Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
16.1.09 11:30

uz to mam, v poho. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
16.1.09 13:27

bubis, jestli jsi někde byla v Asku nábytek ve výdejním skladu, tak to je tam. kousek pod ústředním hřbitovem. přes tu 4proudovku.

my jsme taky byli využít sněhu a sluníčka a cestou z miniškolky jsme řádili na sáňkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
16.1.09 13:55

..uz myslim, ze vim, kde to je. diky
No jo dneska je krasne,to by byl hrich toho nevyuzit. My uz taky vyrazime na prochajdu, malej si bohuzel snehu jeste moc neuzije, ale aspon z kocarku a taky se trochu opali :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
16.1.09 14:32

Bubis no těch příspěvků je tam mrak, tak jsem prolítla pár desítek stránek (jsem sama doma - manžel ve Špindlu) některé ty příspěvky jsou fakt děsivé co se bezpečnosti ve městě týče. A nejde to třeba na měsíc zkusit a kdyžtak zdrhnout zpátky do Brna?
My sedíme doma - ještě bereme antibiotika. A Vítek nechce chodit po svých - ani metr - tak abych ho vozila v kočáře jak milostpána, na to už je fakt velkej. :roll: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
16.1.09 17:10

Ahoj brňandy!

Hlásím, že se mi přes noc totálně změnil obličej…Normálně jsem se nepoznala. Asi už Bára odčerpává tu „krásu“. :lol:
A taky jsem se dnes pustila do praní. Mám obloženej sušák pidivěcma, další nachystaný na praní… Myslím, že bych oblíkla kojeňák na Hlinkách. :roll: Chlapi se mi smějou, tak jim vysvětluju, že i kosice napřed postaví hnízdo a pak snáší - takže hnízdím. A byví mě to.

Bubis - no to je teda zapeklitá situace s tou JAR. Sama nevím, jak bych se rozhodla.

No jo, všichni staví sněhuláky, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
16.1.09 20:27

No jo no, jsme holt jak ti králíci :-) holt, člověk míní a pán Bůh mění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
16.1.09 20:31

lacenko - napřed jsem ty králíky nějak nepochopila(to víš, těhudemence), ale pak koukám na metříky… 8O Týýý brďo - tak gratuluju králičí rodince!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
16.1.09 20:33

Jéžkovy zraký 8O 8O
GRATULUJUUU a taky se směju - kluka do třetice? Dělala jsi dneska testík? Vždyť to je úplně čerstvé. Sem ten tvůj příspěvek četla 3× a už jsem si říkala, že ses asi uklepla a patří to někam jinam. Ale něco se mi furt nezdálo - no jo, těch metříků je tam nějak víc........... :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
16.1.09 20:36

No v rychlosti mozkových závitů online matek jsem na druhém místě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
16.1.09 20:50

Děkuji, omlouvám se za složitost příspěvku, ale taky to mám teď v hlavě trochu poházený… Plánovali jsme další dítě až tak za půl roku a ono se nám naplánovalo už teď. No a s tím klukem to asi tak žhavý nebude, neb to bylo tak 3dny před OVU. Tak držte vše co máte, neboť už bych třetího raracha jen těžko vydýchávala. Testovala jsem ráno,ale musela jsem prožít den v mukách protože jsem to nechtěla manželovi ani psát ani volat, tak vydržet až do 6 bylo fakt děsný! Taky to vůbec netušil, neřekla jsem mu ani že mán nějaký den zpoždění (nepovažovala jsem to za nic zvláštního, protože jsem dost výrazně změnila jídelníček) a večer koukal jak z jara a pomalu byl dojat k slzám. Ke všemu se dneska prostě rozhodl, že mi jen tak donese kytku (krásnou gerberku, ty já můžu), no já ho prostě miluju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
16.1.09 23:47

jééé, obr gratulace k lacence. něco jak u nás :-))) taky jsme spíš neplánovali a už je to.

mischni: nestraš, já mám všechno ještě vakuovaný, si říkám, že na praní je času dosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
17.1.09 09:58

Lacenko moc gratuluji :srdce:
Ivushko, no presne tak, bezpecno tam moc neni… budeme zit za zdi a ostnatym dratem :( Na diskuzi jsem napsala, tak jsem zvedava, jestli se nekdo ozve, protoze tam naposledy psaly v listopadu. Manzel se ma, ve Spindlu…hmm.. lyzuje jo? Tak to je pech, ze jste na antibiotikach. A jaktoze se Vitkovi nechce chodit? Uz poznal, ze kdyz je nemocnej, tak je panem situace a sefuje? :wink:
Mischni, se mas… me taky desne bavilo pripravovat oblecky, predstavovat si, jak v nich bude mimco kopuskat, takovy malusenky :) Jo a co na to rika, budouci bratr, ze bude mit malou sestricku? Uz se citi, jako jeji budouci ochrance? To bys mela dobry, kdyby ji vzal pod ochrany kridla, az ji budou okukovat kluci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
17.1.09 11:57

D

d

Příspěvek upraven 18.08.13 v 17:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
17.1.09 13:37

amazonko - to víš, jak přijde únava, na pozici nezáleží. 8) A to video je super, hned ho musím pustit tatouchovi - to si cvrkne do textilu.

Bubis - Budoucí bratr s budoucím otcem právě v ložnici stloukají komodu. Myslím, že velký bratr se těší( už si to trochu vyzkoušel na dalším nevlastním bratrovi od táty…my to máme takový složitý) a hlavně se mu líbí představa, že Bára k němu bude vzhlížet. A ochrannářský komplex už s ním taky cloumá. Akorát mě oba dráždí tím, že z ní chtějí mít něco jako LAru Croft - ale to si ohlídám.Snad.

kometko - nenech se mnou znervoznit. Já i na dovolenou začínám balit měsíc před odjezdem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
17.1.09 16:47

ahoj holky, tak spát jsem šla ve 2,30 a v 7 už byla vzhůru.
ale zkoušky i zápočty mám…jen mi tvrdne břicho, tak jsem si hned koupila hořčík, máte někdo ještě nějakou radu?

mischni: tak to pak jo. my když jedeme na dovču zabalím v noc před odjezdem, na hory minulý týden jsem to zabalila za půl hodky než přijeli naši. já si říkám, že do 15.4. mám ještě čas. ale včera jsem si objednala krásný fusáček do sedačky.

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

už se na něho těším

bubis: to tam jedete jen tak nebo za prací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová