Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
17.1.09 17:58

Ahoj holky

My pořád nespíme a mrčíme a teď je do toho Benda ještě nachlazený :roll: a mrčí ve dne v noci 8O

Lacenko , moc gratuluju :D

Amazonko , Deniska je roztomilá a video taky super :lol:

Bubis , a už víte, v jaké části města budete bydlet?

Kometko , fusak krásnej :wink:

Taky mě to občas chytá s druhým mimčem, ale asi bych to teď nezvládala :oops: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
17.1.09 19:00

Krásný večer maminky, tak mi byli dneska s klukama v Brně vmodelovým světě. Obrovský model železnice se vším možným a pak ještě jedna místnost na hraní s autodráhou a vláčkodráhou Tomášem. No byli jsme tam 2,5hodiny a pak jsem od tam kluky musela odlákat na párek v rohlíku. No dala jsem si taky, takže hned první den, mojí zdravé - těhu stravy a takhle jsem to pokazila. Zase jsme toho ale hodně nachodili a kluci mě tedy opravdu nešetří Mrkající Skoro mě roztrhli vejpůl, když se Tomík rozhodl zkoumat papírek na chodníku, zatím co Honzík uháněl k nejbližší výloze s hračkama. Po návratu domů jsem lehla a i přes obrovskou snahu na hodinu prostě usla. Kometku fakt nechápu, já měla být asi medvěd a spát zimním spánkem. Video určitě okouknu, ale fotečka je geniální. Máme taky takovou, jak Tom usnul než jsem ho stihli vyndat z jídelní stoličky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
17.1.09 19:26

Jenom nakukuju........
Kometko můžeš mi prosímtě napsat v čem vakuuješ? Docelo by se mi to hodilo na náhradní peřiny sezónní věci a tak - ale zatím na to mám špatné reference, že to prej „nedrží“
Jinak teď jsme byli v Globusu - koupila jsem tam super podšité gaťata flísem, hnědé - za 110,– jsou fakt prďácké a podle balení a popisků jsou to ty od Tchiba z podzimu. Teda si myslím :oops:
Krisulka furt v čudu asi se s ní minu, od pondělka su fuč. Jedu do OV. Ségra to má za pár - myslím, že stejně jako Mischni 30.3. :wink: Tak odložíme dacany u naší mámy a zašopujeme si. V Ostravě jsem taky objevila prodejnu Cocodrilo s dětskýma věcma, mooc hezký. Trošku jsem uražená, že ji tady ještě nemáme :? , nebo jo?
Ještě hlášení z príglu - je nasněžíno, takže na brusle to není. Na běžky jsou stopy až do Veverské, ale kluci tvrdili, že nejdál k mostu, pak je to prej humáč. A U kotvy mají otevřeno, a na ledě jsou po cestě 2 stánky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
17.1.09 20:03

Ahojky !

Lacenko - veeeliká gratulace ! A hluboký obdiv k tomu - 3 dítka bych skutečně a opravdu nezvládla… Jsi statečná matka :)

Ivusho - kde je v Ově ta prodejna Crocodillo ? Já jedu do Ovy příští neděli (na týden) a rovněž se těším, že si se ségrou zashopuju :) A taky jsem ráda, že změním prostředí. Jo - a stav přehrady jsem zkoumala ve čtvrtek - bláhově jsem tam jela s bruslemi a nakonec se jen procházela po přehradě. No a doufám že Víťas i ty jste už úplně zdraví :)

Mischni - tak Lara Croft jooo ? No myslím, že Barunka bude maximálně tak krásná jako Angelina, ale že by tak řádila se zbraněmi…to doufám nee.

My dnes zkoušeli Katušce ukázat kouzlo jezdění na sáňkách - bohužel, marně. Vůbec se jí to nelíbilo. Tak sáňky zpět do sklepa a příští rok snad uspějeme více :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
17.1.09 20:09

Ivusho - Cocodrillo - já už fakt píšu úplný nesmysly…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
17.1.09 20:29

Monix - prodejna cocodrilo je v šopinu FUTURUM, doufám že je v OV jen jeden takového názvu. Je na křižovatce ulic Varenská a Novinářská, jak se jede z centra na Hulváky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
17.1.09 22:32

ahoj do 20.1. mají v makru ty vaku pytle v akci za 355,–kč včetně dph. jsou tam dva 7090cm, dva 13090cm a jeden menší bez vakua a drží to krásně. 700 bych za ně nedala v teleshoppingu , ale tyto jsou z německa…

spánek, no jo. já mám asi těhu nespavost. i u lukáška s postupujícím těhu jsem nespala. ale když dvě hodiny ležím a nic, tak hol vylezu. jenže pak jsu strášně unavená.ae co už. ve středu jsem šla spát v 22,30 ve 2,30 jsem to vzdala a od 3 do 6 jsem dělala seminárky. ale já jsu asi stresoň a kvůli lázním jsem musela dodělat semsetr dřív.

ve futuru je cocodrilo??? a kde?

dneska jsem si za zkoušku koupila v tchibu termoboty za 479 a pyžamo za 499 takže můžu v klidu odjet do lázní.

jen jsem přišla mezi vás, už zase na 6týdnů odjedu.

kde je ta vláčkodráha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
17.1.09 22:36

jj v tchibu mají ted super výprodeje, podprdy za půlku, trička pro lukyna 3ks za 199,– gaťata jsem neviděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
17.1.09 22:40

Ve Futuru v Ostravě...........přece.....je to Cocodrilo
Ty slevněné Tchibogatě, měli v Globusu normálně v koši v dětském.
A kam jedeš do lázní? Achjo já bych taky jela......ale určo ne na 6 týdnů - tak na víkend. Dýl bych to bez mrcasa nevydržela, by se mi stýýýýýskaloooo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
17.1.09 22:43

však já jedu kvůli lukynovi, to on má lázně a já musím před porodem, protože s novorozencem by mě nevzali…

máme astma, tak jedeme do zlatých hor, kousek od Jeseníku. nikde nic. jen lázně a jeskyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
18.1.09 11:22

Monix - jo, a to chtěli, aby se Lara i jmenovala. Tak tomu jsem zabránila, teď ještě, aby mi na kočárek nenamontovali outomatickou pistolku… :roll: :lol: Ale jak říkám - já ji nedám!

kometko - Ve Zlatých horách byl můj puboš taky. Asi před 3 rokama a na 5 týdnů. Byl tam už sám( byl v 6.třídě) a my jsme za ním jezdili o víkendech. Je tam krásně, ale bylo mu to teda dlouhý a lišky tam dávají dobrou noc. Tak si to užijte a přežijte. 8) A ne, že tam budeš rodit, nejblíž je to do Polska. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
18.1.09 11:41

no nestrašte, rodit v polsku to by mi ještě shcázelo. už tak mi týden tvrdne břicho, spíš mi nesedí ten actiferrin co mi dr. napsal.

my právě douklízeli, já spíšku a miláček vysával a rovnal skříně a třídil. k něčemu je dobré, že malej zůstal u babičky. za chvílu pro něho jedeme.

co děláte v tom hnusu? včera svítilo sluníčko a já byla ve škole :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
18.1.09 13:28

Vláčkodráha - modelový svět je na Josefské, v tom „novým“ proskleným baráku

http://www.modelovysvet.cz/

Bylo to tam fakt super, jediné moje štěstí je, že kluci nadevše zbožňují párky v rohlíku a tak jsem je od tam nalákala na párek, jinak tam jsme ještě teď. Honzík teď pořád mele jen o mašinkách a tak to vypadá ještě určitě na jednu návštěvu( neli víc, když tam jdeš 4× tak po páté to máš gratis.)

Příští víkend budeme mít tátu opět v práci a takto vidím na moravské zemské muzeum se zvířátkama. Někdo psal že tam mají i dinosaury a tak pohledám info i tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
18.1.09 14:12

Ahoj holky, u nás taky nic nového, Amelka šmatle čím dál víc je u toho hrozně srandovní.
Blani video krásný, Deniska je triskomyška!
Já se přidám a šoupnu sem taky dvě naše videa
 http://www.stream.cz/…mely-chodi-2

http://www.stream.cz/…-amely-chodi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
19.1.09 09:36

Kometko, tak to ma byt: delba prace :) Jestli muzu vedet, co studujes? Ja se mam zari taky vratit do skoly, abych to trapeni ukoncila :) Ty studujes dalkove ze? Muj obor bohuzel dalkove nejde, docela me to stve, uz bych davno mohla pokracovat. No jo pajdak.. :evil: A k tomu aktiferrinu: moje kamoska ho mela taky predepsanej… je to na obnovu zeleza v krvi, tak mozna jsi mela v rozborech krve trochu nizsi obsah zeleza, tak ti to pro jistotu napsal, ale asi zadny zlo to neni. Nebo proc ti nesedi?
Mischni, ale Lara je kocka a ve svete by se neztratila :wink:
Amazonko, Deniska je hezka na tom videu.. jak tak vyskakuje :lol: Je videt, ze je pekne mrstna, to muj capartik v jejich mesicich… ani nevzpominam. :roll:
My ted vyrazime do Tesca v Kr pro sane s operkou, prej je tam maji.. tak doufam, ze pochodime.
Zatim pacek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová