Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
4.1.09 19:42

Ahojky !

Amazonko - tak to je mi tě fakt líto, být v takových polních podmínkách s malou. Vydrž, Prťka, vydrž !! Jo - a cvičit chodíme do Kenny do Řečkovic, od úterka bychom snad tam měli chodit i plavat.

Xmerssy - já rodila v Bohunicích a naprostá s pokojenost s porodním (všichni tam byli prostě úžasní, milí a profesionální- no fakt se mi tam líbilo !), na šestinedělí už to bylo horší - sem tam se najde sestra, která se holt špatně vyspí. Epidurál jsem měla v plánu, ale porod se mi rozjel tak rychle, že jsem ho prostě nestihla :D

Krisulko - tak gratulace k chůzi ! Krisoň je prostě fakt šikovnej chlap ! A srazík určitě jooo.

Tak zítra bychom měli poprvé vyrazit ve sporťáku - tak jsem zvědavá, co na to madam řekne. V hlubokém už byla fakt nacpaná jak regulérní sardinka (chudinka jedna…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
5.1.09 09:35

ahoj brnandy, tak pořád sněží.

včera jsme malýmu koupili v olympii kombiézu a rukavice. chudák chtěl brusle a ty neměli. tak večer chodil, že má NOVOU KOMBIZENU. ráno se hned šel dívat do skříně, zda tam zůstala.

xmerccy. je to jak psaly holky, já tam(bohunice) rodila před 2,5 rokama. porodní super, je mě jako prvorodičk pořád posílaly domů. v pátek, v sobotu 2×, v nedělu odpo a v nedělu vv noci jsem řekla, že už nejedu domů. příjem 23.00 a malý se narodil 1.43 po všech komplikacích a shánění primáře…ale na šestinedělí byl šílenej debil doktor. arogantní, hulvát, pak jsem se dověděla, že je na něho podaná žaloba. včera jsem se ptala na obilňáku a už tam nedělá. sestry ženské nic moc, ale dětské sestřičky supeeer. asi půjdu spíš na obilňák, moc se mi tam přes víkend líbilo.

kris: máme stejný problém. dobrý a i český mají na pekařské. je to tam teď rozkopaný, ale fungují. mají co 14dní zboží. pak na merhautové je značková prodejna ESSI. což jsou taky český se žirafkou a mají tam obr výběr. cca 5-6 druhů bot od veikosti. na šněrování, na zip, na sucháče. a paní je moc fajn. jen nebere karty. na té merhautce je to jedna ze dvou podnikových prodejen v republice. druhá je jen v mladé boleslavi. botky se vyrábí v bývalé zruč na sázavou.

no nic. jdu snídat a musíme do obchodu, venku před barákem prasklo potrubí a neteče nám voda. grrrrrrrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
5.1.09 09:52

Dobre ranko,

dneska po dlouhe dobe jsem spala az do deviti, normalne se budim v 5, protoze malej me tak kope do mocaku, to se neda vydrzet............ :lol:
Nádherne tu snezi a i ve meste je spoustu snehu.........na to nejsem zvykla, puvodne pochazim z Kohoutek...........

Kometko ........na Obilnak pujdeme s kurzem na prohlidku, tak jsem zvedava........Obi znam docela dobre, jak jsem chodila do CAR na odd16, vsichni jsou tam uzasne mili a hodni...........Proto jsem byla rozhodnuta rodit tam, ale pak jsem slysela, ze za kazdou cenu rodi prirozene, nechavaji maminy trapit a sestinedeli des bes..........jedna sprcha na patre, pokoj po 5-6..........vecne narvano a na nadstandard se neda dostat.........Predpokladam, ze v breznu bude tak plno, ze nebudou prijmat..........
A to Ty jsi rikala, ze vsichni dobri doktori z Obi, presli do Bohunic?

Monix .....jo, tak rychly porod, to mam naplanovany, tak uvidime....... :D , muzu se zeptat co mas za kocarek?Ja planuju vozit v hlubokym i pres zimu, tak snad tam malyho narvu.........Termin mame koncem brezna, tak jsem si rikala, ze snad do zimy v hlubokym bude moct byt...........

Zebro , diky…ja myslim, ze si nakonec vsichni zvyknou........... :)

Dneska jdeme na 3D UTZ, tak se nemuzu dockat, doufam, ze se Tobísek pekne ukaze...... :D

Vsem krasny den paaaaaaaaaaaaaa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
5.1.09 09:54

malej kouká na Bořka, tak mám ještě chvilku a chtěla jsem vám doporučit, v případě špatného počasí je v Brně, další místečko.
BONGO: zábavní park v Brně, dneska ráno 2-stránkový článek v novinách. po novém roce vstupné celodenní 9-19 dospělí 119, důchodce 59, dítě 3-12let 179. mezi 17-19 vstupné za 59 dospělí a 29 dítě. je v hale, za Delta pekárnama, kde býval Proton elektro. včera jsem koukala, že se tam dá najet přímo z té 4proudovky. Vídenské ve směru od dálnice do města…
atrakce, nafukovací hrady, trampolíny, kuličky, bazenky, autíčka jak na pouti…
tchýně s malým tam byli ještě za zaváděcí ceny a moc se jim tam líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
5.1.09 10:40

Xmerssy - mám PegPerego (korba Navetta) - a pokud máš termín v březnu, tak do hlubokýho mimi v zimě nedáš ani omylem. Co jsem tak slyšela, tak velké korby mají kočáry Marita (nejsem si jistá, zda jsem to napsala správně). A stejně myslím, že už kolem vánoc ti mimouš bude chtít vidět ven a tak stejně tě sporťák nemine. No ale uvidíš. Nám kdyby nebyl hluboký vyloženě malý, tak by v něm Katy v pohodě vydržela.

Zkušené matky - do kolika stupňů mrazu chodíte s prcky venm a na jak dlouho ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
5.1.09 13:54

… gratuluju Krisikovi k regulerni chuzi :) Na boticky ( my uz za chvilu budem taky moznaaa potrebovat :-) ) bych se sla kouknout do Zirafy na Drobneho (prej kvalitni obuv pro deti) My se tam jdem dnes kouknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
5.1.09 16:59

Ahooj ženy :D , tady to jedeeee, to je dobřeeee 8O :wink:
Jsem konečně v Brně, celá zpruzelá a v deprézi - víte jak je na horách krásně?? Se mi nechtělo vůbec tady do toho města, kde nikdy nesněží. Teda ten fujtajblovej poprašek venku je vyjímka - jsem z OV zvyklá na jinačejší sněhové kalamity.
Vítám všechny nové bříškulky. Teda XMerssy a Kometku sem ráda že jste mezi nás příšly.
Jste strašně ukecané - tak jenom co jsem pochytila:
Bubis - obrovské gratulace :-) Daník je ohromná šikulka. Jak s tou Afrikou? Něco nového?
Monix - tak do sporťáku, už sed těšíš co? Změna..... Plavat budeme chodit ve středu 9.50 a cvičit v úterý 9.00 - uvidíme se?
Acy - tak namazat nohy francovkou, snad se za tou dračicí moc nenaběháš. Jo a Amelka má tatínka jasného - ale maminka asi okolo ani nešla… :wink:
Krisulko - naval na rajče fotky z chatičky, to muselo být supeeer, a svolej sraz jo? Co škola? Vyznamenání? :lol:
XMerssy - jakou barvu kočáru máš? Jméno pro chlapečka je úžasné jdi do něj. Napadá mně milion zdrobnělinek a různých obměn z tohodle jména - to využiješ. Jo a do korbičky v zimě spíš nee, my jsme na konci května a do spotáku šupajdil už v listopadu. Ale na sporťáku není přece nic špatného ne? Jo, já si to odbyla v Bohunicích bylo to dobré a letos je to tam už celé nové, myslím šestinedělí, boxy už byly nové za mně.
Tak a dál už nevím.......tak ještě jednou všem do nového roku jen samé klady a nej, miminka ať spí a nezlobí a těším se na letos nové vyklubané pupíky. Štědrovečerního mrcasa sem hodím jenom co se probrodím tou ukrutnou záplavou fotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
5.1.09 20:04

ahoj,

xmerssy. obilnák a bohunice jsou jedno, fakultní nemocnice na dvou pracovištích. takže jsem ted o víkendu jen z aktualizovala info, co tam měli od minulého porodu. já jsem nad epidurálem ani nepřemýšlela. bylo mi blbě jen po těch algifenových čípcích. a je fakt, že na obilnáku je pokoj pro víc lidí a wc a sprcha na chodbě, ale to že v bohunicích je na pokoji wc mi stejně ty protivné setry a doktor tak znechutili, že se mi tam porduhé fakt nechce.
ke kočárku. já rodila lukáška v květnu a už v září se mi nevešel do hluboké korby od inglesiny liberty. protože ta korba je jen do 9kg. takže jsem pak musela kupovat jinej.

ivucha: vítej v brně. jojo ve městě je břečka. ale my tu máme krásně bílo, za barákem se ani neprohrnuje. takže nedoufám, že zítra vjedu autem :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
5.1.09 20:30

T

t

Příspěvek upraven 18.08.13 v 16:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
5.1.09 20:44

jen rychlé info pro těhulky: Tak já rodila u Milosrdných a nedám na ně dopustit. Na Obilňák bych šla jen v případě komplikací, protože jinak tě berou tak jako že jim tam jen překážíš.(to nemám ze své hlavy, ale od kamarádek) No a v Bohunicích se mi prostě nelíbilo - taková velkovýrobna na miminka.

Ivuscha - vítej z hor. Jo všimla jsem si, že vám pomalu leze dortík z ksichtíku :wink: tak ještě chvilku a bude Vítek i vidět :wink: :wink:

Jinak mi držte palce, rozhodla, jsem se odhodit hroší kůži a něco zhodit, tak snad se povede. Ó jak já „miluju“ novoroční předsevzetí :lol: :lol:

Sraz teď u nás moc aktuální není, protože se prostě nedá moc vyjet autem, tak se nikam moc nedostanem. Dnes jsme se odvážila na nákup a málem jsem už k baráku nevyjela. A pak ještě celý den sněžilo a má fest mrznout. Takže mi teď budem asi chvilu „za pecí“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
5.1.09 21:15

Vy kecate 8O Nestiham docitat :roll: :wink:

Amazonko, to je mazec s nemocema a bydlenim :roll: :? Preju, at muzete byt brzo ve svym a zdravi! A prsni zavislost nezavidim, preji pevne nervy !

Ivusho, jsem si rikala, kde se toulas? :D

Bubis, ze Tys dneska objizdela Luzanky? Nebo to byl aspon nekdo hodne Tobe podobny. Akoart pokud jsi to byla Ty, tak jsi paradni telefonni maniak, protoze vzdycky, kdyz jsem Te zahlidla, tak jsi mela mobil u ucha, tak jsem Te radsi nechala telefonovat :lol: :wink:

Lacenko, vydrz Prtka, vydrz :wink:

Jooo porodnice, to byl taky boj :? Byla jsem rozhodnuta pro MB, ale kdyz jsem zacala rodit, tak malovali. Skoncila jsem na Obilnaku, porod akutni cisar. Nabidli mi epidural a po nejake dobe navrhli CS, protoze malej proste nechtel ven a uz to zacinalo byt dramaticke. Pristup na porodnim super, fakt si nemuzu stezovat, i kdyz meli naval (pac MB nefungovali) a uplne haluzove mi vysel i nadstandard na gynekologii, takze se sestrama na sestinedeli nemam zkusenosti, ale pry nic moc. Priste jdu na Obilnak zase. K MB bych sla rodit jen tehdy, pokud bych vedela, ze budu mit rychly porod bez komplikaci (coz ted fakt nevim :lol: ) - spoustu mych kamaradek tam doooost dlouho trapili :(

Krisulko, Krisik je borec! Gratuluji k chozeni!

Toz taaak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
6.1.09 11:45

zdravim vas vsecky,
malej zarezava, tak mam chvilu.
Ivushko, no slava, ze jsi uz tu… uz mne chybely tvoje vesele zazitky :)
Afrika: Jedem :( V dubnu odjezd a uz s tim asi nic neudelam… vazne se mi tam moc nechce a premlouvam a premlouvam a pak jsem zase premlouvana a premlouvana, ze to zvladnem rok max. dva. Takze takove my mame pekne vyhlidky. Musim tu uzit poslednich par mesicu.. tak doufam, ze bude vicero srazu, abych si vas vryla do pameti. :!
Jo a jeste v breznu si odskocime do Ameriky. To by ani tak nevadilo, ale mam strach co na to malej. Tolik cestovani a porad cizi prostredi.. aby z toho nebyl na nervy :( No a jeste bude potreba spesl ockovani do te Afriky, tak taky nevim, jak to zvladne. Kdyby jsme jeli za rok, to by bylo uz o necem jinym. No des..
Amazonko, tak presne vim o cem mluvis! To same jsem mela taky s malym- prsni zavislak. Abych se vyspala, tak jsem ho musela mit u sebe snad celou noc. Jednou jsme si rekli dost a v dobe vikendu, kdy manzel mohl dospavat, jsme se snazili v noci odstavovat. Malej se probudil, byl rev a manzel ho konejsil.. tak to bylo nekolik noci a pak zacal konecne lip spavat. Ale uplne vyhrano nemame..porad se obcas budi, ale prso uz dostava jen k ranu a na vecer.. Tak preju hodne sil a konecne klidny spani :-) Btw. Deniska ma fakt pekny ocka, ta bude mit napadniku.. :wink:
Evelinko, tak to jsem byla ja :lol: No a je pravda, ze vcera jsem teda mela dlooouhej hovor „GirlsTalk“ Ale skoda ze jsi me nevyrusila :( Jsem prave vyzvanovala s kamoskou z dlouhe chvile, abych se nejak zabavila… Danny spal, jak zabitej.. Tak pro priste mne to telefonovani zaraz! 8)
Kometko, diky za info o novym parku Bongo. O tom jsem vuubec neslysela.. (to je ostuda) Podle popisu to musi byt fakt bezva, co nejdriv se tam vydame. Jo a jdem se diky tobe kouknout do ESSI (prijemnych prodavacek je malo.. ) 8)
xmerssy, Tobiasek je proste pekny jmeno pro kluka (trocha myho nazoru)
Btw. Jak vcera dopadl 3D ultrazvuk? Mrknul na vas malej? :wink:
Tak ja se s vama loucim, jdu neco ukuchtit pro ne uz „mopika“ :-) (furt to oslavuju)
Mejte se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
6.1.09 12:43

Jejda, tay je ale živo! :lol:

ivusho - vitaj z hvor! Náhodou, u nás je sněhu, že i huhulála můžeme okoulet.

Kris - gratuluju k chůzi - tedy Krisíkovi. To bude v kavárně živo, až to dá dohromady s Víťasem - a vlastně ještě Amelkou…! :lol: To se bude paní majitelka divit.

Amazonko - doufám, že to u vás nebude systémem :Jak na Nový rok… - to je celkem síla.

Bubis - vy jste teda cestovatelé! 8)

Na kurzu včera dobrý, trochu jsme posilovaly( jen jsem se smála, že budu na porodním sále pak dělat kliky), trochu nám vykládala o místních porodnicích.
A mě vzniklo dilemno, kam jít rodit. A koukám, že se to tu taky řešilo( a nevyřešilo…)Na Obi jsou super porodní dály, ale šestinedělí jako za Marie Terezie (pokoje větš. po 4, sociálka přes chodbu…), v Bohu sály o něco horší( hlavně sociálka přes chodbu, což si nedovedu představit, jak peláším s kontrakcí a klystýrem na WC), ale pokoje po 2 a s příslušenstvcím… Navíc zkušenosti s personálem koukám různorodé.TAk já nevím. Ještě to půjdeme okouknout osobně.
Příště už se jde školit i tatouch, tak bude veselo.
Akorát jsem zbaběle nevzala auto( nesnáším zimu na silnici) a jela jsem domů přes hodimu MHD, z čehož jsem 30 min. prostála na zastávkách a čekala na spoj. Prostě dokonalý integrovaný dopravní systém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
6.1.09 14:25

Ahojky............... :-)

Mischni , taky porad tapu ve vyberu porodnice............ :roll: ..........na kurz jdu zitra, ted jsme meli pres svatky klid a dozvim se, kdy jdeme na ten Obilnak................
Me uz jsou snad nejsympatictejsi ty Bohunice............ :nevim:

Bubis , Vy jste ale cestovatele...............to je super :potlesk: , ja bych cestovala opet a znovu.............ale s malym to uz nepujde............a tady bude prace porad dost.......... :?

3D UTZ vcera naprosto uzasny, byli jsme nadseni, malej se predvadel, malem mi prokop bricho.......... :lol: ..........uz mam fotky na rajceti......... :D

Ivushko , vitej zpet v Brne.......... :D nene, na sportaku nic spatneho urcite neni...........dokonce se mi libi vic ney korba, ale tak jsem si myslela, ze ho vyuziju dyl............Jinak jsme koupili Urban, nejvic se nam libil........... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
6.1.09 14:38

ať jsem koukala jak jsem koukala, Tobík je trochu stydlík ne? Nebo proběhl jen užší výběr nehambatých fotek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová