Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14721
9.9.11 09:28
markytka3 píše:
ahojky holky, moc rada jsem videla stare i nove tvare :-) i pres zaverecny destik si dovolim tvrdit, bylo to fajnove odpoledne, u mne jeste zakonceno burcackem na ceske (holt jsem neodolala a pres poprchavani jsem se vydala pri ceste na bus na ceskou na jeden kalisek :-))

kac, prosim, nevzpomenes si na link na tu softshellku?

ad dalsi srazek) co pristi tyden u olympie? :-)

Markytko, já cestou ze srazu přemýšlela, že bych si zkusila zabruslit na cyklostezce a pak skončila s dítětem na hřišti u Olympie :lol: Takže já jsem pro! Řekněme v úterý? Odpoledne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
9.9.11 09:37

jéé nám už začal kroužek, tak my v úterý jdeme bruslit, ale na led. :-(
Takže v úterý bych byla pro dopoledne. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
9.9.11 09:41
Kac píše:
jéé nám už začal kroužek, tak my v úterý jdeme bruslit, ale na led. :-(
Takže v úterý bych byla pro dopoledne. :wink:

A jiný den? Pondělí, středa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
9.9.11 10:48

Ve středu by to bylo ideální! :palec:

(v pondělí máme třídní schůzky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
9.9.11 11:45
markytka3 píše:
kac, prosim, nevzpomenes si na link na tu softshellku?ad dalsi srazek) co pristi tyden u olympie? :-)

ta softshelka je z canisu zkus kouknout jestli bude vaše velikost.
Canis.cz
Křenová 52/409
Brno 602 00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
9.9.11 14:13
Kac píše: ta softshelka je z canisu zkus kouknout jestli bude vaše velikost.
Canis.cz
Křenová 52/409
Brno 602 píše: Více

kac, diky, shledla jsem ale bohuzel vse velke, ale pristi rok uz velikost padne :-) s bytem drzim palce :-) kam chodi honzik na brusle? na hokej?

inline za me kdykoliv krom po a ct dopo :-) prizpusobim se, navrhuju srazek na konecne saliny 12 (komarov) ci pokud chcete jet mene km, tak u tesca (tam se da pri cekani dobre sednout v hospudce u stezky :-))

bongo holky dnes na slevomatu rodinne vstupne za 289 kc (normal 590 kc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
9.9.11 16:29

Dobrýýý tip, dííky hned beru dvakrát i pro ségru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
9.9.11 18:39

Takže bruslení středa odpoledne? Mám takový plán, že bych si zabruslila a malá by chrupala v kočárku a pak bychom šly na to hřiště. Takže v kolik na hřišti? Kolem třetí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
9.9.11 19:52

Markyt- tam je to od velikosti 100, to by mohlo být ne?
díky za to bongo, taky objednám :wink:
Ale já asi budu až na hřišti-nejsem na inlinech tak jistá, abych jela s kočárkem :oops:
Honzík chodí se učit bruslit-škola bruslení. Je z toho nadšený, tak jsem zvědavá jak dlouho mu to vydrží :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
9.9.11 19:55
Kac píše:
Ale já asi budu až na hřišti-nejsem na inlinech tak jistá, abych jela s kočárkem :oops:
Honzík chodí se učit bruslit-škola bruslení. Je z toho nadšený, tak jsem zvědavá jak dlouho mu to vydrží :wink:

S kočárkem je to mnohem mnohem jednodušší. Ale to jen pro info, nepřemlouvám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
9.9.11 20:45

no já mám strach, když se vysekám já- na to prdím, ale nechtěla bych vysekat malou- to bych si nasekala :oops:
No jsem v tomto strašpytel. :nevim:
Když jsem byla jezdit, tak manžel šel s kočárkem procházkou.Já na bruslích a Honzík na kole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
11.9.11 03:11
JituleM píše: Čau holky, jsem tu na eMiminu nová a mám dvoutýdenní holčičku Nikolku. S manželem bydlíme u Lužánek, ale já tu bydlím teprve dva roky, takže neznám žádné maminky z okolí. Kamarádky sice bydlí v Brně, ale jsou odsud daleko. Nejsou tu náhodou nějaké maminky, které chodí do Lužánek a ke kterým bych se mohla přidat, ať už na pokec přes internet nebo na osobní setkání, kafíčko a společné procházky? :lol:

Ahojky, sem tam do Lužánek do parku jezdíme, tak se můžem domluvit. Mám 11ti měsíční Aličku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
11.9.11 09:47
Kac píše:
Honzík chodí se učit bruslit-škola bruslení. Je z toho nadšený, tak jsem zvědavá jak dlouho mu to vydrží :wink:

Já se přidávám :) Pokud to vyjde, tak dojdu až na hřiště. Zatím bych si s prckem víc netroufla :) Jinak ve čtvrtek nám v 5,5 měsících naměřili 70,5 cm a 9,345 kg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.11 10:57

Jo Kamko, nechcela by si fotky z minula? Jak som fotila slecny spolu na deke?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
12.9.11 00:37

ahojda mamci, tak dnes je to 2 roky co jsem lezela v 33+5 s odtekajici plodovkou v porodnici nevedic, jak vse dopadne :-( … jak nekteri, kdo mne znate, vite, dopadlo to na 1***** :-) :-) beha mi tu krasny martinek, miry nevim, zitra zmerim,ale kupuju mu vel. 98, vahove zhruba 12–14kg, velikost bot 26, krasne komunikuje (mašinka, šalinka, babička,…), lita o 106, zadna prolezka,skluzavka, schody pred nim neobstoji, :-) proste je to moje sikovne zlaticko!!! teda jen ty plinky nejak odlozit se mu nechce :-) , nu coz, do skoly s nima nepujde :-)

kdyz si v hlave promitam, kolik toho za ty 2 roky zazil, je toho hodne
12.9.2009 , 15:25 vykouknul na svet 33+6tt, 2300g, 45cm
1,5 mes. gest. – http://www.youtube.com/watch?…
10,5 mes. gest. – prvni krucky od kterych se nezastavil :-)
15 mes. gest – poprve na kanadach
16,5 mes. gest – poprve na lyzich
18 mes gest – poprve na kole na tyci
18,5 mes gest – slova, kteremu rozumi i okoli :-)
4× na horach (poprve po 6ti nedeli :-)
2× voda (vltava, ohre)
nescetnekrat na kole

touto zpravickou bych mu chtela rici, jak moc jsem na nej pysna, jak vse, pres tezsi zacatek, dohnal a ze je me vsechno na svete :-) martinku, miluju te!

http://www.youtube.com/watch?…
http://www.youtube.com/watch?…

p.s. ve stredu inline - v kolik hodin dame srazik a kde ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová