Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BeeNo kraasne
. Ja necham tu moji trojkombinaci plus beecko. A budu kombinovat.
Příspěvek upraven 26.01.14 v 20:16
@kačka25 píše:
Tak ja bych v zime s malym mimcem v Bee i s tim coconem nejezdila. Je strasne odkryty, proste neni v zime nad klasickou korbu. Ja mam Bufallo, uzasny kocar a jeste jsem poridila Bee i s coconem, ale ted ho pouzivam akorat doma.
jé ty máš Buffalo? a jak jsi spokojená? ![]()
@pettom - mám Bufallo a jsem tedy spokojena moc. Ještě aby začali dělat limitky.
Holky, už jsem to v jedné diskusi psala, čekám na odpověď, napíšu i sem. prosím o radu. Přemýšlím o bee plus. Ale! Nakupuji přes internet, prakticky do obchoďáků nejezdíme. Pouze cestujeme k rodině na delší návštěvy. Jinak my hodně díky geocashingu chodíme do lesů, do terénu, po polňačkách. Má cenu do něho v tomto případě investovat?
Beecko je kocarek do mesta „na kavicku“ a do obchodaku, zvladne mensi teren, ale na caste vylety do lesa urcite neni! Pokud potrebujete na vyjimecne pojizdky sportacek(golfky), tak postaci urcite levnejsi varianta!
@rybickamalicka píše:
Beecko je kocarek do mesta „na kavicku“ a do obchodaku, zvladne mensi teren, ale na caste vylety do lesa urcite neni! Pokud potrebujete na vyjimecne pojizdky sportacek(golfky), tak postaci urcite levnejsi varianta!
Asi to tak vyřešíme. Ale je mi to tááák líto!
@Janka 4 Tak to Beecko urcite ne, o kazdy kamen se sekne, v kauzde vetsi dire ma clovek pocit ze necha kolo a sam preletne kocar
Takze do terenu jiny kocar urcite ![]()
@martiiik píše:
@Janka 4 Tak to Beecko urcite ne, o kazdy kamen se sekne, v kauzde vetsi dire ma clovek pocit ze necha kolo a sam preletne kocar![]()
Takze do terenu jiny kocar urcite
Moc moc děkuji.
Prosím o radu, máte některá stupátko bugaboo? Jak jste spokojené?
@eliskaelisa Mam a spokojena jsem s nim moc, krasne se zataci, najizdi i sjizdi z obrubniku, kdyz se nepouziva da se nahoru a neprekazi, nebo se lehce odenda uplne a nezustanou tam pridelane nevzhledne napojovaci casti na ten skejtik ktere trci mimo (jako treba u lascal). Zrovna ten Lascal ma kamaradka a spokojena neni vubec…
Pouzivam teda hlavne na Cama, ale i na Beecku uz jsem jednou mela a tam taky super ![]()
Děkuji, já mám právě Lascal a nejsem moc spokojená, tak jdu taky do bugaboo ![]()
Ahoj nezkoušela jste nektera prestrikat stříbrnou konstrukci na černou jako all Black?? ![]()
Ahoj holky, objednala jsem si bugaboo bee+ se sříškou yewel blue. Už se ho nemůžu dočkat. Jsem natěšená jak malé dítě
![]()
Viděla jste už některá tuhle stříšku naživo?