Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Ahoj
Ráda bych tu poznala nějaké budoucí maminy z Brna. Ráda bych si sváma povídala a radila se.Tak se kdyžtak přidejte budu ráda.
![]()
Ahojky, tak já už jedno dítě mám, ale teď v říjnu čekám další, takže moc ráda zapojím do diskuze ![]()
Super. Já žádné ještě nemám teprve čekám první a taky v říjnu ![]()
Ahoj holky
To je pekna nahoda, cekam prvni miminko a termin mame taky v rijnu
Odkud jste z Brna?
@Sularien
V kolikatym jsi tt? ![]()
A jak stary ditko mas doma? Chlapecek/holcicka? Nam nezkusenym prvorodickam muzes davat rady a zkusenosti
![]()
No nejspíš budu teď v 7 týdnu, TP podle výpočtu s netu 26.10, na kontrole na gyndě jsem ještě nebyla, jdu v úterý už se nemůžu dočkat, tak snad bude všechno v pohodě, Jinak mám Matouška včera mu bylo 21 měsíců, moc ráda vám pomůžu, když budete chtít radu ![]()
Ja jsem v 9tt
TP 3.10. Ta doba, kdy ma byt dalsi a dalsi kontrola se vzdycky hrozne vlece, nejradeji bych toho naseho snehulacka videla kazdy tyden ![]()
Sularien - Muzu se zeptat, kde jsi rodila a spokojenost?
Už chci aby byl prcek venku
nemužu se dočkat
A kolik ti je vlastně?
Nechate si rict pohlavi miminka nebo to nechate jako prekvapeni?
Mne bude letos 24. Vam je kolik, holky? Taky se na prcka tesim, ale na druhou stranu bojim
prece jenom, je to moje prvni..
Nechám si to říct
a bude mi letos 20
. Jojo taky mám celkem strach
ale zvládnem to ![]()
Tak já jsem nejstarší mě letos bude 29, rodila jsem u Miloušu jako dalo se to, ale určitě jsou věci, které tam byly na houby, u druhém porodu mám jiné představy
U Matouška jsme si to prvně nechtěli říct, ale manžel pak chtěl tak ve 20 týdnu jsem podlehla a řekli jsme si to a bylo to super, zvykla jsem si na jméno a teď si to taky chci nechat říct
Musime to zvladnout! Pak nas ceka krasna odmena
My si to taky chceme nechat rict. Jak pise Sularien, aspon budeme mit cas si zvyknout na jmeno
S tou porodnici - ono asi bude i hodne zalezet na pracovnich, se kteryma se tam setkame ![]()