Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
to mas pravdu..............nejdriv se schovaval za ruku, a pindika ukazal jen jednou............
........v tomto bude asi stydlivej.......... ![]()
ahoj maminky,
pořád k vám nakukuji a koukám, že tady taky jsou nějaké těhulky…
můžu se k vám přidat?
Gamal vítej…neváhej a plkej ![]()
Lacenko pryč s hroší kůží…držím palečky, a nečekej až Vítek vyleze zpoza dorta a přijd na sraz.
Mischni mám doma tenisky na ajrobik - tak ti je můžu na ty těhotenské kurzy půjčit. V nich ti půjdou kliky jedna báseň
![]()
Bubis nezoufej, hlavně noťas s sebou. Já bych jenom měla strach, že si nenajdu žádnou kámošku - sem taková uzavřená povaha ![]()
Dneska jsem potkala Ševču byla u nás na Palajdě plenit Rossmanna, a Marťanku v Keny.
Jinak ještě k vánocům
http://img2.rajce.idnes.cz/…DSC_0110.JPG
Ahoooj!
Ivusho - tak když vy cvičíte - taky zrovna plaveme (tedy spíš končíme plavčo) - tak se asi moc neuvidíme. O to více je potřeba se „srážet“. Víťas u stromku je normálně děsnej frajer. Fakt !
Mischni - koukám že to tvoje cvíčo pro těhule silně připomíná mé těhotenské plavčo (byl to tedy spíš výcvik plavců pro Peking, ale nahnali tam těhule s pupkama, asi si mysleli, že budeme těhu jako slonice a do Pekingu vydržíme)
Jo - a ještě k té porodnici - já taky běhala z porodního boxu na sociálku přes chodbu - a vůůůbec mi to nevadilo. Jsou chvíle v životě, kdy ji ti je spousta věcí totálně ukradených (šak to už víš, vzpomeň si jak jsi přiváděla na svět puboše
)
Bubis - hlavu vzhůru - i cestování po světě má svůj konec. Vždyť do té Afriky nejedeš navždy. A na netu budeme všechny s tebou ![]()
Gamal - ahojky a vítej tady !
Katy dneska poprvé plavala v bazéně - moc se jí to líbila a byla šikovná. Mám z ní velikou radost.
Ahoooj!
Ivusho - tak když vy cvičíte - taky zrovna plaveme (tedy spíš končíme plavčo) - tak se asi moc neuvidíme. O to více je potřeba se „srážet“. Víťas u stromku je normálně děsnej frajer. Fakt !
Mischni - koukám že to tvoje cvíčo pro těhule silně připomíná mé těhotenské plavčo (byl to tedy spíš výcvik plavců pro Peking, ale nahnali tam těhule s pupkama, asi si mysleli, že budeme těhu jako slonice a do Pekingu vydržíme)
Jo - a ještě k té porodnici - já taky běhala z porodního boxu na sociálku přes chodbu - a vůůůbec mi to nevadilo. Jsou chvíle v životě, kdy ji ti je spousta věcí totálně ukradených (šak to už víš, vzpomeň si jak jsi přiváděla na svět puboše
)
Bubis - hlavu vzhůru - i cestování po světě má svůj konec. Vždyť do té Afriky nejedeš navždy. A na netu budeme všechny s tebou ![]()
Gamal - ahojky a vítej tady !
Katy dneska poprvé plavala v bazéně - moc se jí to líbila a byla šikovná. Mám z ní velikou radost.
gamal - vítej, konečně se tady množí těhule. Ty ses přidala i do Jarňátek, že jo? ![]()
ivusho - tys pojedla vtipnou kaši,co, ty plachá povaho. A tenisky na kliky nepotřebuju, přes břicho stejně už moc nekliknu. ![]()
Monix - jojo, vzpomínám. Sušická porodnice je nezapomenutelný zážitek - už ji pro jistotu zrušili…Je fakt, že ženská vydrží víc, než člověk.
A když je to naposled, tak si chci užít všechny moderní vymoženosti - jestli budu rodit zas 17 hodin, tak na to budu mít času dost, ne? ![]()
No a těhuplavání popisuješ naprosto přesně…
xmersy - 3D je super, taky jsme byli nadšení. A Bára je navíc exhibouš. No, s tou porodkou se rozhodnu, až to uvidím na vlastní oči, ale stejně skončím asi na Obi.
ahoj maminy a těhulindy.
vy tu plkáte a plkáte a já pak se úplně ztrácím.
zase nemůžu spát, tak mám aspoň klid to dočíst.
xmerssy: super fotečky. pořád o tom 3d nebo 4d taky přemýšlím. kolik to stojí? pořád 500 nebo už víc?
bubis: přesně jak psaly holky notebooka s sebou.
mischni: se úplně bojím zeptat, to máš takový břicho? já byla dnes na joze a v pohodě…pořád nosím rifle.
nějak mi to nejde. napíšu ráno, pak jdeme s malým na rehabilitace. úaúa anezmrzněte.
papa R.
Ahojte ![]()
Tak mi furt špatně spíme, i včera přes den spal Beník málo (celkem hodinu), i když v noci je to o chlup lepší - teda pokud dám Panadol. Zkouším i homeopatika ![]()
Krisulko , gratuluju k chození, a pěkná fotka. Prý jsou nejlepší boty zn. Fare, mají stránky, ale kde je přesně prodávají, to nevím (ale můžu zjistit
)
xmerssy , já jsem rodila v Ivančicích a super, ale pro tebe je to asi daleko. Fotky jsou krásný - Beník na ně taky koukal a hned se mi hrnul na notebook ![]()
Amazonko , super fotka, Deniska je kočka ![]()
Bubis , to zvládnete, rok, dva utečou jako voda a budete doma.
Já u kojení uspávám, tak nevím, co budu dělat, až kojit nebudu, taky ho to budu muset odnaučovat - to bude děs
![]()
V Bystrci je super doktorka na očko do exot. zemí - Sedláčková, moc milá paní (a kdybys chtěla levně tablety proti malarii, tak máme dvě balení - ale ve městě asi nejsou potřeba
)
Ivusho , Vítkovi to taky moc sluší na fotce ![]()
Beník si nechce hrát sám, tak si jdu hrát ![]()
Zdravím vespolek!
kometko - klidně se ptej…
Pupek mi začal růst téměř okamžitě po oplodnění a jelikož nejsem od přírody žádná éterická bytost, tak už se docela vorvaním. I když v prvním těhu jsem připrala daleko víc a všude, teď mi všichni říkají, že mám víceméně jen to břicho, ale ta výchozí váha holt byla „trochu“ někde jinde… ![]()
Jinak pro pobavení: včera jsem dostala záchvat smíchu, když jsem si - nevím proč - brala míry. Takže : 115-115-115cm. Modelka hadr.
![]()
MANDUCA - holky, co ji máte (myslím, že Kris určitě, ale jinak nevím). Jste spokojené? Mám na ni zálusk, ale chci se zeptat, jestli jsou dost dlouhé popruhy, aby se do toho dostal i tatouch. On je totiž taky trochu golemozní…A kdyby jste věděly o nějaké z druhé ruky, tak dejte prosím echo.
mischni píše:MANDUCA - holky, co ji máte (myslím, že Kris určitě, ale jinak nevím). Jste spokojené? Mám na ni zálusk, ale chci se zeptat, jestli jsou dost dlouhé popruhy, aby se do toho dostal i tatouch. On je totiž taky trochu golemozní…A kdyby jste věděly o nějaké z druhé ruky, tak dejte prosím echo.
Já jsem moc spokojená, používám ji každý den. Chodím v ní nakupovat a i doma - vaření, věšení prádla, atd. Jednou jsme v ní i žehlili (ale to žehlení teda nic moc
). Benda když ji vidí, tak se ke mě hned hrne, baví ho to, že všechno vidí z výšky ![]()
Můj manža se do popruhů nevejde (teda možná jo, ale Beník už by se tam asi nevešel
), ale nevím jak velkýho manžu máš ty ![]()
Na mimibazaru jich pár z druhé ruky je ![]()
Zebra - dík. No, můj drahý má cca 190CM A 120KG určitě. Tak abych se s malou netahala jenom já( pokud se do té Manducy vejdu…)
mischni píše:
Zebra - dík. No, můj drahý má cca 190CM A 120KG určitě. Tak abych se s malou netahala jenom já( pokud se do té Manducy vejdu…)
No, o tu výšku asi moc nejde, spíš ten obvod pupíku
. Můj manža je teda asi větší
. Ale na záda jsme to nezkoušeli, na zádech by ho možná nést mohl ![]()
tak jsem si na MMB schválně zadala do vyhledávače Manduka a nenašlo mi to nic, takže já ani nevím co to je. Ale měli jsme krosnu Chicco a tu jsem tam teď úspěšně prodala a byla nám doslova na prd. Přišlo mi to na zádech hrozně těžký a nepraktický.
Tak a mám po postýlce…Konečně se mi ozvala současná majitelka naší staré kombi postýlky a s lítostí mi oznámila, že ji jaksi ořezali, takže už to v podstatě není použitelné k původním účelům.Nutno dodat, že nemohli tušit( ani my ne), že ji budeme někdy chtít zpátky a považovali se právem za konečné majitele, ale děsně mě to mrzí, byla super, už jsem se na ni těšila a už prostě není k sehnání. TAkže jdu řešit postýlku… ![]()
Zebro - teď jsem někde vyčetla, že ten bederní pás má mít 140cm, tak se na tatu vrhnu s metrem, jak přijde domů. ![]()