Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
My pořád nespíme a mrčíme a teď je do toho Benda ještě nachlazený
a mrčí ve dne v noci ![]()
Lacenko , moc gratuluju ![]()
Amazonko , Deniska je roztomilá a video taky super ![]()
Bubis , a už víte, v jaké části města budete bydlet?
Kometko , fusak krásnej ![]()
Taky mě to občas chytá s druhým mimčem, ale asi bych to teď nezvládala
![]()
Krásný večer maminky, tak mi byli dneska s klukama v Brně vmodelovým světě. Obrovský model železnice se vším možným a pak ještě jedna místnost na hraní s autodráhou a vláčkodráhou Tomášem. No byli jsme tam 2,5hodiny a pak jsem od tam kluky musela odlákat na párek v rohlíku. No dala jsem si taky, takže hned první den, mojí zdravé - těhu stravy a takhle jsem to pokazila. Zase jsme toho ale hodně nachodili a kluci mě tedy opravdu nešetří Mrkající Skoro mě roztrhli vejpůl, když se Tomík rozhodl zkoumat papírek na chodníku, zatím co Honzík uháněl k nejbližší výloze s hračkama. Po návratu domů jsem lehla a i přes obrovskou snahu na hodinu prostě usla. Kometku fakt nechápu, já měla být asi medvěd a spát zimním spánkem. Video určitě okouknu, ale fotečka je geniální. Máme taky takovou, jak Tom usnul než jsem ho stihli vyndat z jídelní stoličky.
Jenom nakukuju........
Kometko můžeš mi prosímtě napsat v čem vakuuješ? Docelo by se mi to hodilo na náhradní peřiny sezónní věci a tak - ale zatím na to mám špatné reference, že to prej „nedrží“
Jinak teď jsme byli v Globusu - koupila jsem tam super podšité gaťata flísem, hnědé - za 110,– jsou fakt prďácké a podle balení a popisků jsou to ty od Tchiba z podzimu. Teda si myslím ![]()
Krisulka furt v čudu asi se s ní minu, od pondělka su fuč. Jedu do OV. Ségra to má za pár - myslím, že stejně jako Mischni 30.3.
Tak odložíme dacany u naší mámy a zašopujeme si. V Ostravě jsem taky objevila prodejnu Cocodrilo s dětskýma věcma, mooc hezký. Trošku jsem uražená, že ji tady ještě nemáme
, nebo jo?
Ještě hlášení z príglu - je nasněžíno, takže na brusle to není. Na běžky jsou stopy až do Veverské, ale kluci tvrdili, že nejdál k mostu, pak je to prej humáč. A U kotvy mají otevřeno, a na ledě jsou po cestě 2 stánky.
Ahojky !
Lacenko - veeeliká gratulace ! A hluboký obdiv k tomu - 3 dítka bych skutečně a opravdu nezvládla… Jsi statečná matka ![]()
Ivusho - kde je v Ově ta prodejna Crocodillo ? Já jedu do Ovy příští neděli (na týden) a rovněž se těším, že si se ségrou zashopuju
A taky jsem ráda, že změním prostředí. Jo - a stav přehrady jsem zkoumala ve čtvrtek - bláhově jsem tam jela s bruslemi a nakonec se jen procházela po přehradě. No a doufám že Víťas i ty jste už úplně zdraví ![]()
Mischni - tak Lara Croft jooo ? No myslím, že Barunka bude maximálně tak krásná jako Angelina, ale že by tak řádila se zbraněmi…to doufám nee.
My dnes zkoušeli Katušce ukázat kouzlo jezdění na sáňkách - bohužel, marně. Vůbec se jí to nelíbilo. Tak sáňky zpět do sklepa a příští rok snad uspějeme více ![]()
Monix - prodejna cocodrilo je v šopinu FUTURUM, doufám že je v OV jen jeden takového názvu. Je na křižovatce ulic Varenská a Novinářská, jak se jede z centra na Hulváky.
ahoj do 20.1. mají v makru ty vaku pytle v akci za 355,–kč včetně dph. jsou tam dva 7090cm, dva 13090cm a jeden menší bez vakua a drží to krásně. 700 bych za ně nedala v teleshoppingu , ale tyto jsou z německa…
spánek, no jo. já mám asi těhu nespavost. i u lukáška s postupujícím těhu jsem nespala. ale když dvě hodiny ležím a nic, tak hol vylezu. jenže pak jsu strášně unavená.ae co už. ve středu jsem šla spát v 22,30 ve 2,30 jsem to vzdala a od 3 do 6 jsem dělala seminárky. ale já jsu asi stresoň a kvůli lázním jsem musela dodělat semsetr dřív.
ve futuru je cocodrilo??? a kde?
dneska jsem si za zkoušku koupila v tchibu termoboty za 479 a pyžamo za 499 takže můžu v klidu odjet do lázní.
jen jsem přišla mezi vás, už zase na 6týdnů odjedu.
kde je ta vláčkodráha?
jj v tchibu mají ted super výprodeje, podprdy za půlku, trička pro lukyna 3ks za 199,– gaťata jsem neviděla?
Ve Futuru v Ostravě...........přece.....je to Cocodrilo
Ty slevněné Tchibogatě, měli v Globusu normálně v koši v dětském.
A kam jedeš do lázní? Achjo já bych taky jela......ale určo ne na 6 týdnů - tak na víkend. Dýl bych to bez mrcasa nevydržela, by se mi stýýýýýskaloooo.
však já jedu kvůli lukynovi, to on má lázně a já musím před porodem, protože s novorozencem by mě nevzali…
máme astma, tak jedeme do zlatých hor, kousek od Jeseníku. nikde nic. jen lázně a jeskyně.
Monix - jo, a to chtěli, aby se Lara i jmenovala. Tak tomu jsem zabránila, teď ještě, aby mi na kočárek nenamontovali outomatickou pistolku…
Ale jak říkám - já ji nedám!
kometko - Ve Zlatých horách byl můj puboš taky. Asi před 3 rokama a na 5 týdnů. Byl tam už sám( byl v 6.třídě) a my jsme za ním jezdili o víkendech. Je tam krásně, ale bylo mu to teda dlouhý a lišky tam dávají dobrou noc. Tak si to užijte a přežijte.
A ne, že tam budeš rodit, nejblíž je to do Polska.
![]()
no nestrašte, rodit v polsku to by mi ještě shcázelo. už tak mi týden tvrdne břicho, spíš mi nesedí ten actiferrin co mi dr. napsal.
my právě douklízeli, já spíšku a miláček vysával a rovnal skříně a třídil. k něčemu je dobré, že malej zůstal u babičky. za chvílu pro něho jedeme.
co děláte v tom hnusu? včera svítilo sluníčko a já byla ve škole ![]()
Vláčkodráha - modelový svět je na Josefské, v tom „novým“ proskleným baráku
Bylo to tam fakt super, jediné moje štěstí je, že kluci nadevše zbožňují párky v rohlíku a tak jsem je od tam nalákala na párek, jinak tam jsme ještě teď. Honzík teď pořád mele jen o mašinkách a tak to vypadá ještě určitě na jednu návštěvu( neli víc, když tam jdeš 4× tak po páté to máš gratis.)
Příští víkend budeme mít tátu opět v práci a takto vidím na moravské zemské muzeum se zvířátkama. Někdo psal že tam mají i dinosaury a tak pohledám info i tom.
Ahoj holky, u nás taky nic nového, Amelka šmatle čím dál víc je u toho hrozně srandovní.
Blani video krásný, Deniska je triskomyška!
Já se přidám a šoupnu sem taky dvě naše videa
http://www.stream.cz/…mely-chodi-2
Kometko, tak to ma byt: delba prace
Jestli muzu vedet, co studujes? Ja se mam zari taky vratit do skoly, abych to trapeni ukoncila
Ty studujes dalkove ze? Muj obor bohuzel dalkove nejde, docela me to stve, uz bych davno mohla pokracovat. No jo pajdak..
A k tomu aktiferrinu: moje kamoska ho mela taky predepsanej… je to na obnovu zeleza v krvi, tak mozna jsi mela v rozborech krve trochu nizsi obsah zeleza, tak ti to pro jistotu napsal, ale asi zadny zlo to neni. Nebo proc ti nesedi?
Mischni, ale Lara je kocka a ve svete by se neztratila ![]()
Amazonko, Deniska je hezka na tom videu.. jak tak vyskakuje
Je videt, ze je pekne mrstna, to muj capartik v jejich mesicich… ani nevzpominam. ![]()
My ted vyrazime do Tesca v Kr pro sane s operkou, prej je tam maji.. tak doufam, ze pochodime.
Zatim pacek