Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kája 78 píše: Více
Do role chudinky se stavis sama. Proto mas potrebu tu v kazdem prispevku zduraznit, jake jsi mela hrozne detstvi i vztahy a jak jsi to vse zvládla prekonat, ackoli to s tematem vubec nesouvisi ![]()
@Alexandria Nixia píše: Více
Ale houby, já na děti samoživitelek a vězňů pravidelně přispívám, ke většině samoživitelek mám bezmezný obdiv, ale zas taky není každá jedna svatá a bezchybná jen proto, že je samoživitelka, to snad uznáš?
A na základě mých fakt bohatých životních zkušeností se všemi různými sociálními bublinami ti říkám, že tohle je klasická nezodpovědná pohádkářka, která i kdyby se jí zbytek republiky složil na Vilu Tugendhat, tak zas najde něco, kvůli čemu bude oběť ![]()
Příspěvek upraven 09.05.24 v 11:17
Proč nezkusíš pronájem v Heimstaden? Než se handrkovat s obcí, už bych byla pryč.
No tak teď nejspíš tak trochu kecáš… neb pro výpověď musí být zakoný důvod a to dluh ve výši ani ne jednoho nájemného není.
Výpověď je v tomto případě možná.
Je třeba rozlišovat mezi § 2288 odst. 1 písm. a) OZ: výpověď pro hrubé porušení povinnosti nájemce (výpověď 3 měsíce), kde stačí i dluh menší než 3 nájmy
a § 2291 odst. 2 OZ: dluh alespoň za 3 měsíce (odevzdání bytu do jednoho měsíce po doručení výpovědi).
@Lilie_Kvetoucí píše: Více
Pořád na stejném bez nájemní smlouvy. Dala jsem to k soudu. Sehnala bych bydlení dříve, kdybych v březnu nenáležela podvodníkovi ohledně pronájmu bytu.
@HappyPotato píše: Více
Nejen chudinka a ani se za ní nepovažuji. Ono to vše jaksi navazuje na sebe.
@Lilie_Kvetoucí píše: Více
Dluh nebyl ani ve výši jednoho nájmu. Nedostala jsem výpověď pro hrubé porušení smlouvy, ale pro údajně moc vysoký dluh, který nebyl a není ani teď. Toronto jsem podala návrh k soudu.
@j.a.n.i1 píše: Více
Ja vím, že není, ale takhle mi to dali. Nejspíš bych nedávala návrh k soudu, kdyby tomu tak nebylo.
@Liberalissima píše: Více
Nejsem svatá ani bezchybná. Každý děláme chyby a každý jsme, jaký jsme. Nepsala bych tady, kdybych v březnu nenaletela podvodníkovi.
Naletela jsi podvodnikovi? Takze jsi poslala penize uplne cizimu cloveku bez smlouvy ci jakekoli protizaruky.
Ta spatna rozhodnuti se ti nejak kupi ![]()
@HappyPotato píše: Více
Se smlouvou i klicemi, A přeci šlo o podvod. Víc k tomu teď. nemohu napsat. Řeší to PČR.
@Tarena píše: Více
Během školního roku ne. Jen prázdniny. A to chodí. Nešlo o tom že bych peníze neměla nebo nemám. Mám. Dokážu si vydělat. Dělám chlapskou práci. Za prvé je líp placena a pak baví mě.
@Liberalissima píše: Více
Když si to myslíš. Tvoje slova ti brát nebudu. Jsem moc unavená na nějaké handrkování. Ty můj život nezijes a nechtěj ho žít. Přeji hezký zbytek dne 🙂