Bulvár vykrádá eMimino?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65287
1.4.14 14:19

Jelikož bylo nedávno mimino prodáno, tak to klidně může mít stejného majitele, takže bez problémů. Nedávno tu byla velká diskuze o tom, že se cituje mimino na idnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
1.4.14 14:20

Už se tady jednou psalo že deníčky jsou veřejná záležitost, stejně jako naše názory a můžou se použít kdykoliv - snad to je i v pravidlech - které beztak nikdo nečte..
Jinak co jsem pochodila tak emimino koupil nebo sponzoruje idnes, takže zřejmě se svého si může dávat kam chce :nevim:..jj holky net není anonymní a vaše názory se můžou objevit kdekoliv - to je snad jasné.( komu do ted nebylo, tak ted už to ví )..

• Citovat
  • Upravit
2144
1.4.14 14:21
@Popokatepetla píše:
@ninabu mě by zajímalo, kdo to čte..mě se dělá :poblion: i ze zpráv na tv nova.
Tohle je fakt hyenismus :(

Přesně tak, já už se na Novu na zprávy tak rok nedívám, to už bych si mohla pustit VIP zprávy, kdyby mě zajímaly drby :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka-tcha
1.4.14 14:21

Tak to je tedy síla!!! 8o Opravdu je tam citovaný ten deníček! To je opravdu neskutečná drzost, přiživovat se na rodinném neštěstí obyčejné maminky, která má jen slavnou sestru. Ačkoli, třeba to paradoxně prospěje tomu záměru šíření tolerance… :think: Nevím, ale jestli tímto způsobem je to nejšťastnější, i když bulváry jsou, pravda, nejčtenější… :nevim:

edit. doplněna interpunkce

Příspěvek upraven 01.04.14 v 14:23

• Citovat
  • Upravit
21848
1.4.14 14:22

Treba jim to opravdu poslala Filipova mama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
1.4.14 14:22

http://ona.idnes.cz/…n-/deti.aspx?…

myslím si, že to sama matka předala všem možným médiím :think: ať šíří synovo posledné přání, ať se o tom dozví co nejvíce lidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
1.4.14 14:23

Ja to videla dneska na ona.idnes.cz

http://ona.idnes.cz/…n-/deti.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

Prosim vás vždyt to kouje všude. není nic ukradeno, ale matka filipa to šíří sama když si to syn přál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
@vokishka píše:
Jelikož bylo nedávno mimino prodáno, tak to klidně může mít stejného majitele, takže bez problémů. Nedávno tu byla velká diskuze o tom, že se cituje mimino na idnes.

Extra myslím pod Mafru nepatří, alespoň podle OR ne.
Každopádně zajímavá situace. Ráda bych, aby se k tomu vyjádřil @admin, třeba bych se konečně dozvěděla, jak je to s těma autorskýma právama na uveřejněné deníčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka-tcha
1.4.14 14:26

Aha, tak koukám, on to asi opravdu bude záměr. Tak se to šíření tedy daří, myslím, velice dobře. Filípkovo přání se tedy plní.

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
1.4.14 14:31

Navíc v MFDnes Magazínu vyšel hodně otevřený rozhovor s Ester Janečkovou, která je sestrou Filípkovy maminky, takže si myslím, že je z čeho čerpat. :palec:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
1.4.14 14:31

Přečtete si pravidla..tam je že veškerá díla která poskytnete emiminu - to ho může šířit dále třetím osobám..s podmínkama jste souhlasili, tudíž máte smulu.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10905
1.4.14 14:39

@CokeLady třeba jí ho za trest smaže :lol:
Nebo se bude soudit s Extra či jinými o prachy, pokud to nemá už zaplacené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
1.4.14 14:40
@Knihomyš píše:
Mám dojem, že pisatelka deníčku chtěla ten příběh co nejvíc šířit (nevím, jestli zrovna takovými kanály, ale šíření to je).

Na druhou stranu jsem šodolibě zvědavá, jak se zachová emimino, které se může zbláznit, když má pisatelka stejný text na svém soukromém nevýdělečném blogu a v emiminím deníčku. http://denikkrkavcimatky.blog.cz/…a-s-adminkou

Edit: I když možná za to emimino má těžký prachy, za které jistě udělá nějaké krásné úpravy diskusí ;)

Příspěvek upraven 01.04.14 v 14:19

Moooc hezký čtení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
1.4.14 14:50
@Knihomyš píše:
Na druhou stranu jsem šodolibě zvědavá, jak se zachová emimino, které se může zbláznit, když má pisatelka stejný text na svém soukromém nevýdělečném blogu a v emiminím deníčku. http://denikkrkavcimatky.blog.cz/…a-s-adminkou

Edit: I když možná za to emimino má těžký prachy, za které jistě udělá nějaké krásné úpravy diskusí ;)

Příspěvek upraven 01.04.14 v 14:19

Tady má někdo chuť na banán? :lol:
Vskutku zajímavé počtení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová