Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dekuji za prijeti........... ![]()
Potvrzuji, ze na Novych Sadech se brusli uz delsi dobu, ale je to tu male..........
..........A kdybych nebyla tehu urcite na vecerni brusleni zajdu, chodim denne kolem..........
.........
Muzu se zeptat, Next v Brne je jen v Olympii?Byla jsem se tam pred par mesici mrknout a vse neskutecne drahe.........
........
Nextik mame radi, ale kupovat zde se bohuzel neoplati.......... ![]()
xmerssy, o jinem Nextu nevim, myslim, ze je jedinej v Brne a ty ceny jsou fakt
Ja tam nakupuji, jen kdyz maji slevy a ted se nam to o vikendu fakt vyplatilo, Stepan ma ohoz na dalsi rok
![]()
Evelino , tak to jste dobre nakoupili.......
, jinak se to tam fakt neda............
, byla jsem tam jen jednou, prepocitala si ceny a nestacila se divit......... ![]()
Vítám xmerssy!! Máš vybrané krásné jméno pro chlapečka!! Holky my odjíždíme na Silvoucha ke kamošce do Židel. Tak se mějte krásně, užijte si dnešek a do nového roku vkročte pravou a s úsměvem na tváři!! Ahooj příští rok!!!
Acynko , dekuji.........jmeno Tobias se nam moc libi
, ale je pomlouvano ze vsech stran z nasi rodiny........
, tak premyslime jeste o Matyaskovi, ten byl na seznamu jako prvni.........
, tak uvidime........ale rozhodnu se asi az u porodu......... ![]()
Ja uz taky mizim, nachystat nejake jidlo.......
Krasne oslavte Silvestra a stastny novy rok!!!!! ![]()
Teda já nestačím zírat co se to tady děje za revoluci.
Všechny nově příchozí srdečně zdravím a přeji pohodové těhu nebo prima mrňata.
Všichni píšete jak odsud mizíte na Silvestra za zábavou a já to tak vidím, že dnešní večer strávím u PC. v 17jsem nachystala slavnostní večři kde jsme si přiťukli šampusem. Kluci měli jaště lepšího než mi - broskvový špunty. No a po večeři se Táta odebral k PC.Než jsem stačila udělat jednohubky a chlebíčky tak kluci zničili papírový betlém a roztříhali asi 4 omalovánky(binec o to že je roztříhali mi nejde) A náš táta si vesele nakupuje knihy na AUKRu
No jak já se vytočila… Se.. na ně. Ať třeba podpálí barák, třeba bych se aspoň nemusela tolik pro nic za nic dřít…
Takže i u nás panuje velmi veselá a uvolněná nálada
![]()
Zdravím vaspolek!
Koukám, že na Silvetra to tu neobyčejně žije.
Xmersy - vítej. Jsem ráda, že už tady nepupkařím sama. ![]()
Dopoledne jsem byla na sletu s holkama, co jezdíme v létě na babinec - v úrazovce( jedna z nás tam ordinuje).Pak jsem si dala šlofíka a teď už jsme sežrali mísu chlebíčků, dali kafe s cukrovím a hodláme dřepět u tv. Možná hodíme společenskou hru - nějakou. A o půlnoci máme na ulici soukromý ohňostroj, což bývá dost sranda, tak se těším.
Všechny zdravím a těším se na vás příští rok!
PŘEJU VŠEM KRÁSNÝ KRIZÍPROSTÝ NOVÝ ROK PLNÝ ÚŽASNÝCH ZÁŽITKŮ A SPLNĚNÝCH PŘÁNÍ
Ahojky !
Xmerssy - vítej a užívej těhu. Tobias je krásný jméno a Matyáš taky (Matyáš byl můj favorit kdybych měla chlapečka).
Mischni - ty jsi teda akční matka - slety, návštěvy nemocné matičky…hlavně odpočívej a sbírej síly (budeš to potřebovat
- vím o čem mluvím, věk je věk )
U nás Silvestr proběhl v kruhu rodinném, u telky s chlebíčkama a jednohubkama. Dala jsem si i vínečko (kojím jen v noci, tak jsem si trošku dala).
Všem do nového roku přeji zdraví, štěstí, těhulkám pohodové porody, matkám hodňoučké dětičky a všem krásný celý rok !
Tak u nás se nakonec vše v dobré obrátilo a VŠICHNI jsme se dočkali půlnoci. Ano všichni i TOM vydržel vzhůru až do přípitku a ohňostrojů. Sice byl opravdu dost jetej a ještě 23:45 jsem si nebyla jistá jestli to vydrží, ale nakonec to dal. Nijak jsme je nenutili, jenom jsme je prostě nezahnali do postýlek s tím, že Tomík usne u telky a Honzík si tak v 10 sám řekne, že chce přečíst pohádku a jít spinkat. Ale nakonec se nekonalo ani jedno a my vkročili do nového roku všichni společně.
Všem ještě jednou veleúspěšný předsednický rok 2009
Zdravim v novem roce a preji hlavne zdravi .. ![]()
Perdito, tak to je potom jina.. teda ty mas sikovnou holcicku ![]()
Diky za info o brusleni.. Tesila jsem se uz konecne na rybnik a zase nic. Kluziste pro me moc neni.. mam v hlave zivou vzpominku z kluziste, kdyz mi bylo sedm let a nikdy vice. (nakej koren to do me napral a ja o sobe jeste dalsich 20min nevedela!)
Jo co se tyka Nextu… nechapu, proc je to tak drahy, vzdyt se to vyrabi na stejnym miste! (je pravda, ze jednu mikcu jsem tam koupila
Neodolala jsem)
Lacenko, to zname… sedici tata u pc
V nejlepsim pripade ma malyho na kline. Takze v takovych situacich nejsi sama.. hlavne ze se mate radi ![]()
Bubis píše:Lacenko, to zname… sedici tata u pcV nejlepsim pripade ma malyho na kline. Takze v takovych situacich nejsi sama.. hlavne ze se mate radi
a hlavně že máme doma dva počítače
![]()
ještě Vás pobavím výroky našeho staršího synátora
Jak jsme se včera večer u:,–(ili před TV a koukali na odbíjení hodin(co měří čas do Nového roku 23:58 ) Tak se Honzík ptá…
„Maminko a už začne kouzelná školka?“
No a odpoledne říkám " půjdem se oblíct a jdeme na procházku" a Honzík hlásí " a půjdem do lesa, podívat se jestli rostou jahody?"
![]()
Ahojte
Snad jste měli všichni pěkného Silvestra ![]()
Beník se mi už několik nocí budí a brečí a už jsem z toho šílená, snad to jsou zuby, jinak už nevím
. U doktroky jsme byli, jestli ho třeba nebolí uši a je prý v pořádku, tak nevím co se děje ![]()
A zdravím nové příchozí ![]()
ahoj Zebro, tak aspon mate od doktorky potvrzene, ze je dobrej, takze to urcite budou zuby nebo zazitky… taky jsme si tim prosli. Malej se porad budil, plakal, budil, plakal.. vydrzaj. Jo a pokud to jsou zuby, tak ja jsem zkusila dat na jednu noc Panadol cipek (jakoze jestli ho neco boli) a spal lip. No a pokud je pln zazitku, tak je musi bohuzel vstrebavat. Doufam, ze se to brzo zlepsi.. neni nad to se vyspat, ze?
No ale snad ne jako na Novy rok, tak po cely rok… Protoze to my bysme se taky cely rok nevyspali (malej porad blbne s nocnim kojenim, uz to budu muset utnout)
Lacenko, teda ten vas Honzik, ten hlasi
… a nasli jste naky jahody? Dosli jste k 12 mesickum? Honzik asi uz vi, ze u dvanacti mesicku dostane jahody i v zime ![]()