Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky prosím vás, já vím, že už se to tady někde psalo, ale můžu znovu poprosit o návod jak dát na metřík fotku? Chtěla bych zkusit, jestli je to možnost jak kluky prezentovat, protože když tam mám tři metříky lilypie tak mi emimi už žádnou fotku neveme že mám moc dlouhý podpis.
Jeste jsem shlidla malou Amelku, jak tapka..je moc sikovna,Acynko, a v te sukynce roztomila. Teda, jeste nema ani rok a uz si vyslapla. ![]()
Pro sane nejdem, jsem si to rozmyslela, az odpo.. jsem to ale lenora ![]()
lacenka píše:
Holky prosím vás, já vím, že už se to tady někde psalo, ale můžu znovu poprosit o návod jak dát na metřík fotku? Chtěla bych zkusit, jestli je to možnost jak kluky prezentovat, protože když tam mám tři metříky lilypie tak mi emimi už žádnou fotku neveme že mám moc dlouhý podpis.
V té lilipii v kroku 3 (step 3) v posledním okýnku zmáčkneš „browse“ a vybereš fotku ve svém počítači (menší než 100KB a 600 pixelů) ![]()
Snad je to srozumitelný ![]()
ahoj baby!
jsem zpet v brne a jdu docist ![]()
co byste rekly na stredecni dopoledni sraz?! ![]()
Ahoj holky,
tak tady mate dalsi brnandu:-) Obcas jsme se mozna nektera potkala v nejake jine diskuzi. No uvidim, jak sem budu casto jukat, Tomik moc pc nema rad, tak uz se naucil mi ho i vypinat..
Bubis, ty mas pry lenocha jako ja? Ale koukala jsem na fotky a uz ti leze!! Jak jsi to dokazala?? A sedi?? Tomik nejradej vsechno dela v leze na zadech..
Zatim se mejte pa pa
kris - vítej z cest! Koukám že tě lavina nesmetla a už seš v náčelnické pohotovnosti. Srazík by byl super, bohužel to vypadá, že ve středu mířím směr matička Praha a zpět…
Alenko vítej. MAlej je teda dobrej, když ti vypíná pc.
To od něj není hezký, že mamince nedopřeje aspoň virtuální společnost.
Acy - Amelka je v té sukni s plínkama dost dobrá…
Přišla mi dnes cestovní postýlka, tak jsem s ní zkoušela bojovat, ale nejsem schopná zaaretovat ty kratší strany(asi je tam nějakej tajemnej čudlík, jehož funkci jsem zatím neobjevila) a jelikož mi u toho tvrdne pupek, tak to nechám na tatoucha.
Všechny zdravím!!
Zebra píše:lacenka píše:V té lilipii v kroku 3 (step 3) v posledním okýnku zmáčkneš „browse“ a vybereš fotku ve svém počítači (menší než 100KB a 600 pixelů)
Snad je to srozumitelný
Jo to je mi jasný Zebro, měla jsem tam fotečky rarachů do teď bez problémů, ale s dalším metříkem se mi už holt nevejdou tady na emimi do podpisu. Je moc dlouhý a tak jsem si říkala, že by to třeba mohlo být jinde malinko kratší a aspoň jednu fotečku k jednomu metříku bych tam ještě vmáčkla.
ADD sraz ve středu dopoledne… No že bychom vás konečně stihli? Ve středu nic nemáme a dokonce jsme i zdravý, tak že by to konečně klaplo…
Aleno vítej… Však mimísek se ti rozpohybuje neboj, ještě ssi budeš přát ať si chvilku sedne a ty si odfrkneš ![]()
už mi jedna dobrá duše malinko poradila a metřík je na světě…
Lacenko , nepochopila jsem to s tím metříkem předtím. No, ale hlavně že se ti to povedlo
My na srazík nemůžem, sice ve středu v Brně jsme, ale Beník je nachlazenej, tak vás nechceme nakazit
ahoj holky, tak dneska jsme měli mazec den.
ráno do školky, na vinohrady, odsud na mendlák na gyndu, pěšky na vzp a domů. v 16 jako na koni.
na gyndě dobrý, břicho prý může tvrdnout až 15× denně.ale čípek mám až 5cm, a měla bych mít tak 3cm. no jo.
bubus: díky za info. já actifferin chtěla sama. od září mi průběžně kesá hematrokrit i hemoglobin ze 160 na 140 na 110 a teď mám nějakých 108. což je docela málo. jenže já mám slabý chronický zánět žáludku a proto je mi z toho blbě. navíc železo snižuje vstřebávání mg v krvi, takže kor při těch zkouškách mám asi málo i hořčíku.
škola: dělala jsem vut strojní, pak jsem la do práce a nasotupila na veterinu, když jsem otěhotněla vrátila jsem se dálkově na strojárnu, tu už mám hotovou a od letoška dělám na 2 roky podnikatelku.
alenko: super další brňačka.
lacenka: díky za odkaz na vláčky.
krisulka: škoda, ve středu musím na super skvělý testy na cukrovku. prý se to dělá od 24 do 28tt a dr. mě dal žádanku až dneska. nechápu.
no nic, jdu dodělat seminárku a spát. dobrou.
Caues zeny ![]()
Krisulko, jak bylo na horach? Co Krisik, sankoval x boboval, libilo?
Zebro, budem se stehovat do Rivonia (nevim jak se to sklonuje
) A co Benik, jak se ma? Uz neknoura a je spokojenej? .. ale jestli je nachlazenej, tak ma na to pravo, co se da delat, ze?
Ahoj Alenko, bezva, ze ses k nam pridala. Jo jooo, malej mi taky nesel podle tabulek. Bych ti mohla vypravet, jak jsem z toho byla na nervy… ![]()
Ale vse se v dobre obratilo a ted uz to bere skokem. jupiii
(porad to oslavuju) Od pul roku jsme chodili k fyzioterapeutce na cviceni. Ale nebylo to zadny drasticky cviceni (zadna Vojtovka), jen aby posilil svaly, hlavne zadovy, pak jsme trenovali, aby si uvedomil kolinka, ze muze lezt a ne se jen furt plazit! Kdyz mel rok a mesic: nelezl, nesedel, nic.. ale pani fyzioterapeutka se tvarila, ze je stale vse okey, ze mam byt v pohode, porad na to ma cas. Ale ukazala nam jeden cvik z Vojtovky, ten jsem tyden cvicila a pred vanocama zacal lezt
: tim skoncilo cviceni. Ted uz si posiluje tim lezenim sam. Fyzio rikala, ze lezeni je nejdulezitesti a az dostatecne posili a bude se mu chtit, rozejde se. Vsak uz chodi kolem nabytku
Jo a sedl si sam az pred 2 tydnama! Jinak je v naprostem poradku ![]()
Takze abych to shrnula - Tomik se do toho taky za chvilu dostane. Hlavne bud v pohode (ja jsem totiz nebyla, furt jsem se tim jen stresovala) A chodite k nake fyzioterapeutce? Jo a kdyz mu budes chtit trochu pomoc (jsem to delala v ramci cviceni). Dej mu kolinka pod sebe a ukaz mu, jak se na nich muze houpat. My jsme to delali na balonu.
Jeee, jsem se nejak rozepsala, pardon ( Alenko, jsem psala uz vcera, ale malej mi uumyslne vypnul pocitac..znas to ne ![]()
Mishcni, stejnej problem s postylkou jsem mela ja.. Jsem cvakala a cvakala a nezacvakla a nezacvakla. Pak rozcilena jsem si nakonec precetla navod! U te me stacilo tahnout za stred dna postylky a hotovo, ale jsem se u toho zapotila..
Jo a k te Lare
Lara je krasna a nemusela by ses o ni bat, by se ubranila. Ja bych zase takou dceru chtela ![]()
Kometko, ja ti zadny info nedala .. Podle toho, co jsi napsala, tak mas jasno.
Jo a kloubouk dolu s tim tvym studiem.. ![]()
ahoooj!
tak nejdriv, obr gratulace lacence!
hned me trklo do oka, ze mas nejaky sahodlouhy metr
bude to asi zahul,co?…
druhak, kometko, vcera mne cucel pres rameno mira a zacal hulakat, ze te zna
ze jste spolu chodili na vut a ze jsem te videla i ja - na svatbe moniky a alese (to byl lukin uplny prtos - pamatuju si, ze tam byla „nejaka mamina s autosedackou“) - tak jestlis byla pak i na te oslave, tak ja jsem ta, co chytla kytku
![]()
a ad. aktiferin - mne teda z nej blbe neni, ale lekarnice se vzdycky ptala, ze z nej casto lidem blbe byva a ze by mohla dat neco min popuzujiciho zaludek - nezkousela ses optat?
ahoj alenko!
vitej a nelekni se nas a zustan ![]()
acy, amelka je vyborna! ale co ten uces?
kde je krasny einsteinovsky rozcuch?! ![]()
mischni, jak to dopadlo s postylkou? slozili jste?
a lara - bara, rozdil pouheho jednoho pismene by tve muze mohl uchlacholit
![]()
bubis, jeste jednou gratulace k poletujicimu dannymu! uz uacinas vzpominat, jak to bylo krasny, kdyz se nehybal? ![]()
ivusho, zkoukla jsem fotky ze silvestrovske akce - koukam, jak vitas trsa
hele a ten sokol je tohle?: http://gymnastika.sokolbrno1.cz/index.php?… - bo tam pisou az od 1,5 roku… hledam, kam se vrtnout, aby mohl krisous vybit prebytky sve energie ![]()
amazonko, deniska je taky takovy duracel, co? ![]()
jinak hory vyborny! sice mira chvili vezl krisika na sanich hlavou dolu, takze ma ted interesantni lisej na tvari a den nato se prozmenu mira zritil na snb (nastesti mel helmu, ale i tak otres mozku), no ale pubosi naucili krisika mlatit do vseho palickou na bici, pobihat kolem stolu na pinec s palkou za hlasiteho provolavani „P! - P!“, slunicko krasne svitilo a ja jsem si zalyzovala
takze spokojenost!
ad sraz., byl by ctvrtek lepsi? mischni, kometko? nebo by zas nevyhovoval nekomu, kdo muze ve stredu? ![]()
Ahoj holky, diky za vitani, no myslim, ze nejaky casek tu vydrzim
, koukam, ze jsem tu stejne sluzebne nejstarsi
Tak bacha na me!!
Bubis, no my cvicime jako blazni. Na rehabky chodime od malicka, na kolinka ho davam co chvilka. Celkem ho to bavi, ale pak se mi stejne odplazi, jako by se nechumelilo. Cvicime taky jen posilovacky a taky ty cviky na uvedomeni, vojtovku ne, protoze dle neurolg. je OK. Je to proste pohodovj kluk. Jestli to pujde rychle, tak tomu uz fakt neverim, u nej je dlouha kazda faze. Ale potesilo by me to. Ja vim, ze mi ted vsichni reknou, jeee vaz si toho, ze ti lezi a nikam neutece, on se teda odplazi, ale az bude chodit bude to jiny, ja vim, jenze prece jen za chvilku ma 14 mes a kdyz jsme v plavani a ja hrde hlasim nee on nesedi, tak vidim ty obroooviitaaanskyy otazniky v ocich vsech.. No vsak vis sama. Tesim se na leto, ze uz bude chodit, ale radej si to nemaluju. Jo a kam jsi chodila na rehabku? My chodime do Bilyho domu.
Mejte se, jdu ulozit toho lenocha na spanicko ![]()