro uspíšení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
4.1.09 11:36

Acy, presne stejna otazka, a jak mu budeme rikat?No, budou si muset zvyknout........Na holcicku jsme meli Sáru nebo Nelu, a s tim taky nebyl nikdo spokojeny........se jmenem se clovek proste nezavdeci......... :wink:

Sestrenka byla v Bohunicich a hodne si to tam chvalila..........pak svagrova tam rodila taky, sice ji nechali ze par hodin na chodbe, meli plno,ale taky byla spokojena, hlavne na sestinedeli.........

Ono asi zalezi na koho zrovna narazis..........Jeste ale rozhodnuta nejsem kde budu rodit..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.1.09 15:26

T

Příspěvek upraven 18.08.13 v 16:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
4.1.09 16:52

Ahojte

Michni , zatím nevím, zuby nikde a když dám na noc Panadol, tak spí líp :nevim:
To spaní na konci těhotenství si pamatuju a asi dlouho nezapomenu :roll:

Ale to maminkovský období máme asi taky, protože teď dělá scény, i když je s manžou a já odejdu z místnosti :roll:

Acynko , fakt super podoba :) , Beník je asi zatím spíš na mě :lol:

xmerssy , Tobiášek je moc pěkný jméno, i Matyášek :) A je to na vás, ne na prarodičích :wink: , mě Beníka taky pár lidí vymlouvalo a teď jsou v pohodě. Můžou být rádi, že jsme nedali nějaký nevyslovitelný jméno :lol:

Amazonko , tak snad se kotel brzo opraví, my tu máme taky trochu zimu, protože nemáme zateplený stropy :roll: A gratuluju k zoubku :wink:

Beník už si u všeho stoupá a musím ho pořád chytat 8O :lol: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
4.1.09 16:54

Blani ahojky!!
Já chodím s malou do Větrníku na Nerudovu a do Zone sport na Lesnou- ulici nevím. To plavání je blbý taky se bojím že bude Am zase nemocná. Kdybych to neměla zaplacené a Am to tak nechybělo chodila bych až na jaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
4.1.09 17:15

nazdar zeny!
vitam nove prichozi :srdce:

my se vratili z vanocnenovorocnich oslav v bystrici n.p. - na kamaradove chaticce, bez elektriny, plynu, voda jo, ale zas jen studena :lol: krisik prezil bez omrzlin ci popalenin od kamen 8)

lacy, honzikovy vyroky me bavi :lol: :lol:

mischni, vyderzaj! uz se to krati!

acy, ta podoba je teda husta! 8O

bubis, gratulace dannymu k pokrokum!

amazonko, to teda musi byt, takovy squat… do kdy tam budete?

zebro, zuby jsou previt! ale uklidnovaky taky nerada davam… tak vydrz ty i benik!

doufam, ze jsem na nic podstatneho nezapomnela… vsechny nejmenovane zdravim!!

a jeste vanocni krison

od 19. 12. regulerne chodi :D
kde jste prosim kupovaly boticky? ma strasne siroky/vysoky nart, nejde do zadnych bot narvat :?

v sobotu jedeme na hory, ale co byste rekly nekdy po 17. na sraz, ha?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
4.1.09 17:32

Zdravým „velitelko“ Teda teď jsem si úplně vzpoměla na „Silvestry“ které jsem za svobodna trávila taky na takových různých chatičkách. Podmínky hrůzné, ale bylo to fajn. Malému Krisíkovi gratulujeme k chůzi, teď bude následovat běh :lol: , tak namaž pod kolenana a vyraž… :lol:
Botičky kupuji u Deichmana ve Vaňkovce, Tom má taky nohu jak slon, ale do botiček od tam se v poho vydá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová