Bugaboo Bee

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
10.6.10 08:59

som chcela inú fotku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
10.6.10 09:01

No to je parada a to je nejaka clona? Je to jen na Bee Plus nebo i na klasicke?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.6.10 09:09

to je taká strieborná strieška a dá sa rozopnúť zips a potom v polohe ležmo zakrýva až po nohy.ten koniec je sieťkovaný,ale neprehľadný. na bee bola tiež letná strieška,len neviem,či funguje rovnako.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.6.10 20:20

Ahoj,

mám dotaz ohledně parádní letní stříšky - tohle by měla být už nová, ale někde jsem našla, že lze použít pouze na nový model Bee+. :cry: Je to pravda? Na stránkách Bugaboo tuto informaci nemají…
Starou stříšku nemohu sehnat a já mám Bee od minulého léta. CHtěla bych si ji objednat, protože jedu k moři a nechce se mi používat plínku. :roll:
Jinak s kočárkem naprostá spojenost! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.6.10 00:18

táto strieška je len na bee+,na starší model sa nedá použiť.Skús napísať do babyparku,možno ju objednajú,lebo ju už tuším nemajú v ponuke.ešte ju majú na babytrader.eu a ešte som ju videla dávnejšie na mmb,tak si skús dať inzerát „kúpim“.
 http://www.babytrader.eu/…y-Sun-Canopy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
11.6.10 09:05

Holky v diskuzi je fotka nasehoklasickeho Bee s letni striskou. ja ji sehnala pred mesicem v Babyparku, ale tusim, ze meli posledni..
Ta nova na stare Bee nejde, skoda, je jeste vychytanejsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lopraby
14.6.10 11:20

Sundání stříšky

Ahoj,
mám také Bugaboo Bee a jelikož jsem ke kočárku neměla návod,chtěla jsem se zeptat,jak se dá sundat stříška?abych ji mohla vyprat,popřípadě dát jinou…děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
lopraby
14.6.10 11:35

tak už jsem na to přišla :lol:

• Citovat
  • Upravit
Jejka
15.9.10 14:07

šířka sedátka Bee +

Ahojky Andrejko,
prosím Tě …dočetla jsem se, že jsi měla Bee a nyní máš Bee +. Chtěla jsem tento kočárek taky, ale trápí mě jedna věc. Dnes jsme měli možnost vyzkoušet starý model a náš syn tam byl velmi na těsno. Je mu 23 měsíců, a bude zima, tak tam budu muset dávat fusak. Prosím Tě o kolik je nový typ větší a hlavně širší? Myslím, že ta nová boudička je v tom lepší, protože v tom starém modelu nemohl mít (pokud ležel) ani boudičku, prostě na šířku se tam nevešel.
Díky moc za odpověď, Věrka :lol:

• Citovat
  • Upravit
27
17.9.10 14:16

ahoj věrka ! moj malý bude mať 21 mesiacov a v bee+ ešte stále spáva,plocha na ležanie ,ked sa vytiahne chrbtová opierka je 90 cm..ked malý sedí,tak povytiahnem opierku hore a tým pádom je pod strieškou miesta dosť,hlavička sa mu nešúcha o vrch striešky,ako pri starom bee.. šírka sedacej časti je na bee+ širšia o 6 cm oproti bee a chrbtová opierka má šírku cca 45 cm..chrbtová časť sa dá vysunúť hore z 51cm na 60cm (51 cm malo staré bee).. sedačka sa oveľa ľahšie prehadzuje do protismeru a naopak,aj jednou rukou to zvládnem..podľa mňa je bee+ oveľa lepšie ako staré bee,hlavne je širšie a strecha sa dá posunúť vyššie,ked je dieťa staršie..a určite sa ti tam vojde aj s fusakom,ja mám lodger a v pohode..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jejka
19.9.10 13:19

Milá Andrejko, děkuji Ti moc za míry a informace o Bee+. Moc bych ho chtěla, tak asi budu muset přemluvit manžela, abychom se na něj jeli podívat do Prahy … :-)

• Citovat
  • Upravit
239
31.10.10 12:05

také sem si pořídila bee+ ale ted zháním modrou stříšku mám červenou nebo nevýte nešije nějaká šikovná maminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
5.11.10 11:16

ahoj zajimalo by me jestli je pravda,jak se pise,ze bugaboo bee zvladne i cesticky v parku,kazdy den jezdeni po hlinene ceste,ac udupane?bydlim ve velkem meste,kde je park,jo taky je tam sterk a co pisek?vazne nad nim uvazuju,ale zrejme ho koupim v zahranici,kde je od ost levnejsi :-D diky moc za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
6.11.10 11:52

já bydlíb na vesnici a jezdíme i horšíma cestama a vpohodě a zakolik se dá sehnat v zahraničí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
6.11.10 11:57

našla jsem ho kolem 380euro v neměcku,ale pak teda nevim jak se zárukou..anebo mirně použitej ale v záruce s nánožnikem,2stříškama a hlubokou krobičkou za 350 :palec: v itálii..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí