Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@inkakřivák
Ty kážeš o estetice pro děti ve školách, ale tobě samotné chybí výchova o toleranci. Kdo chce bungalow, ať ho má. Kdo chce patrový, ať ho má. Každý má úplně jiný vkus. Což ty neakceptuješ.
@Hanka1 píše:
@inkakřivák co to je šambrána? A okna se zlatou příčkou si nekdo dava? To frcelo v devadesatkach ne? Nebo nekde v Horni Dolní? Ja žila v domnění, ze tohle uz se ani nevyrábí…
To je taková ta koktina, co mám iá kolem oken… ![]()
@Hanka1 no právě. A když vyrůstají v přesvědčení, že barák s rozslapnutou střechou je krásný, je to smutné. A chlapi neřeší takové hlouposti jako je interiér. Alespoň většina. Takových 90% tohle nechá na ženě a v zájmu zachování svého klidu jen kývnou. Znáš to : zavři oči a jenopakuj hezký, moc hezký. A o co, že tchyně je přesvědčená, že má krásný interiér?
@Kelsey píše:
@inkakřivák
Ty kážeš o estetice pro děti ve školách, ale tobě samotné chybí výchova o toleranci. Kdo chce bungalow, ať ho má. Kdo chce patrový, ať ho má. Každý má úplně jiný vkus. Což ty neakceptuješ.
Presne, my plánujeme jeste jednou stavět, ciste na duchod. Takze volba bungalovu je jasná uz ted.
A at si kazdy bydli v tom, co se mu libi a na co ma…
@bse.pedro píše:
To je taková ta koktina, co mám iá kolem oken…
No vidis, petactyricet let jsem nevedela, co to je a taky ziju.
![]()
@Kelsey píše:
@inkakřivák
Neakceptují nevkus. Od čeho jsou jinak archali? Přece nebudu tvrdit, že je to krásné. A jinak třeba. Líbí se ti lidé, kteří se třeba pomocí estetické chirurgie vydali na cestu chci být Barbie? A budeš tvrdit, že je to jen otázka vkusu? A říkám znovu, klidně přízemní dům, ale s rozumnými poměry. Bohužel těm bungalovum nezabranim, ale víš co? Nemusím je kreslit a nemusím je chválit. Jsou špatné.
@Hanka1 můžeš ušetřit. Postav si elegantní kostku, s plochou střechou, a peníze, které bys vrazila do krovu, můžeš dát do nádherných oken, třeba velkoplošných a do velké obytné terasy s kuchyní. Můžeš mít krásný dům, kde z každé místnosti včetně koupelny budeš mít vstup na terasu třeba. A v létě můžeš žít celý den venku. A bude to elegance.
@inkakřivák píše:
@Hanka1 můžeš ušetřit. Postav si elegantní kostku, s plochou střechou, a peníze, které bys vrazila do krovu, můžeš dát do nádherných oken, třeba velkoplošných a do velké obytné terasy s kuchyní. Můžeš mít krásný dům, kde z každé místnosti včetně koupelny budeš mít vstup na terasu třeba. A v létě můžeš žít celý den venku. A bude to elegance.
Budem stavět ve veku 50+ na duchod, takze bydleni bude hlavne bezbariérové. Urcite nebudu stavět do patra.
@inkakřivák píše:
Prostě sámoška. Mě by se to líbilo moc ![]()
Mě teda ty kostky se šikmou střechou přijdou strašlivé
Bohužel se jich staví hodně, je to nejlevnější.
Teď jsem si na procházce vyfotila jeden bungalov skoro na samotě, nic nevkusneho na něm nevidím ![]()
Ale chápu, tady má na estetiku patent jen jedna osoba ![]()
@inkakřivák valanou vetsinu nesvaru, ktere pripisujes bungalovum, vidam i na patrovych domech ![]()
Opravdu tohle připadá někomu pěkné? ![]()
https://www.rdrymarov.cz/kubis-58--1
@bse.pedro píše:
Pro starý kolena existujou schodišťový sedačky… Matce /79/ jsem jí nechal nainstalovat cca před 3 lety a pohodlně se do patra vyveze… A já jí využiju, když vezu pro máti větší nákup, abych se s ním nemusel vláčet po schodech…
@Meredit píše:
Mě teda ty kostky se šikmou střechou přijdou strašlivéBohužel se jich staví hodně, je to nejlevnější.
Teď jsem si na procházce vyfotila jeden bungalov skoro na samotě, nic nevkusneho na něm nevidím
Ale chápu, tady má na estetiku patent jen jedna osoba
Taky na bungalovech nevidím nic špatného. I když se mi ty černé střechy úplně nelíbí. U nás dole v dědině jich vyrostla celá ulice, už se to trošku „zastromilo“, je to dobré. Horší jsou v jiné ulici patrové kostky s rovnou střechou, to je tedy síla.
@inkakřivák Ne co jsem si dosud neporidila a porizovat nebudu mi žily nerve. Vkus a estetika je sice hezka, ale deti by se mely v prvni radě spis ucit financni gramotnost.
Stejne si ty estetické návyky deti nesou z domova. Kdyz vidim v jakem nevkusu žil manzel, tak se divim, ze nemel námitky na moderni styl bydleni…