Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2393
3.12.08 14:34
:-)

Moni, Katusce nausnice moc slusi! a hlavne jsem v soku, jak uz je velka 8O je mi jasny, ze o vak doma zakopavate, tak co tu pristi stredu? zebra psala, ze driv, my muzem cele dopoledne (odpoledne teda uz nee), tak co vy na to?

Ivusho, tak spodni pradlo, jo? :twisted: no to budou mit kolegove radost :lol: a hlavne manzel :lol: :lol: elvis s dortem na nose me dostal :-D

Bubis, dort dobreeeej! to ten nas vypadal teda o 100 percent nevzhledneji :?

Amazonko, mas muj obdiv! prezit vice nez 2 hodiny s tchyni, to je na Nobelovu cenu miru!

Zebro, metrik je z http://www.tickerclub.com/ - zaregistrujes se a pak si muzes nahrat vlastni fotky - jediny hacek je trefit tu pozadovanou velikost, chce si to pohrat v korelu, gimpu, photoshopu nebo proste necem takovym…
tesim se na vytvor :wink:

jinak vcerejsi sraz - amelcino haro proste musite videt :lol: ja se tomu chechetam vzdycky jeste nekolik dnu pote :lol: :lol:
a danny uz vubec neni lezak! zdatne se domeresjevi k cemukoli se mu zachce :wink:

vecer jedu na zapoctovou pisemku :-( myslete na me!

pozdrav jeste vsem zbloudilym ovcim, obzvlaste barunce a mischni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
3.12.08 14:51

Krisulko, budu na tebe myslet. Tak naostři tužku a vykroč…pravou :wink:
Jo a základ úspěchu je trefit tu správnou učebnu :lol: záškoláku.
Monix, neštvi mě s róbama......až taková snobárna to není. Chtěla jsem nějaké decentní šatičky. A prd zase půjdu v kalhotech. Ale v ranních hodinách by se mi mohlo podařit zorganizovat přehlídku spodního prádla, co? Přece si to za ty prachy nenechám jenom pro sebe :roll: (a teda ještě pro Peťu) :lol: :lol:
Katuška v naušnicích super…Kde byl v úterý Vikouš? Nemocný?
Jo v tom zasr…GIMPU vám teda všem přeju hooodně štěstí :twisted: , kdybych ten kreklý PHOTOSHOP neměla zašantročený někde v ložnici, kde spal Vítek, už by byl odinstalovaný. Ale asi na ty SCRAPy bude lepší. No každopádně tolik času nemám abych si s tím hrála. Ty kalendáře, na které jsou v LISTOPADU odkazy, jsou super.
Jo a ještě ad Zebra......proč jsme nikdy nevyzkoušely sraz dopoledne? Jaký na to máte názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
3.12.08 15:03

Jooo - my jsme za dopolední sraz všemi deseti ! (kolem 10h. ideální čas)Středu si píšeme do deníčku, jen chybí místo srazu. Krisulka jistě zavelí :) :) :)

Ivusho - tu přehlídku bych doporučovala. Takový love to prádlo stojí a pak to ani ukázat nemůžeš… Vikís nemocný nebyl, ale Marťanka ano - je chudina lapená jakýmsi bacilem a bojuje. I páteční plavčo skrečovali.

Krisulko - vak je bezpečně uložen, jen mi je blbý ho tak dlouho mít, co kdyby jsi ho potřebovala :) :) A dneska hodně štěstí u písemky !!

Bubis - díky za inspiraci s tím dortem. Já chtěla malé upéct něco k půlročninám, tak to je bezva nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
3.12.08 15:19

no to bude tim, ze nejaky vul to porad svolava na odpoledne :lol: :lol:

tak jo, pristi streda, tj. 10.12., v 10 hod
Purkynka, Sumavska, neco jineho? ja uz se radsi distancuju :roll: :lol:

moni, doufam, ze ho jeste nejakou dobu potrebovat nebudu 8)

ivusho, hele zrovna ty mne tvrd, zes chodila vzorne vsude :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
3.12.08 15:28

Krisulko :-) co ty víš? Já jsem samozřejmě ukrutná šprtka, ale alkoholičtí spolužáci byli v přesile. :lol: :lol: :lol:
Tak tady nevysedávej a snaž se ještě nacpat do lebeně pár stránek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
3.12.08 20:04

Ježííš - Krisulko jak čtu o tom šprtání, tak jsem tak ráda, že tu „dřinu“ už mám za sebou :lol: :lol: Ale ty jsi děvče mladé a šikovné, takže levou zadní !!!!! :D :D

Tak posledně byl sraz na Purkyňce - co takhle střihnout Šumavskou ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
3.12.08 21:16

Já nejsem zbloudílá ovce a Barča bude nejspíš Beránek! :lol:

jojojo, středu dopoledne beru!!! Doufám, že poznám nové tváře a konečně uvidím Kačku od monix!!!

Studujíím přeju studijní úspěchy, chystajícím se do společnosti společenské úspěchy.
Mmch, já budu vyvedena v sobotu do divadla Mahena a teda vůbec netuším, v čem půjdu. Těhotenské mám manžestráky a rifle… Asi vytáhnu nějakou letní sukni na gumu a šoupnu ji pod buben.To bude model! :roll: :lol:
A dneškem si troufám tvrdit, že mám všechny vánoční dárky pokupě, čímž teda ale vůůůůbec nechci dráždit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
3.12.08 21:22

Teda Mischni, dárkama určitě nedráždíš......já je teda ještě nemám všechny v kupě - ale vždycky to nějak dopadlo, tak se nestresuju.
Spíš teda koukám jako blázen 8O 23tí týden? Ty bláho.....to není snad ani možný - už seš za půlkou, huráááá. Divadlo si užij a nezapomeň se před představením vyčůrat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
3.12.08 21:36

Ahojte, jé to je super, že vás může v tu středu tolik, to bude Beník čumět, tolik lidí a dětí pohromadě snad ještě neviděl :lol:

A jestli teda platí ta Šumavská, jak se tam dostanu z České? (nebo nejedete někdo taky z České, že bych se k vám nenápadně přifařila 8) :lol: ) Dívala jsem se na mapu, tak vím zhruba kde to je…jede tam 12, 13? A dá se do té kavárny jet v pohodě s kočárem? Byli jsme v Auře a ty schody mě teda dostali 8O .

Ivusho , pěknej metřík, taky jsem se včera o jeden snažila, ale nakonec se mi moc nelíbil, tak to dnes zkusím znovu 8)

Monix , Katy to moc sluší :D

Krisulko , díky za rady :) . Gimp mám, ale nějak s ním neumím, tak to dělám ve Photoshopu a dobrý :lol: , předtím mě to nenapadlo a cpala jsem tam normální fotky - po večerech už mi to moc nemyslí :oops: :roll: :lol:
Snad ti dopadla dobře ta písemka, já už bych teď do hlavy asi nic nedostala :oops: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
3.12.08 21:54

Ahooj!!
zebra: Z České je to 12 a 13 a tuším trolejbus číslo 34 a 36. Zastávka Klusáčkova. A tam bych třeba počkala kdybys chtěla stejně jdu kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
3.12.08 21:55

příští týden ve středu bohužel nemůžem, jedeme k babičce. Ach jo, já vás snad nikdy nestihnu :nevim:

jinak hlásíme, že jsme zdraví a začínáme péct cukroví. Tedas perníčky, na ostatní je ještě brzy, nebo ne?

Dárky už jsou taky z krku, teď už se bude jen zvětšovat jejich množství :lol: Pokaždé si říkám že je to všechno a vždycky se ještě něco někomu vždycky najde 8O Hlavně dárky pro kluky už asi pod strom ani nenaskládáme…

Každý den teď k nám jezdí pošťačka s balíčkama, nebo soused co jezdí s PPL. Už si skoro začínáme tykat :lol: Zítra dojede zas 8) Dnes mi přivezl ježíška pro mě. Manžel mi objednal rotoped a tak se po vánocích vrhnu na tvrdý tréning a budu káásná uvidíte :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
4.12.08 08:40

Vše nej Barunce!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
4.12.08 12:48

Bubis - i já tě můžu počkat na Klusáčkové. Doporučuju jet z města trolejbusem 34 nebo 36 nebo 29 - jezdí docela často nízkopodlažní.

I my přejeme Barunce všechno nejlepší !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
4.12.08 13:37

Ahoj

Holky, moc díky, to bych byla moc ráda, kdybyste tam na nás počkaly :D . Trolejáky i 12 jedou z České kolem 9.51h. tak bych byla na Klusáčkové těsně před 10h., jinak další nízkopodlažní jedou mnohem dřív. Šlo by to?

Možná kdyby vám to nevadilo, tak mi napiště na SZ číslo na mobil, ten den už se nedostanu na net, tak kdyby něco, tak vám napíšu, abyste tam kdyžtak zbytečně nečekaly.

Beníkovi už se konečně trochu ustáluje spaní, jupí :D
A z Vánoc už docela šílíme - kromě dárků na Vánoce máme ještě jedny narozky v prosinci, 3 narozky v lednu a další 2 hned v únoru 8O

Taky přeju Barunce vše nej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
4.12.08 14:03

barborce vse nej!
a mate urvane nejake to klesti do vazy?! :idea: aby si vas nekdo vzal :lol:

lacenko, nic si z toho nedelej, nez pujdou kluci do skoly, tak nas snad nekdy chytnes :wink: a o postacce mne nemluv! kdyz ji vidim z dalky, rychle prcham do postrannich ulicek, aby zas nemela drze pripominky :twisted:

mischni, neres co na sebe, tehule jsou desne sexy samy o sobe :wink:

jojo, alkoholicti spoluzaci… vcera me pekne nas.ali, si sli po zapoctu parit na mikulassky faval a ja? valila ukojit batole :roll: :lol: :lol:

darky, no, tak nejak mam… aspon naplanovane co komu :lol: chybi to dotahnout ku zdarnemu konci 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová