Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@andatko píše:
@smale
Ahoj muzu se zeptat potahovala jsi kocarek folii sama nebo nejaka firma? Diky moc za info. Vypada paradne
Nechala jsem to dělat u známého, který dělá polepy aut a tónování autoskel.
Vypadá to sice jednoduše, ale aby to bylo hezky polepené (vyhlazené bez skladů a bublin), rozhodně to chce praxi, takže sama bych se do toho nepouštěla…
@Čakry Makry píše:
Zdravim vsechny, co jste uz prali potah na bugaboo, pouzivate, prosim, prasek nebo radeji tekuty prostredek? Dekuji
Peru v gelu nebo kvalitním pracím prášku (který se dobře rozpouští a nezůstávají po něm bílé fleky).
Kdyby se nekomu hodily potahy petrol blue na Buffa, striska byla lehce od piticka, takze je nyni vyprana a cista, kryt na korbicku nepouzivany, tak se ozvete ![]()
Tak uz vime, komu kocarek patri..velke podvodnici marcele kralove, ktera vystupuje pod ruznymi jmeny ![]()
@Čakry Makry
a ty fotky jsi vzala kde? A ona ten kočárek měla vystavený, jako na prodej?
@Čakry Makry co se stalo?
jinak jsem neodolala a mám taky limitku na buffu
z donkyho ![]()
Ahoj holky mám na vás otázku, jsem tu nová a v květnu se nám má narodit první mimčo. Teď jsme se začali rozhlížet po kočárku a líbí se mi buffalo a jako druhá varianta brio go, poslední je tfk x4. Buffalo se mi líbí designově nejvíc, ale ten sporťák je takovej divnej a podle mě nemůže být pohodlný. Můžu prosím vaše zkušenosti? Pokud by jste některá měla i jiný kočárek tak klidně i srovnání. Moc děkuji!
Ozvala se manzelce na koupi buffa a zaslala tyto fotografie, a domlouvali jsme se na osobni prevzeti, pak z toho seslo z nasi strany, tak jsme se domluvili na zaslani postou, a platbe predem, a to byla tedy nejvetsi chyba, poslali sme penize a konec…nemame kocar ani penize, narazili jsme na znamou podvodnici, kterou jsme poznali az z patrani
zbyly nam akorat ty potahy, co jsme meli od jine pani..
@Čakry Makry
Tak to je mazec. A jestli se mužu zeptat-za kolik ho nabízela.?
@Čakry Makry vždcky, když tohle čtu, tak mi naskočí žíla na čele
, lidi jsou takový s…ě, na policie jste byli? ![]()
@Čakry Makry to je strašný
zkuste zablokovat platbu v bance. Nahlasit reklamaci. Do 45dnu od odeslani musi reklamaci prijmout. A vyzvou druhou stranu k vyjadreni. Predpokladam ze se neozve. Tak vam platbu vrati.
Holky dotaz, strišky z Buffala jdou i na cameleona?? Diky za info
Uz je to pres policajty tak snad s tim neco udelaji, jinak diky moc
no, nevim, jedna pani rikala, ze to spis nepasuje, ale ja opravdu nevim:-(