Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
1.12.08 20:19

Ahojky !

My jdeme zítra píchat náušničky. Tak uvidím, jak to Katulka bude snášet a podle situace buď dorazíme nebo ne. I když moc rádi bychom vás konečně viděli !!! :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
1.12.08 20:54

My teda na sraz nemůžeme - manža končí brzo a jede dom a pak má volno do konce týdne, ale užijte si to :)

Bubis , já na Beníka mluvím česky (někdy mu teda zpívám anglicky) a manža se na něj snaží mluvit česky, ale asi by neměl, protože mu čeština moc nejde a Beník by po něm mohl začít komolit slova :roll: :lol:
Letos budou Vánoce zajímavý, protože u nás bude můj taťka a ten je vyznavač tradičních Vánoc - ten bude asi koukat :lol: - budeme mít mixované Vánoce - Ježíšek večer a Santa ráno, kuře s pečenou zeleninou místo kapra se salátem,… :lol: ale varovala jsem ho, že nejíme kapra, tak snad tuší, do čeho jde :lol:
A co Afrika, myslíš, že pojedete? Nám právě dnes padla Australie :( , už jsem byla psychicky připravená na takovou velko změnu, ale prý to nejde - je tam plno věcí, který nesplňujem - Beník je moc malej, máme tady hypotéku,…Australie je nějaká přísná :?

Monix , ať zvládnete náušničky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
2.12.08 11:14

Zebro , a proc na nej manzel nemluvi anglicky? Tak to bude pro tatku premiera letosni Vanoce. ALe myslim, ze kapra oplace.. teda aspon tak by to bylo u nas :lol:
Afrika zatim stoji, moc se o tom nebavime. Manzel zatim mlci, jeste sam neni rozhodnutej.. mam pocit ze se mu tam nechce, ale vi, ze nejak se to vyresit musi. Jaro je za chvilu. Ale Autralie by byla rozhodne lepsi, ta by me lakala vic. Zase na druhou stranu, dokud je Benik uplne malej, tak je asi prijemnejsi byt doma :) Stejne tak moc nechci tahat Danielka tak daleko.. kdyby to bylo o rok pozdeji, to by bylo jiny rozhodovani.. No uvidime. V unoru nas stejne ceka cesta do Ameriky, tak jsem zvedava, jak to malej prezije.. protoze nepatri do skupiny klidnych a usmivajicich se deticek :! A co vy? chystate se nekdy do Afriky za manzelovou rodinou?

Na sraz dorazime, ale zase ta treti hodina je doba, kdy Danielson spi, tak asi prijdem o pul ctvrte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
2.12.08 12:57

Já dneska nee :?
Manžel se uvolil přijet domů už ve 2 a já razím do města protože nemám co na sebe. Příští týden máme firemní večírek - u nás je takový ten nastrojený a pompézní. Takže vohoz, boty a doplňky. No škoda že tam nemůžu vlítnout v riflích - ale asi by mně už příště nepozvali 8O
Takže holčiny to bude odpoledne hrůzy - aspoň pro mně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
2.12.08 13:09

my s dneskem pocitame :D
krison teprve usnul, takze taky tak 15.30

ivusho :twisted: chachaaaa, tak to si uzij :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.12.08 13:26

Bubis , manža na něj mluví anglicky, ale snaží se naučit česky, tak po mě opakuje, co Bendovi říkám já (ale komolí to :lol: )
Jinak manžova rodina je v Anglii - manžel byl poslední, kdo z Afriky odjel do Anglie (tam jsem ho poznala), takže to máme trochu jednodušší. Ale kdy tam pojedem, to nevím, máme 2 psy a nemá je kdo hlídat - jak jsme 40km od Brna, tak se sem nikomu nechce, tak jedině zkusíme psí hotel :?
A obávám se, že taťka si přiveze vlastního kapra, protože kuře na Vánoce on jíst určitě nebude :roll:

Ivusho , užij si večírek :)

Až se Benda vzbudí, tak razíme na poštu, poslat pár balíčků, manža už je doma :)
Včera Beníkovi došel vánoční dárek od tety z Anglie a já blbec jsem ho rozbalila :oops: a jak to viděl, tak si s ním chtěl hrát :lol: , ale zabalím mu ho zpátky a dám až pod stromek :wink:

Krisulko , chtěla jsem se zeptat, jak jsi udělala ten metřík? Zkoušela jsem to, ale vždycky mi to tu fotku udělá malou a neroztáhne se na celý metřík :? , neporadila bys mi, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
2.12.08 14:59

my vyrazime… a kolem trictvrte jsme tam. Krisulko, tak kdyztak pockejte urco dorazime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
2.12.08 18:33

Ahojky tak co srazily jste se? Já jsem koupila......bohužel jenom spodní prádlo :lol: , no nějak se začít musí :roll:
Asi budu muset vyštrachat nějaké loňské modely.....sem stejně věděla, že to tak dopadne :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
2.12.08 19:10

Jo Monix a co Katy parádnice? Plakala…no jo pro krásu se musí trpět. :wink:
foto, foto, foto.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
2.12.08 20:38

Zebro , Aaa tak uz tomu rozumim, jak to doma mate :) Takze v podstate neco podobnyho co my, s tim rozdilem, ze manzel uz cesky temer dokonale mluvi.
Ivushko , koukala jsem na tvoje fotky a musim rict, ze Vitek je fakt moc roztomilej..
Jooo srazili jsme se. Bylo to fajn, Daniel jim to tam vytrel a ja zamacla slzu :) Krisik uz je velkej kluk a moc sikovnej a totez Amy. Tak snad to vsechno Daniel okoukal.. protoze celou dobu koukal, jak z jara. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
2.12.08 21:06

Ahojky,
Danielek je taky šikulinka!!
Blani vše nej k svátku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
2.12.08 22:05

Holky, srazíkujete vždycky až okolo té 15h.? Já bych někdy ráda přišla, ale takto bych tam asi byla jen chvilku, protože když manža skončí v práci, tak jedem dom - s tou dálkou je to na prd :?
Kdybyste někdy mohli o trošku dřív, tak ráda přijdu :) (teda přijdem :lol: ), budu v Brně asi příští středu a čtvrtek (10. a 11.12.), tak kdyby se někomu chtělo...... 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
2.12.08 22:17

Z

Příspěvek upraven 18.08.13 v 16:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
2.12.08 22:44

Ahoj, všichni - hééč, šikulka - šmírovala v Listopadu, stáhla GIMP a má novej metřík :wink: , a je z toho zpocená až na pr…
teda škoda, že má Víťas dort rozpláclý o ksicht - ale to mi nedošlo, oops…

Bubis tak jsem ti na oplátku taky prolezla rajče......hambáči ve vaně super :wink: , no a ten lentilkovej dort…paráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
3.12.08 13:51

Ahojky !

Tak tady je Katy jako oooopravdická holčička
http://img2.rajce.idnes.cz/…P1000553.JPG

No - včera jsme raději na sraz nešli, neb Katynka nebyla úplně ve své kůži. Nastřelní v pohodě, plakala jen chvilinku a to spíš pro to, že jsem si dovolila jí pevně držet ručičky (ona fakt to omezení pohybu bytostně nesnáší už od porodnice).

Ivusho - ty jsi nic nekoupila ??? Dneska jsem ve městě viděla aspoň troje společenské šaty (až mi bylo líto, že nikam nejdu… :( ) Tobě přeju ať si ten večírek užiješ i za nás všechny, co letos večírkovat nebudeme (a nebo budeme, ale ne ve společenských róbách)

Zebro - příští středu bychom mohli srazíkovat - čtvrtek už ne, jdeme zase na očkování (Prevenar)

Krisulko - já už ti musím nějak doručit ten vak, co máme od léta půjčený (je mi to už fakt blbý…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová