Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1119
7.1.09 17:27

holky, co já bych dala za to dát malýmu adidasky. koupila jsem mu nový krásný. a jeho z nich bolí nožičky a plače. v jedněch měl nárt uplně červený.

takže máme do sokolíčka drsný sandálky od essi, ale jsou holt na dva pásky přes nárt a na sucháč okolo kotníku. a ještě stály 700,– to ty adidasky byli skoro levnější.

jojo, koukala jsem, že jsem psala manducha a ona je to manduca. pak jsem si vzpomněla, že to měla včera maminka v sokolu.

kris. já tě do bonga klidně odvezu, jenže nevím, jak ted těhu tam budu lukyna zvládat. je to fakt v blbým místě, ale my tam měli z práce sklad zásob. noa merhautka, n comment. já tu essi prodejnu hledala 10min a ona je přitom hned u zastávky mhd…jenže já jela autím

zebra: díky za info o ivančičích. vím, že tam rodila kamoška před 4rokama a psala co ty. takže jsem hodn nakloněná. sice do bohunic to mám 3zastávky mhd a 5min autem…ale

xmerssy: jen tak to nebude. v 36-38týdu musíš na gyndě nahlásit kde chceš rodit a tam tě dr. odešle. pak už před porodem chodíš, jen do té vybrané porodnice :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
7.1.09 17:30

xmerssy, díky za info o heliosu. musíš se tam nějak extra objednávat?
a pěkně si zacvič, já byla včera na joze a to byl balzám po těch 14dnech nic nedělání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.1.09 18:17

lacenko , jasně že se všem nelíbí to stejný, to bysme se pak o to rvaly :lol:

kometko , já jsem si jedinkrát koupila adidasky na sebe a měla jsem je tak 3× - měla jsem z nich zničený nohy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
7.1.09 21:36

D9ky kolektive za info o manduce. Až bude nějaký srazík, tak majitelky poprosím o praktickou ukázku. 8)

ad postýlka -zavařila jsem internet a po skoro dvou letech shánění jsem na jednu kápla. Je teda v Praze a bude taky chtít rekonstrukci a není zadarmo, ale už jsem se s paní domluvila, že jí beru. Akorát musím tatouchovi vysvětlit, že si musí udělat v nejbližší době služebku.A pak ji ošmirglovat, natřít a koupit matraci a má doma šťastnou březí samičku. HURÁÁÁ!

Dva dny teď nebudu, jedem zítra na ten pohřeb, tak držte palce, ať v pohodě dojedem. Je to přece jen skoro 300km. Ale cítím se dobře, tak co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
7.1.09 22:07

Bylo to dvakrát, tak jsem provedla výmaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
8.1.09 14:44

ahoj holky, taky děkuju za cenné rady a mám jeden veliký tip.

vzp zase rozdává 2× jako před vánoci, tak toho využijte.

dává 2000 na cvičení pro těhu nebo pro děti do 3 let
dává 1000 na přilby
dává 1000 na očkování

vše musí býs s datem 1.1.-31.1.09 a lze uplatnit až do 10.2.

jen vám to nedají hotově.

no nic, my musíme k naší babi tchýní. auau

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
8.1.09 23:11

přeju pěkný mrazivý večer, opět nespím. hoši už zařezávají.

michni: štastnou cestu…

my jedeme zítra odpo s našima do jeseníků. mužíček bude zvelebovat byteček. malovat pokojíček a ložnici a dávat nové podlahy :-))) už se na to těším, že to bude pro mímísko nachystané.

když se nikdo nepřidá, tak vám přeju pěkný víkend, ať tu zase netrpím samomluvou.
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
9.1.09 11:38

Tak jsem si myslela, že dneska po cestě do školky je se mnou ámen.. U nás bylo ráno(8hod.) -17C a teď to vyšplhalo už na -14. Regulérně mě zamrzali nosní dírky. Kluci byli jak sněhuláci( tílko, tričko s dlouhým, svetr, flisku, slipy,punčocháče, ponožky, tepláky a na vrch kombinézu, šálu a na hlavu čepicu, kapucu od flisky a ještě pak od kombinézy, rukavice) Tom byl ještě v kočáře přikrytej dekou a stejně na zpáteční cestě volal IMA, IMA. Já byla zamotaná i s bradou v šále a IMA byla i mě. Děs běs. Kdo nemusíte seďte doma za pecí, protože venku je sibérie jak hrom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
9.1.09 13:18

ahoj, tak my dneka měli jen -9. ale cesta do miniškolky byl mor. já pak musela do města na rehabilitace, do školy a k doktorce. au

3× mě kontroloval revizor a to jsem dneska za lístky dala 67kč. fakt mě naštval.

ale doma na mě čekal balík a quinny v něm. holky to je nádhera, uplně uslintávám. musím pročíst návod a hned na:,–(ím sporťák a do něho lukáška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
9.1.09 13:38

Ahoj holky,

nakukuju, ale uz nestiham moc psat…

u nas v centru zase takove kosa neni (asi -3), ale Ty bydlis nekde u Vysociny, ze???

Mischni manducu mam taky (ergo ne-ne, leda ze by Krisulka vedela vic nez ja :?: :lol: ) a jsme s ni moc spokojeni, ale taky doporucuju nejdriv vyzkouset.

Zebrus, me se zrovna ty botky, co jsi sem hodila a Lacenka Ti je pohanila, moc libily :wink: :D My si ale zatim vystacime jen s capackama, spis budeme jeste doobjednavat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
9.1.09 20:30

posledni pozdrav pred odjezdem :!

evelino, jaj, tak to pardon! jsem mela neodbytny pocit, ze to bylo ergo :roll:

jo a ad capacky - budu objednavat na http://www.4baby.cz/…y-inch-blue/
tak kdybyste se chtel nekdo zase pripojit za 1 postovne… :wink: (maji moc pekne vzory a nam vyhovovaly lip nez nolen 8) - konec reklamne agitacni vsuvky)

kometko, ty ty rehabilitace nejak porad vymetas?! snad nic vazneho..
hod fotku kocaru! :D
a koukam ze ty i mischni mate pekny hnizdici syndrom :lol: :lol: postylka, podlahy… :lol:

tak jo, tot asi vse.. jdu dobalit posledni veci a spat, odjez je v nelidskych 7.30 :roll:
tesim se za tyden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
9.1.09 21:57

Ahoj

Evelín , však já zatím jen vybírám, ještě botky kupovat nebudu, zatím máme taky capáčky :wink:

Krisulko , tak šťastnou cestu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
10.1.09 17:29

Ahojky maminky, všem přeji krásný víkend :)

Michni - jojo koukala jsem i do jarnátek, ale jsem nějak ráda, že dočítám v leže na notebooku a většinou nemám sílu reagovat :( poslední dobou mě opravdu hodně trápí bolení bříška a poslíčci a nic z toho…

Kometka - ty taky nespáváš? A ty ještě nosíš rifle? To se teda máš :) já si včera ze srandy zkoušela všechny džíny, co jsem nosila před těhu a ani jedny jsem nenatáhla -zasekly se u stehen - no děs, tak jsem z toho měla takovou malou depresy :) a o Ivančicích jsem uvažovala taky hodně…

Xmerssy - krásný fotečky, to nám se to naše miminečko pořád schovává…a kam chodíš cvičit? Jinak já už chodím na monitor k milosrdným, ale poslední dobou je tam dost nával, ted jsem tam byla v pátek a byla jsem tam 2,5hodiny a nakonec mě Dr. ani nevyšetřila, že jsem byla vyšetřená min. týden a já tam i o svátkách ležela…no nesíhali, tak jsem byla naštvaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
10.1.09 19:11

Ahojky, opět mi nchodily maily že se tu něco děje, tak nakouknu a abych hodinu dočítala 8O

Už jsme doma, ve středu jsme dorazili, už jsem se fakt těšila!!! Sme ale všichni nějací nachrmlaní, chytli jsm to od švagrové.Malá naštěstí jen soplí, my jsme na tom trochu hůř, ale není nejhůř.

Botky zatím neřešíme, ale malá teda spoustu času prostojí u něčeho nebo obchází nábytek. Sama si už i sedne a hlavně rozkramuje co může :) J šikula, jen zlobí pořád s tím jídlem a se spinkáním.
Začala na mě dělat ksichty,až se mi to povede vyfotit, ukážu :lol:

Co srazík? Já jsem určitě pro jen co přestanem plivat bacily.

Hmm hmm, nevím jestli jsem na něco nezapomněla, kdyžtak mě nakopněte.
Jdu brouzdat po diskuzích a hledat co s tím naším skřetem a jeho vrtochy.Pááá.

P.S a zdravím všechny těhulkypřistihla jsem se že nebýt rozestavěného baráku a nejistého příjmu šla bych do toho asi znovu, mimuška mě dojímají hrozně…až na ten porod :roll: :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
10.1.09 19:21

Ahoj holky,
máme se fajn, jen malá je jak kdyby do ní šla elektrika..už třetí člověk mě dnes řekl že mě obdivuje..ona se prostě nezastaví… :lol: :lol:
No a přitom jsme po plavču dnes byli na té výstavě Tutanchamona a ona asi byla natolik znavená že spala přes dvě hodiny a my si vše krásně prohlídli. :lol:
Tož su obdivovaná a ještě odpočatá! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová