Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
7.1.09 12:59

lacenko , je tam c - manduca :wink: Psala jsem to do „textu“, ale asi by to našlo i ve „výrobci“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
7.1.09 13:20

ahoj holky, tak mi jsme zvládli rehabilitace i cvičení na nožičky.

botičky pro kris: my máme špatný nožky, takže to mám v brně docela zmáknutý. fare jsou jedinný, který prošli českou státní zkušebnou, ale nejsou moc hezký a jsou docela široký. prodávají je většinou v lekárně, nebo ve zdravotnických potřebách já jsem kupovala lukynovi ve vojenské nemocnici v zábrdovicích, paní je tam ochotná a objedná ti cokoliv. vyrábí se ve valašských klouboukách, kam jsme jeli osobně pro sandále a měli jich na prodejně méně než v brně. podzimní stály 690 a sandály taky 690. na mmb seženeš i nové s dokladem o něco levněji. zimní stojí jak která velikost 900-1200. já nakonec koupila superfit s goretexem, který stojí v obchodě 1600 a na mmb s dokladem 1250,– a jsou o třídu lepší. jenže jsou rakouské a v tom dtestu testovaly jen prodávané u nás (bata, deichman, elefanten)
o těch essi už jsem ti psala. na trhu jsou jen dvě značky které mají opravdu žirafku a to ty fare a essi.

naše fare
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

co to je manducha? jem nějak vedle?

mischni: když já mám opačný problém. přes vánoce jsem 2kg zhubla. a při lukáškovi jsem šla s porodnice s -7 a při kojení -10…ted chodím pořád kvůli štítné žláze, ale prý to od toho není. tak nevím a docela mě to štve, jsem sice hubená, ale taky nervozní a oslabená.tak já nevím, kam už jít. asi napíšu doktorce cajthamlové :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
7.1.09 13:24

zebra: ty rodila v ivančicích? já o nich hodně uvažuju. máme to tady z kopečka :-)) napiš něco podrobnějšího. já do bohunic podruhý nejdu a z obilňáku mě můžou poslat pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
7.1.09 13:28

ještě odkaz na paní z mmb:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

naše superfity, jen je máme ve 27 :-)) v humanicu jsem je vyzkoušela za 1600 a objednala z netu za1200.

paní má i fare a o hodně levnější než před vánoci. cca o 300.
pošle to ihned a i s dokladem o koupi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
7.1.09 13:53

zdar baby!
to je snehuuuu 8O proc ze vlastne jedem na ty hory? :lol:

vitam gamal! :srdce: ty uz to mas za par :D

moc diky za tipy na boty! postupne shopy obehavam a snazim se neco na ten krisi parat narvat :roll: na ven uz mam - essi, ale dostat krisona do jakychkoli sandalu je zatim nadlidsky ukol :evil:

bubis, dva roky, tyy brdo, to uz je docela dost… a co skola?

xmerssy, tobik je fesak, tesim se, az ho uvidime nazivo :wink:

kometko, to bongo muze byt super! jen me tam budete muset nekdo zavest - zjistuju, ze jsem fakt brnak jak poleno :oops: (kvuli botum jsem na mape hledala i takovou merhautovu!)…
moc diky za ty fare! hned jdu na to mrknout!!
manduca je ergonomicky nositko (narozdil treba od klokanek - jako je treba i baby bjorn), cili zajistuje spravnou abdukcne flekcni polohu nozicek a kulata zada mimina (co mimina! na zadech muzes nosit, dokud pod tihou nepadnes :wink:

lacenko, novorocni predsevzeti? 8) naznala jsem, ze na to uz jsem stara :lol: jinac ale preji tucne uspechy :wink:

moni, ty ses myslim ptala na to chozeni do mrazu? dokud byl krison nalezato v hlubokem, coz lonskou zimu byl, prislo mi, ze ho muzu dobre zachumlat, cili jsme vyrazeli za jakehokoli pocasi i vsech mrazu… ted, co couha jsem taky rozpacitejsi, nase max je minus 10 plus vichr, netvaril se kor nadsene, ale prezil :)
co rikala katuska na sportak?
a velka gratulace k plaveckym vykonum!

mischni, veskera nositka doporucuju nejdriv vyzkouset nazivo (a pak s klidem objednat z 2. ruky - na mmb i nd jsou v pohode k sehnani :wink: ) v brne umoznuji v http://branakdetem.cz/ na josefske… ted s briskem to nebude moc smeroplatny, ale tak aspon tatouch :wink: nebo ti evelina na sraz vezme ergo a zebra manducu, ja patapum a uz bude chybet jen bobdolino :lol:
nebo mrkni na noseni deti do diskuzi, najdes vse od rozmeru po nosici reference (napr. http://nosenideti.cz/…iewforum.php?f=2 )
joo, a krasny miry :lol: v soumernosti je krasa, co? :lol:

ivusho, zdaaar! frydek mistek zdravi pana donutila! :lol: fotky ze silvestra maji kamaradi, tak cekam.. a cekam… :roll: vitas u stromku krutej elegan! a nosil u nas stejny jezisek - bo ma stejny balici papir :lol: (myslim, ze jsem ho videla i u bubis :lol: )
jo a prej „placha povaha“ - chachaaaaa :twisted:

amazonko, tak co, uz jste vo svojom?

bohunice - ja doporucuju…

kojeni v noci… hmmhmmm, no radsi no comment :roll:

zbytek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.1.09 14:21

Beník mi opět spal jen půl hodiny :roll: (normálně si spával i 3 hoďky, tak je to změna :? )

kometko , manduca je nosítko - http://www.mamaja.cz/…itka/manduca

Do Ivančic jsem chtěla, protože je to menší a je tam podle mě větší klid a mají na tebe víc času - i když jak jsem tam byla, tak bylo docela plno :roll: . Já jsem měla císař a to pak dávají automaticky na jednolůžák, což bylo super. Záchod a sprcha je myslím jedna na každý pokoj (u jednolůžkových pro dva), my jsme to tak měli. A ty normální pokoje jsou myslím po 3 a je to propojený do dalšího pokoje. Je tam super dětská doktorka, i sestry a doktroři (teda ti, co jsem je viděla). Porodní sál byl taky v pohodě, v jednom z nich je vana. A ceny jsou tam menší než v Brně (otec u porodu, atd.). Nevím, co víc napsat, tak se kdyžtak ptej :wink:

Beníkovi nějak zachutnal králík, tak asi budu muset nějakého donést od dědy, jsem zvědavá, kdo to bude porcovat :-( :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
7.1.09 14:21

Ahoj holky......... :-)

Tesi me, ze se vam fotecky naseho cvalika libi..........

Ted tu byla mamka kouknout na to DVD a cela zarila a pry je Tobik podobnej na me..............podle me to ale nemuze byt jeste poznat.......... :lol:

Kometko........my byla na 3D v Heliosu, mila pani dr, vsechno hezky ukazovala, vysvetlovala...........stalo to 600Kc vcetne fotek a DVD.........

Opet jsem resila porodnice, a opet mi byli velmi doporuceni Milosrdni........tak nevim...........necham to byt a nekde proste porodim.........

Za chvili valim na cviceni a kurz…

Mischni, musela jsem se smat.......ja taky nejsem zadna etericka bytost, kor ted a cviceni mi dela problem..........si tam pripadnu jako medved, leje ze me, funim jako lokomotiva pak se kutalim z Petrova domu...........ostatni mi prijdou jako baletky.........

Jo a taky resime postylku a cestovni postylku.............a kosmetiku pro mimi..........

Zebro, Ivancice daleko.........Uvidime na tech prohlidkach.....

Holky nevite kdy mam byt rozhodnuta pro porodku?Kdy dr posila na KO do porodnice?

Vsechny moc zdravim a jdu se najist, at mam silu cvicit........... :lol: , ono totiz nez vyjdu Petrov, dostanu se pres Spilas, tak jsem hotova jeste pred cvicenim...........paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.1.09 14:30

Botky se mi hrozně líbí tyto, ale ještě jsem neviděla cenu :! :roll: :lol:

http://katalog.fare.cz/…8f75b90c.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
7.1.09 14:34

Kometčina manducha mně opravdu pobavila :lol: :lol: úplně jsem zapomněla jaká to byla v Listopadkách eufórie a jak jsem na ulici očumovala kdeco jestli to není ona.
XMerssy - hezky si začvič, fotky jsou opravdu hezké - bobišek už tam nemá moc místa co? :wink:
Krisulko ty jedeš na hóry?!! Japa to? Zase!! 8O :twisted: Závidím, my máme zánět průdušek tak koukáme na Krtečka.
Ad boty…já kupuju barbarsky podle vzhledu, takže většinou Fare a Essi prohrávají. Máme většinou Baťovky, teďka na zimu jedny Elefanteny s goratexem a tenisky do Sokola od pana Adidasa.
Jo a Jéžišek to měl asi rozdělený a bral Žabiny, Krpole a Ponavu(?) jedním vrzem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
7.1.09 14:37

Teda Zebro, promiň, ale mě ty botky přijdou jako kdyby už byly aspoň po druhým dítěti takový okopaný mi ten vzhled přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
7.1.09 14:38

zebro, kralika nezavidim :roll: botky pekne! (kdyz jsem predevcirem kupovala ty zimni, tise jsem plakala :lol: )

xmerssy, krisik byl na fotce z utz i pak na zivo uplne stejny :wink:

hechec, ivusho, jojo, zase 8) tentokrat do rokytnice (ale s mamincinou tridou, pro kterou za odmenu musim mit vecerni program - takze jsem ted deesne chytra co se hillaryho a everestu tyce :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
7.1.09 14:50

Hele ty Evereste :lol: raději si natrénuj přednes, ať tě puboši neroznesou na kopytech. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
7.1.09 14:54
:-) :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.1.09 15:43

lacenko , alspoň by na nich nebylo vidět, až budou fakt okopaný :lol:

Holky, Bendovi se v těch capáčkách hrozně potí nohy, nemáte s tím taky problémy? Pořád má mokrý pohožky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
7.1.09 16:58

Zebro - to jsem ráda že sis to nevzala osobně, hoodně jsem váhala poslat takový striktní názor. Ale kdyby se každému líbilo to samé, tak to by byla pěkná nuda. Třeba ve skutečnosti vypadají jinak než na té fotce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová