Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je divny - a kdyz das mesto a nemecky „oprava sicich stroju“?
Ono je mu přes devadesát a už to asi nedělá úplně ofiko. Měl tam na to fabriku. Aké už je to léta
@zrzana2 píše:
Ono je mu přes devadesát a už to asi nedělá úplně ofiko. Měl tam na to fabriku. Aké už je to léta
O jaké město se jedná. Ve třech městech mám známé, mohla bych se poptat, kdyby ses zrovna trefila.
@zrzana2 píše:
Furth, odenwald.
Tak to je moc daleko, já znám všechny nahoře. To Ti bohužel nepomůžu. Ten odkaz nepomohl?
@zrzana2 píše:
Jsem na mobilu. Musím na komp. Ale to až dojdu domů.
Aha ok, tak dej pak vědět. Ještě mě napadly německé informace - zavolat.
No to můžu až se mě napadne někdo kdo umí německy. Zdál se mi v noci sen. Ze mi přišla třídní že základny říct, že je máma mrtvá. Určitě dám vědět.
@zrzana2 píše:
No to můžu až se mě napadne někdo kdo umí německy. Zdál se mi v noci sen. Ze mi přišla třídní že základny říct, že je máma mrtvá. Určitě dám vědět.
odkud jsi?
@zrzana2 píše:
Jestli chceš tak mi napiš do sz jméno toho mámy přítele, zkusím ho najít v tom odkazu a poslat ti číslo, abys tam mohla zkusit zavolat hned. Doufám, že tam bude, to musí být nervy…Ale pro uklidnění, většinou to bývá naopak než ve snech, špatné symboly ve snech znamenají dobré věci. ![]()
Vec se ma tak. Máma žije v německu. Vím jméno toho chlapa u kterého zije. Městečko ve kterém žije. Vím že opravuje šicí stroje. A že má pevnou linku. Jsme s mámou často ve spojení. Ale už se mi pár dní neozvala. Nebyla na facebooku, tady na emimi má taky nick a nic, má vyply mobil a já trhu hrůzou co se mohlo stát. Dokážete mi někdo poradit jak najít to číslo na toho němce? Nějaké německé zlate stránky