Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
954
15.9.11 20:48

já jí peru normálně v pračce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.9.11 07:49

také peru normálně v pračce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
20.9.11 22:13

rozhodla jsem se naše „staré“ bee prodat, je kupované (nové) na jaře, takže v záruce ještě rok a půl, pokud by měl někdo zájem, napište prosím SZ, mám i kokon pro mimino, slunečník a jiné doplňky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
25.9.11 18:05

Holky jsem trošku rozhozená z našeho nového Pluska :cry: Když zastavím, obvykle před přechodem, kolečka se mi dostanou jakoby do tvaru V (zvlášťě když přijedu, zmáčknu čudlík na zelenou a pak trošku zacouvám). Pak to nemůžu zaboha rozjet. Je to jakoby zaseklý a já tam dělám harakiri, abych to znovu rozjela a kolečka se mi srovnala. Už přemýšlím, zda-li mi je v obchodě nenasadili obráceně (levé na pravé a opačně)… :nevim: Jestli je to tak možné. Nevím. Ale dost to brání hladkému chodu a komfortní jízdě :roll: Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
25.9.11 22:18

Ahoj, me to Plusko delalo take, jen jedno kolecko a v obchode mi rekli, ze to je tim, jak je kocarek novy a potrebuje to pry promazat, nejlepe WD40…tak to zkus ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
25.9.11 23:54

já si teda myslím, že je to příliš drahej kočárek na to, aby si dovoloval takový kousání koleček! Zkusila bych to zreklamovat, mě to teda staré bee nikdy neudělalo, ani žádnej jinej kočár s předníma otočnýma kolečkama (stokke, hartan)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
26.9.11 09:49

Staré Bee je super, to to nikdy nedělalo, ale u Pluska se to stává častěji. Nechápu, jak můžou udělat jakoby novější model kočárku a přitom je co se týče kvality horší…problémy s kolečkama, konstrukce je taková chatrnější apod…
Já jsem právě kvůli tomu chtěla v Babyparku podat reklamaci, ale řekli mi, že to je z toho, jak je kočár nový a ať to zkusím promazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
26.9.11 11:57

Tak už jsem ho postříkala (konečně jsem použila ten sprejík, který tu mám už 1,5 roku a ještě nedošlo k činu :roll: ). Ale přiznám se, že ta kolečka mě dost rozhodila, snad to bude lepší, až bude „ojetější“, pokud by se to ale během cca měsíce nezlepšilo, asi jdu reklamovat :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
26.9.11 12:31

zdravím všechny majitelky Bugaboo Bee+, tak jsem tak nějak pročetla celou diskuzi a mám z vás zamotanou hlavu :mrgreen:
Jsem cvok na kočárky, asi néé tak jako madamecrazy :wink: :palec: , ale daleko do ní nemám …
S první dcerou jsem měla doma 8 kočárů, druhé dceři je 5 měs a mám jich doma 5 :mrgreen:
Nad bee jsem vždy přemýšlela , ale přišel mi strašně úzkej, teď to plusko je širší a zas mi vrtá v hlavě :lol:
Holky já jsem tak ráda, že v té manii nejsem sama :potlesk:
Ale nejhorší je, že já nechci mít tolik kočárů, chci mít jeden , se kterým budu spokojená, chci mít klid, ale pak zas nějaký vidím … :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
26.9.11 12:38
andatko píše:
zdravím všechny majitelky Bugaboo Bee+, tak jsem tak nějak pročetla celou diskuzi a mám z vás zamotanou hlavu :mrgreen:
Jsem cvok na kočárky, asi néé tak jako madamecrazy :wink: :palec: , ale daleko do ní nemám …
S první dcerou jsem měla doma 8 kočárů, druhé dceři je 5 měs a mám jich doma 5 :mrgreen:
Nad bee jsem vždy přemýšlela , ale přišel mi strašně úzkej, teď to plusko je širší a zas mi vrtá v hlavě :lol:
Holky já jsem tak ráda, že v té manii nejsem sama :potlesk:
Ale nejhorší je, že já nechci mít tolik kočárů, chci mít jeden , se kterým budu spokojená, chci mít klid, ale pak zas nějaký vidím … :zed:

Nejsi ty moje druhé já? :-P :mrgreen: :lol: Taky ale už končím a chci jen pořádnej kočár na zimu a na ostatní měsíce bez sněhu mám Plusko. Jsem za něj skutečně moc ráda!!! Dvouleťák se mi tam vejde i s fusakem a ještě má místo - není nijak „tlustej“, ale dlouhej, takže já spíš řešila kočárek pro žížaly. Všechno mu bylo malý. V Plusku stopro odjezdíme i příští rok, má tam nad hlavou rezervu (mám ho ale vytažené na maximum).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
26.9.11 12:50

Moje první dcera mé nadšení se mnou nesdílela a v roce a půl mi do kočáru nesedla a bylo :twisted:
Takže jsem celkem brzy skončila a byl klid…
No a ted s druhou princeznou, jsem si říkala, že vlastně už jsem zkušená, čili vím co od kočáru vyžaduji, koupím jeden , max dva ;) a bude klid, no a nějak se to zvrtlo a zas tu chodím mezi kočáry :oops: a jsem vlastně nešťastná, protože jsem viděla zase ten Bee…

pomooooc :mrgreen:

Ale abych se dostala k jádru ;) teď na zimu to nebudu řešit, ale potom až sleze sníh, holky co myslíte Loola versus Bee+ ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
26.9.11 13:12
andatko píše:
Moje první dcera mé nadšení se mnou nesdílela a v roce a půl mi do kočáru nesedla a bylo :twisted:
Takže jsem celkem brzy skončila a byl klid…
No a ted s druhou princeznou, jsem si říkala, že vlastně už jsem zkušená, čili vím co od kočáru vyžaduji, koupím jeden , max dva ;) a bude klid, no a nějak se to zvrtlo a zas tu chodím mezi kočáry :oops: a jsem vlastně nešťastná, protože jsem viděla zase ten Bee…

pomooooc :mrgreen:

Ale abych se dostala k jádru ;) teď na zimu to nebudu řešit, ale potom až sleze sníh, holky co myslíte Loola versus Bee+ ? :think:

Loola je fakt těžká, také jsem jí měla. Jinak je ale fajn. Ačkoliv mě vadilo, když jsem měla kluka k sobě otočený čelem, tak jsem se kolenama bouchala o tu nožní opěrku :poblion: Za mě rozhodně Plusko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
26.9.11 13:25

Plusko není tak těžké??
Co kolečka ? Jak jsou ve srovnání ti dva v terenu ?
a co velikost sedačky?

já mám malou zatím v hluboké korbě, ale půjde za chvilku do sportáku na ležení, jelikož se mi do korby nevejde :(
ve fusaku bych neměla už vůbec šanci …

s tou sportovní Loolou ještě nemám zkušenost, se na to v zimě schválně zaměřím ;)

díky za radu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2960
26.9.11 13:32

a ještě dotaz, rpo majitelky více kočárků ;)

myslíte že se mi toto
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
vejde i do Loola nebo do S4?

chci něco na zimu pro malou, aby mohla už ležet ve sportáku, dá se tohle vubec pouzít jako fusak ??

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
27.9.11 00:13

ahoj andatko :mavam:

Loola a Bee Plus jsou naprosto rozdilne kocarky, hlavne co se jizdnich vlastnosti tyce, pak vaha je jina a celkove i doplnky apod… mela jsem oba a Loolu uz bych nikdy vic neporidila…mozna tak jedine jeste pro miminko, s hl. korbou nebo podvozek pod sedajdu, ale jako golfky v zadnem pripade…je dost tezka, manipulace je dost tuha a nehrozi, ze by se podarilo ji uridit jednou rukou..takze kdyz clovek treba telefonuje, musi zastavit, a az dovola, pokracovat v jizde…take s ni nejde COUVAT! ma proste udelanou konstrukcne nejakou pojistku, aby se kocarek napriklad neorozjel z kopce, stejne to ma treba i Cybex Callisto, ale je to naprd, protoze tim se vlastne opet jen zhorsuje ovladatelnost..
striska u Looly se neda tak hezky stahnout jako u Bee a nakupni kosik ma take mensi…jedina vyhoda je snad jen to, ze je takova bytelnejsi, stabilnejsi, nez Bee…Bee je lehounke a obcas se musi davat pozor pri najizdeni a sjizdeni obrubniku, ale jde jen o zvyk…

Bugaboo kokonek urcite jde pouzit jako fusak, je hodne teploucky a pro malinke mimi uzasny, ale ditko se tam vejde tak do 4 az 5 mesicu, dele ne, pokud neni vylozene malinke… samozrejme je super i do jinych kocarku, mimi je tam takove vic chranene nez ve velkem fusaku…

jinak holky, ja jsem se s kocarkama nejvic vyradila na prvni dceri, ted u Mikyho (5 mesicu) uz to neni tak horke…porad mam samozrejme jeste par kocarku, ktere bych chtela zkusit, ale zajimave je to, ze ja jsem vlastne kazdy dalsi kocarek vyzkousela jen proto, abych ve finale zjistila, ze Bugaboo kocarky jsou proste pro nas to nej! zadny neni idealni a vystridala jsem jich fakt hafo, ale kdykoliv jsem mela jiny, tak jsem „s laskou“ vzpominala na Bugaboo a tesila se, ze se k nemu zase vratim…takze u nas je rozhodnuto…momentalne mam BGB Cameleona, na zimu se zimnima kolama a na jare k nemu jeste dokoupim Bee a bude to…mozna mezitim vyzkousim jeste par kocarku, ale od Bugaboo uz pryc nejdu :potlesk: a mam fakt radost, ze ja ten idealni pro nas uz konecne nasla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí