Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tady je spousta osudů s těžkým životem. Nechci se rozepisovat, ale bylo ve tvé situaci nutné, že sis pořídila dvě děti? Já například 52 let, bez dětí, trvale bez partnera. Vím, že by to u mně nefungovalo. Nešlo tomu předejít i u tebe??
@Kája 78 píše: Více
Tak jsi se hezky politovala, jak tezky jsi mela zivot. Chudinko.
Vetsina lidi to v zivote nemela lehke a tipuju tak 30% z nich vychovavali rodice, kterym by se nemel sverit ani krecek, natoz dite. Ale vsichni te tu mame placat po ramenou, jak jsi prekonala neprekonatelne? A pak jsi se nechala zmlatit, pro jistotu si udelala nekolik deti a predvedla mistrnou schopnost reseni konfliktnich situaci, kdyz jsi prestala platit najem a pripravila sebe i sve deti o strechu nad hlavou. Bravo ![]()
@Božislava píše: Více
Myslíš, že bych si v téhle situaci pořizovala nějaké dítě? Už jsem dítě měla. Dcerka bude mít teď 16. Mlátit mně začal au když se narodila. To je na dlouho a složitější na vypisování.
@HappyPotato píše: Více
Proč chudinko? Proč plavat po ramenou? Zmlátil mně pokaždé, když se mu odmítla dát penízem Přečti si všechny komentáře než něco takového napíšeš. Děkuji
Zakladatelko, působíš velmi nesympaticky, já bych ti na splátky neprodala ani kolo, natož byt. Zkus se nad svým projevem zamyslet. ![]()
@karkarka píše: Více
Tohle není předmětem příspěvku. Nezlob se, ale o tom mluvit nebudu. Nic příjemného. Jen jsem nedokázala jít na potrat.
@lucad77 píše: Více
Každý nějak působíme. A dokud neznám člověka osobně nebudu ho soudit. Já nebudu soudit ani tak.
Takze to druhe dite je starsi? Kdyz jsi 16 let samozvitelka? Nemuze chodit na brigady a trosku vypomoct s penezi?
@Božislava píše: Více
@Božislava 56365430 [/cita Vše rozepsat není tak snadné a je to časově náročné, ale kdybych věděla, co vše se stane, tak bych je neměla. Nelituji toho, že je mám. Předejít čemu? Které z těch všech situací? Na chlapy jsem úplně zanevřela a raději se udru v práci než mít doma chlapa
To víš že jo, všichni se proti tobě, nebohé neplatičce, spikli ![]()
@Kája 78 Myslím, že za sebou nemáš málo, v rámci možností jsi dobrá ![]()
A kde teď bydlíš, pořád v tom stejném obecním bytě? Nájemní smlouva Ti byla vypovězena?
Napada me zkusit bydleni u starsich lidi v dome a nabidnout vypomoc s barakem a domacnosti. Deti uz nejsou male, posekat travnik, dojit na nakup nebo umyt okna by zvladly, nebylo by vsechno jen na tobe. Zkusila bych si dat inzerat v tomto smyslu. A teda pokud mas uz vyreseneho toho agresivniho byvaleho a nehrozilo by, ze by tam chodil delat problemy. Ale to uz snad pi tech letech nehrozi, aspon doufam.
Týraná samoživitelka s dětmi je něco, co v dnešní době nechává většinu lidí chladnými. Dále je místní foklor kopat do lidí. A je jedno kvůli čemu.
I když se dá pochopit, že si to udělala v zoufalství, tak sis pod sebou na(pod)řízla větev.
Dále bys jako samoživitelka měla druhým líbat ruce, že vůbec můžeš bydlet. A jako „neplatič“ o to víc. Je třeba si uvědomit, že samoživitelka očima společnosti, pronajímatelů je často brána jako spodina. A automaticky tě budou všude kam se budeš hlásit strkat do kategorie problémová. Najdou si tisíce a jeden důvod, proč tobě ten byt nedat a nebudeš první horký kandidát na seznamu.
Takže se tu po tobě chce pokorně sklopit oči a srazit k sobě paty.
@Cenarius píše: Více
Je to Bruntál, tam by měla obec lidem naopak platit, aby tam byli ochotni bydlet ![]()