Bydlení pro samoživitelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7333
8.5.24 21:41

Tady je spousta osudů s těžkým životem. Nechci se rozepisovat, ale bylo ve tvé situaci nutné, že sis pořídila dvě děti? Já například 52 let, bez dětí, trvale bez partnera. Vím, že by to u mně nefungovalo. Nešlo tomu předejít i u tebe??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
9.5.24 01:57
@Kája 78 píše: Více

Tak jsi se hezky politovala, jak tezky jsi mela zivot. Chudinko.

Vetsina lidi to v zivote nemela lehke a tipuju tak 30% z nich vychovavali rodice, kterym by se nemel sverit ani krecek, natoz dite. Ale vsichni te tu mame placat po ramenou, jak jsi prekonala neprekonatelne? A pak jsi se nechala zmlatit, pro jistotu si udelala nekolik deti a predvedla mistrnou schopnost reseni konfliktnich situaci, kdyz jsi prestala platit najem a pripravila sebe i sve deti o strechu nad hlavou. Bravo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.5.24 05:52
@Božislava píše: Více

Myslíš, že bych si v téhle situaci pořizovala nějaké dítě? Už jsem dítě měla. Dcerka bude mít teď 16. Mlátit mně začal au když se narodila. To je na dlouho a složitější na vypisování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.5.24 06:04
@HappyPotato píše: Více

Proč chudinko? Proč plavat po ramenou? Zmlátil mně pokaždé, když se mu odmítla dát penízem Přečti si všechny komentáře než něco takového napíšeš. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
9.5.24 07:34

Zakladatelko, působíš velmi nesympaticky, já bych ti na splátky neprodala ani kolo, natož byt. Zkus se nad svým projevem zamyslet. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15175
9.5.24 07:40

A to druhé dítě se vzalo kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.5.24 07:44
@karkarka píše: Více

Tohle není předmětem příspěvku. Nezlob se, ale o tom mluvit nebudu. Nic příjemného. Jen jsem nedokázala jít na potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.5.24 07:45
@lucad77 píše: Více

Každý nějak působíme. A dokud neznám člověka osobně nebudu ho soudit. Já nebudu soudit ani tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10886
9.5.24 07:48

Takze to druhe dite je starsi? Kdyz jsi 16 let samozvitelka? Nemuze chodit na brigady a trosku vypomoct s penezi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.5.24 07:53
@Božislava píše: Více
@Božislava 56365430 [/cita Vše rozepsat není tak snadné a je to časově náročné, ale kdybych věděla, co vše se stane, tak bych je neměla. Nelituji toho, že je mám. Předejít čemu? Které z těch všech situací? Na chlapy jsem úplně zanevřela a raději se udru v práci než mít doma chlapa
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
9.5.24 08:04

To víš že jo, všichni se proti tobě, nebohé neplatičce, spikli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
9.5.24 08:17

@Kája 78 Myslím, že za sebou nemáš málo, v rámci možností jsi dobrá :kytka:

A kde teď bydlíš, pořád v tom stejném obecním bytě? Nájemní smlouva Ti byla vypovězena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
9.5.24 08:31

Napada me zkusit bydleni u starsich lidi v dome a nabidnout vypomoc s barakem a domacnosti. Deti uz nejsou male, posekat travnik, dojit na nakup nebo umyt okna by zvladly, nebylo by vsechno jen na tobe. Zkusila bych si dat inzerat v tomto smyslu. A teda pokud mas uz vyreseneho toho agresivniho byvaleho a nehrozilo by, ze by tam chodil delat problemy. Ale to uz snad pi tech letech nehrozi, aspon doufam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
9.5.24 08:35

@Kája 78

Týraná samoživitelka s dětmi je něco, co v dnešní době nechává většinu lidí chladnými. Dále je místní foklor kopat do lidí. A je jedno kvůli čemu.
I když se dá pochopit, že si to udělala v zoufalství, tak sis pod sebou na(pod)řízla větev.

Dále bys jako samoživitelka měla druhým líbat ruce, že vůbec můžeš bydlet. A jako „neplatič“ o to víc. Je třeba si uvědomit, že samoživitelka očima společnosti, pronajímatelů je často brána jako spodina. A automaticky tě budou všude kam se budeš hlásit strkat do kategorie problémová. Najdou si tisíce a jeden důvod, proč tobě ten byt nedat a nebudeš první horký kandidát na seznamu.

Takže se tu po tobě chce pokorně sklopit oči a srazit k sobě paty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
9.5.24 09:26
@Cenarius píše: Více

Je to Bruntál, tam by měla obec lidem naopak platit, aby tam byli ochotni bydlet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí