Bude ještě vůbec zima?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
28.2.14 08:49

@danali jsem taky měla strach, že je ani nevytáhneme. Ale naštěstí relativně v dosahu udržují sjezdovku zasněženou, tak se snažíme jezdit. Ale rozmyslela jsem si pobyt na horách, že to asi nemá smysl.

• Citovat
  • Upravit
11370
28.2.14 08:50

@alena2013 já jen když bylo pod tou nulou, tak denně na 30 minut, jen aby se zahřál byt a bylo. Jinak máme byt na jížní stranu, takže když začne svítit sluníčko, tak je tu hned teplo. V létě chcípnem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257

Ne, ne, uz nebude a ani me to letos nemrzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257

Ne, ne, uz nebude a ani me to letos nemrzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
28.2.14 08:55

Zima už by být neměla, doufám, že se bude stále oteplovat. Klidně bych brala celý rok jenom jaro a léto :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
28.2.14 08:58

Běda zimě, jestli se ještě vrátí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
28.2.14 09:10

Já se na jaro těšim :D Mít celoročně 18-28 stupňů, tak jsem šťastný člověk :D :D Jinak letošní zima super, jsem ji prochodila v teniskách, na zimní snad došlo jenom jednou a to jsem musela být někde hooodně brzo ráno :D Aspoň nemusim děti tak navlékat :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
28.2.14 09:10

Prý už nebude :pankac: nemám ráda zimu a letos to bylo fajn, hlavně to byla moje první zima za volantem :lol: jen se bojím jak to bude s klíšťatama a slimáka a se vší takovou havětí :mrgreen:

@atominnka
jéééé, ty jsi z domažlic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
28.2.14 09:19
@alena2013 píše:
@mejdylko my máme doma taky radost, že jsme ušetřili za topení. My jsme snad vůbec netopili, ani snad těch 14 dní.

Jo, taky jsme dost ušetřili. Čez by nám měl poslat zpět docela slušnou částku.
Jen je blbý, že nám daj dolů zálohy a když bude příští zimu mrznout, tak se zas naopak nedoplatíme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Jemys
28.2.14 09:20

@mookiee No tak havěť asi vyleze dříve, ale nemyslím, že by to bylo nějak tragický. Ono po nocích mrzlo.

• Citovat
  • Upravit
24797
28.2.14 09:20
@Jemys píše:
Jo, taky jsme dost ušetřili. Čez by nám měl poslat zpět docela slušnou částku.
Jen je blbý, že nám daj dolů zálohy a když bude příští zimu mrznout, tak se zas naopak nedoplatíme :mrgreen:

Nám každý rok sníží zálohy, tak tam zavoláme a necháme si je zvýšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
28.2.14 09:22

@bimbama A neprotestují u toho?? Protože já bych byla pro, ať platíme pořád stejně. Ono pak to v tý zimě tím topením naskáče.

• Citovat
  • Upravit
24797
28.2.14 09:28
@Jemys píše:
@bimbama A neprotestují u toho?? Protože já bych byla pro, ať platíme pořád stejně. Ono pak to v tý zimě tím topením naskáče.

Není problém a když jednou brblali, tak jsme řekli, že byt byl skoro celou zimu prázdný. A vždy nám to vrátí na původní výši zálohy, ale až od následujícího měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
28.2.14 09:29

@Jemys
jenže pořádně mrzlo jen 3×? a to na tu havěť fakt nestačí… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
28.2.14 09:43

Zimu už nechci. Chci jaro a sluníčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie