Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
nestiham, tak jen rychle: Pokud by byl sraz ve ctvrtek, tak je to pro me prijatelnejsi nez streda. Ale ucast na 100% jeste slibit nemuzu. To jsem vam pomohla, co
A sraz by byl kde???
Vitam Krisulku u hor a nove prchozi Alenku ![]()
My dorazili v sobotu z Luhacovic a Stepan si docela rozhodil spani, tak jsme ted meli vesele noci ![]()
Tak zatim…
kris - cestovní postýlka již stojí - problém byl v tom, že jsem se snažila ty bočnice prolomit na jinou stranu…skoro se mi to povedlo, to víš, když si něco zamanu…
A zítra jedem do Phy pro ten archaický kombizázrak.
ad čtvrtek - to bych nejspíš mohla, ale dopoledne nejlépe!
A možná to bude vaše poslední možnost vidět vorvaně…
Mám takový pocit, že koncem těhu si udělím zákaz vycházení. Ne jako Monix - jestě po termínu v cukrárně. ![]()
Alenko - teda nevím, kolik ti je, ale jestli nemáš víc, jak 38 - 39 tak nejstarší nejsi! Jsme s Monix na naše prvenství hrdé!!
![]()
Alenko, presne vim o cem mluvis… mam to v zive pameti. Taky jsem myslela, ze to snad nikdy neprijde…to lezeni, sezeni!! Vsechny ty uklidnujici reci trochu pomuzou, ale prece jen jsem si prala, abych ho uz radeji honila po byte. Chodime taky do Bilyho domu: fyzioterapeutka Pololanickova, skvela
Chodite k ni taky? ( jo a vis co jsem delala
jemnej trakac a u toho jsem mela podsazenou jeho panev (no vsak vis) no a pak jak se pekne naucil stridat rucky, tak jsem mu to ukazala jak to delat s kolenama.. proste jsem ho ucila lozit
kdy jsem mohla, tak jsem mu ty kolena soupla pod nej, furt a furt az zacal lozit. Kdyz ale spechal, tak zase plazenicko, tak ja zase sup kolena pod sebe a tak tyden a hotovo. Hele v lete ti nasi kluci chodit budou!!! neboj… U nas to chozeni zatim teda rozhodne zhavy neni, se mu srandovne tresou nozky
pockame na Tomika ![]()
Sraz: kam bysme sli? My muzem i ve ct
Mischni: no ja myslela sluzebne nejstarsi, tedy ze jsem nejdyl zaregistrovana
Ale tricitku uz mam taky za sebou, ale tak daleko jako vy nejsem, v tom vas fakt netrumfnu ![]()
Bubis: no konecne spriznena duse!!
Tak my chodime k fyzioterapeutce Reznickove, je moc mila a dost me uklidnuje. A chodime do telocvicny. Trakar taky delame, ale musi u toho byt dalsi clovek, protoze ten muj lenoch se podepre hlavou, takze musi byt duvod, aby ji zvedl, tak bud vypustim kralika nebo na nej nekdo mluvi. Kazdopadne se u toho docela nadru, protoze Tomik je velkej. Fyz.Reznickova vzdycky rika, ze by s nim doma cvicit nechtela ![]()
Sraz: holky a mohla bych se nekdy pridat? ![]()
Alenko - tak to jo, to teda zírám. Ty už jedeš druhou pětiletku!
Ale podle počtu příspěvků teda moc nepíšeš… ![]()
Alenko ahóóój!!!!!!!!!!!!!!!!!
Přidej se hned zítra nebo ve čtvrtek, podle toho jak se domluvíme… ![]()
Ahojte
Tak Beníkovi už je asi líp, ale kašle pořád a rýmu má taky pořád, snad už to není na dlouho ![]()
Bubis, to prý není moc pěkná čtvrť
, ale třeba se to už změnilo, nechci tě zbytečně strašit ![]()
Zuby zase nikde a Beník už spí líp, tak nevím. Snad mu někdy nějaký zuby narostou
Dnes nechtěl usnou beze mě, už to začíná, budu ho mít u prsa do 15 ![]()
Srazík si užijte
Já jdu zítra na gyndu a pak budem u mamky čekat na manžu, až skončí v práci. Ale asi skončí brzo, protože mu je taky blbě, leze na něj chřipka, i když je očkovanej ![]()
ahoj holky, my se srazíku nezůčastníme, neb čtvrtek jdeme na 9,25 na ortopedii a pak frčíme do těch lázní. a zítra jdu na ten super hnusný cukrovkový test a to je prý na celý dopoledne. kdybyste zítra šli, tak mi někdo písněte na mobil 736 68 13 96. děkuju.
kris: jj svět je malej a brno vůbec. míru a máru znám a nikdy nevím, kterej je kterej. jestli máte modrej kočár, tak jsem tvý drahoušky nedávno viděla i v trolejbusu. vut strojárnu už mám dodělanou.na svatbě monči s alešem jsem byla, ale jen na obřadu a na focení, pak už ne. prdoušek se nám tehdy pro. . .l durch až na Romanovu košili…
bubis: já vím, žes neporadila, ale reagovala jsi…
michni: ty mě bavíš, si dáš zákaz vycházek a já na šest týdnů odjíždím do lázní ![]()
kris: tak jsem proletěla fotky. takže míra jj. už jsem v obraze. mmch máte krásný fotky. myslím, jako fotografie, světlo a tak. jak od profesionála.
musím jít dělat, včera jsem usnula a mám ještě 3semestrálky, když chcu ve čtvrtek odjet…
papa
Mischni: no kdyz jsem sem zacala pred lety chodit, tak valily spis denicky, tam jsem byla varena pecena. Pak jsem menila praci a nemela uz na takovy veci cas a doma nemela pc. No a ted co mam Tomika, tak jsem zacala resit ruzny veci atd a uz me tady mate zas ![]()
Srazik: nevim v kolik se srazite, ale ve ctvrtek chodime plavat, tak to je pro nas pase. Ted jsme stejne oba po nemoci, tak az priste..
Noo Tomik se zas rozhodl, ze muj pc neee, tak ho pujdu protahnout cvicenim. Mejte se a uzijte si srazik..
hehe, ja si nejak nevsimla, ze streda je uz dnes
![]()
takze sraz teda:
zitra 10:00 na sumavske ![]()
je to ok?
kometko, pekne lazne! doufam, zes stihla vsechny prace! (jj, mira a mara, to bylo jak pat a mat
) cau za 6 tydnu ![]()
zebro, ryma dovede byt pekne dlouha a otravna
tak snad uz vam to brzo skonci…
stejne nechapu, co maji vsechna mimina proti pc
jdu ho uspat!
Upřesnění pro neználky, prosím… Kde je šumavská a kde je tam ten srazík. Mi totiž asi vážně přijdem, už teď se všechny třeste
Teda pokud nemáte některá nějakou hooodně nakažlivou virovou infekci, neb to by se embrouškovi jistě nelíbilo.
Hlásím návrat z matičky Prahy. Postýlka se nám do auta vešla celkem na těsno, takže jsme domů přijeli jako pravěcí skrčenci, ale je tady!…Až dáme dohromady, tak vás nechám pokochat.
Zítra v 10.00 na Šumavské být můžu! Tak doufám v hojnou účast a těším se!
Lačenko - 12 a 13 nebo trolejbus z České, zastávka KLusáčkova, kousek se vrátíš, druhou doleva(ŠUmavská) a na rohu s Botanickou je baby kavárna. Někde pár stránek dozadu byl i odkaz www.
lacenko, je to:
Dětská kavárna a cukrárna Nika - Šumavská 17
http://emimino.cz/…a%20nika.jpg /> jestli to teda bude k cemu…