Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Amazonko - jednoduše si vezmeš BISEPTOL!!!
![]()
Já jsem to nakonec vyřešila BIOPAROXEM, je to sprej do nosu - jediná volně prodejná antibiotika, a měla jsem ho už když jsem byla těhotná.
Alternetivně můžeš zkusit napařovat si hlavu nad škopkem horké osolené vody, ale podle mně je to na P R D.
Ahojky !
Ivusho - teda holka ty jsi dopadla…Bioparox doporučuju - mě pomáhal. A Biseptol ještě existuje ? Já ho už léta nedostala… Jo - pár na zadek z nikoho vraha a zloděje neudělá. Občas je to účinnější než sáhodlouhé vysvětlování.
Mischni - myslím, že by jsi na vorvanění na žíněnce měla fofrem zapomenout ! Vorvanit by ses měla max. někde na divanu !! A koukám, že i pohřeb se dá totálně zkazit..:(
Bubis - kino ??? Jak to vlastně vypadá ???
![]()
Dneska zase bylo plavčo - docela v pohodě, jen na zádíčkách se madam lehce nelíbí. To blbý počasí by mohlo skončit - chybí mi slůůůníííčkooo !!!
jo ivusho, hlavu sem napařovala včera na doporučení mé maminky a byla jsem z toho akorát spařená ![]()
ale dneska už je mi líp, tak to nějak překlepu. Peťa včera koupil nějaké homeopatika v lékárně,tak poctivě cucám..no uvidíme.
monix, já bych táááák ráda šla s malou plavat, ale když buď soplí ona nebo já
a sluníčko by to chtělo,to je pravda.
letím,malá dělá pořádky… ![]()
hoj baby, jdu si k vám postěžovat na hnusnej život na vesnici ![]()
Dneska ráno nás po cestě do školky málem dvakrát srazilo auto a pokaždé ve stejné situaci. Musím totiž z kulichama do školky po silnici, neb naše obec nemá na chodníky a tak já několikrát denně riskuji že nás někdo přejede. Kór teď v zimě, jak je uklizený jen prostředek vozovky, tak já musím jít s kočárem doslova na silnici a dneska se našli hned dva kreténi, kteří i přesto že nás viděli jít, tak předjížděli auto před nima. Pro vysvětlení situace já šla norm. vlevo a ti debilové předjížděli v tom vedlejším pruhu(tzn mě za zádama). Prvního jsem se polekal tak že jsem fakt vypískla leknutím(málem jsem mu rukávem otřela auto) a u toho druhýho už jsem to čekala, protože jel traktor a bylo mě jako řidičce jasný, že se prostě nějaký vůl najde a bude ho chtít předjet za každou cenu. (vyjel si děda do protisměru, kde já s kočárem zabírala půl pruhu, takže jsem ho „vyfakovala“) ještě že ani jednou nejelo žádný auto v protisměru.
Moc se omlouvám za ty nadávky a „strostá“ slova, ale vážně mě to rozpálilo tak, že asi napíšu stížnost na obec ať se konečně proberou, nebo tam někdo umře… (na té silnici samozřejmě:-))
Jo a k těm fyzickým trestům… Tak já byla taky za mlada vychovávaná dost razantním způsobem a i když to mým rodičům občas opravdu hodně ujelo a já na to dost nevrle vzpomínám, mělo to i kladné stránky. Mám fóbii přijít někde třeba i o minutu později… Kluky biju, ano přiznávám se, ale já jsem cholerička a někdy mi to prostě ujede tak, že to rozhodně není jedna přes zadek… Teda Toma nee, protože tam to vážně není potřeba, tam je to ta jedna přes zadek. Ale v létě se mi stalo, že jsem vzala Honzíka klackem(neb jsem ho držela v ruce). Celý den šíleně prudil a zakončil to tím, že mi vytrhal jediné dvě kytky u naší novostavby, které jsem si pěstovala jak „orchideje“. No druhý den jsem měla strach ho poslat do školky, protože měl přes zadek dvě jelita a já se bála, že na mě pošlou sociálku
Takže netvrdím že se to nedá dělat jinak, ale já to prostě nedokážu. Že by špatný vzor v dětství? ![]()
Ahoj holky,
teda lacenko, jeste ze se vam nic nestalo. Vetsina ridicu jsou opravdu pekny hovadka! Blby je, ze to musis absolvovat denne..
Co se tyka fyzicich trestu z moji strany… ja byla taky dosti bita a prave naopak, nikdy nechci svoje deti bit. Nemyslim tim, placnuti pres zadek, po ruce.. Myslim tim, prave to mlaceni cimkoliv, co je po ruce.
Lacenko, kdyz si vzpomenes, jak jsi dostavala ty, neni ti pak lito malyho, kdyz mu tak nabancis?
Jooo ja jdu dneska na devatou do kina hec (nee, nechci byt skodoliba, jen se vazne tesim) To uz malej bude spat, takze ja muzu byt v klidu, ze by se delo neco, u ceho bych mela byt. ![]()
Holky co delate s deckama, kdyz jste napriklad cely den doma… to je naprosto hrozny… mam pocit, ze se malej pekelne nudi, je uknouranej… Mam z toho dne vzdycky desnou depku, ze jsem nic neudelala ani pro sebe ani pro nej.. des bes.
prosim vas, chodite nekdo plavat na Zivotskeho? Je to tam dobry? Nebo kde je to plavani nejlepsi?
Amazonko tak držím palce, ať je s rýmou brzo ámen.
Lacenko teda to je síla, ale byla jsem dneska autem u dr s Víťou a byl to adrenalin. Sem se vlekla jak sopel. Nakup reflexní zelené vesty, když už sou to takoví hňupani tak ať je vás co nejlíp vidět.
Bubis, doma se s V nudím už celý týden co jsme nemocní a je to teda síla. Asi to teda není zrovna správné, ale jedou nonstop pohádky. Občas si hrajeme, ale jeho baví nejvíc hrát si na „bordel“ a to já s ním teda nehraju
Nebo spolu vaříme to ho baví. Ale už se těším ven.
Koukala jsem že sis založila diskuzi Johannesburg, tak doufám, že se ti někdo ozve - aspoň pro začátek.
Bubis, líto je mi to pekelně, ale v dané chvilce si prostě nedokážu pomoct, jsem opravdu velmi vznětlivý člověk a čeho je moc toho je příliš. Nevím jestli to tak vyznělo, ale upřesňuji že tak kluky nemlátím každý den ani každý měsíc. Tom tolik ještě nedostal a Honzík asi 3× v životě.
ahoj holky, zdravím vás po lyžařském víkendu a pracovním týdnu.
byla jsem s našima v azylu na horách, Malá Morávka. Lukášek lyžoval o 106. mužíček zatím doma maloval, pokládal podlahy a dneska nám konečně dovezli poojíček, takže ještě vytáhnout postýlku a vyprat miminkovské…takže jsem byla od pátku bez PC.
mmchodem: opět nespím a sedím tu už od 2,50
fotku kočárku zatím nemám, nějak teď foták bojkotuju, i na hory jsem ho zapomněla.
biseptol:::: já mám alergii, a to na prach, pyl a biseptol. bleee.
sem nevěděla, že se to ještě dělá??
rehabilitace: mám já s ramenem a zádama a lukášek má s plochýma nohama, takže jsem tam teď obden. docela náročné v tom mrazu.
no nic. za 3hodky vyrážíme přes celý brno do montessori, tak si jdu lehnout.
Radka
ještě k tomu plácnutí. jsem proti, byli jsme vychovaní v hesle škda každé rány, která padne vedle…ale jsou zoufalé chvíle, kdy se musím hodně držet a většinou se rozbrečím z té bezradnosti dřív, než plácnu.
navíc si z toho lukyn nic nedělá.chodíme do montessorri, tak se snažím s malým mluvit a vysvětlovat. koupila jsem si knihu respektovat a být respektován, ale stejně mi ujedou nervy a řvu a řvu, že si říkám, že plácnutí by bylo méně nervů.
Bubis koukala jsem na tu RODINU a fakt tam jsou nějaké „Afričanky“ - vlítni na ně ![]()
Ivush, dik, ze jsi to za me prozkoumala..
jdu na to. Je to rodina.cz jo? Ale abych pravdu rekla, vuubec se netesim a uz z toho mam zaludecni nervozu - z toho stehovani a prave tam. Co jsem se zacala o to mesto zajimat, tak tim je mi vic na nic. Tolik nasili… jedno z nejnebezpecnejsich mest na svete
Kdybyste to videli nektery ty zabery na youtube.. Lidi maji v domem zbrane, koelm domu obrovsky zdi s ostnatejma dratama..brr, jako vezeni. Jeste zacinam uvazovat o moznosti, ze manzel tam bude mesic a deset dni tady.. ale mam strach, ze tim ohrozim nase manzelstvi.. ach joo. Co radite?
Kometko, mas recht, je tu nejak prazdno.. ale asi jsou vsichni nekde za snehem.
Mate prosim nekdo doporuceni na nakou vikendovou lyzovacku v alpach (myslim tim i uchazejici hotel,ale zase cenove dostupny) Brouzdam nabidkama cestovek a nevim podle ceho se rozhodnout, kdyz nemam zkusenost. Radi bysme aspon na vikend vypadli z mesta.
A jaky mate plany na vikend? Uvazujeme, ze bychom se jeli kouknout do toho zabavniho parku, o kterym jsi Kometko psala. Bongo? Jen teda musim vyzjistit, kde se nachazi ![]()
Ivushko, prosim te, jak jsi tak rychle nasla, ze na Rodine jsou naky Africanky? Na to koukam jak z jara
Hledani maminek a spouuuustu prispevku.. to nez prectu. Ale prvni dojem, treba se zorientuju. ![]()