Kandidatura v komunálních volbách

Anonymní
31.3.14 15:01

Kandidatura v komunálních volbách

Ahoj stranou, jejíž jsem podporovatelkou mi navrhla kandidaturu a možnost vytvoření kandidátky strany v místě mého bydliště. S komunální politikou z takto aktivní stránky nemám zkušenosti. Chodím do komisí, roznáším propagační materiály, dle času podporuji na netu. Zúčastnili by jste se?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
31.3.14 15:12

No a na jaké místo by tě dali? Na nějaké přední, volitelné, nebo jim budeš dělat křoví vzadu? Jak je velká vaše obec? Kolik se volí zastupitelů?
Já osobně bych za žádnou stranu nikdy nekandidovala, pouze za sdružení nezávislých kandidátů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.14 15:20

Jsme osada spadající pod větší obec, dohromady máme asi 900 obyvatel. Naše strana svoji buňku v obci nemá. Zastupitelé jsou za ČSSD, komunisty křesťanské demokraty atd.

• Citovat
  • Upravit
2116
31.3.14 15:54

Proč ne, já takhle kandidovala před čtyřmi lety. Skončili jsme předposlední, ale měla jsem nejvíc preferenčních hlasů z kandidátky - to člověka potěší :-) Pár lidí z města si na tu moji kandidaturu ještě vzpomene, ale jinak se v mém životě nic zásadního nezměnilo :-)
Ale kdyby ti reálně hrozilo zvolení, tak si rozmysli, jestli pak máš dost času na tu práci zastupitele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
31.3.14 16:03

Jak bylo psáno, uvědom si, že můžeš být zvolena, ač si to lidé nemyslí, politika zabere dost času…a je pak hloupé odstoupit
taky bych si zjistila předběžnou šanci, aby pak člověk nedostal 00 nic a nebyl z toho akorát naštvaný…
a taky záleží, jestli něco pro danou obec chceš dělat…komunální politika se od té vysoké dost liší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.14 16:42

Enyf prosím můžeš mi napsat jak to probíhalo? Co jsi musela splnit, účastnit se kampaně, setkání s občany. Jak časově náročné to bylo a co by si měl člověk nastudovat. U nás TOPka svoji buňku nemá, byla bych asi jediná kandidátka a právě toho se bojím, že je svým nováčkovstvím poškodím

• Citovat
  • Upravit
2116
31.3.14 16:45

To má každá strana jinak :) To ti neporadím, já za TOPku nekandidovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.14 16:55
@enyf píše:
To má každá strana jinak :) To ti neporadím, já za TOPku nekandidovala

I tak díky mockrát já myslela jen jako obecný příklad nezávisle na straně

• Citovat
  • Upravit
30556
31.3.14 16:56

Zjistila bych si to v dané místní či regionální organizaci, každá strana i část to má jinak…klidně napiš SZ něco můžu možná poradit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.3.14 17:52
@Anonymní píše:
Ahoj stranou, jejíž jsem podporovatelkou mi navrhla kandidaturu a možnost vytvoření kandidátky strany v místě mého bydliště. S komunální politikou z takto aktivní stránky nemám zkušenosti. Chodím do komisí, roznáším propagační materiály, dle času podporuji na netu. Zúčastnili by jste se?

Po svých životních zkušenostech bych do toho nešel. Poměrně velká část české populace jsou závistivé svině a budou ti závidět i to, co nemáš, nikdy jsi neměla a nikdy mít nebudeš. Tož tak. Jen ti přeju, abys to nikdy nepocítila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.14 18:16
@Jura007 píše:
Po svých životních zkušenostech bych do toho nešel. Poměrně velká část české populace jsou závistivé svině a budou ti závidět i to, co nemáš, nikdy jsi neměla a nikdy mít nebudeš. Tož tak. Jen ti přeju, abys to nikdy nepocítila…

díkyn nemyslím, že by to byla většina, ale s podobnou situací už jsem měla tu čest od dětství. Spíš je to smutné žít, celý život se závistí když tomu není sebemenší důvod.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová