Bydlení pro samoživitelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
659
9.5.24 09:59
@Kája 78 píše: Více

Do role chudinky se stavis sama. Proto mas potrebu tu v kazdem prispevku zduraznit, jake jsi mela hrozne detstvi i vztahy a jak jsi to vse zvládla prekonat, ackoli to s tematem vubec nesouvisi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12876
9.5.24 11:16
@Alexandria Nixia píše: Více

Ale houby, já na děti samoživitelek a vězňů pravidelně přispívám, ke většině samoživitelek mám bezmezný obdiv, ale zas taky není každá jedna svatá a bezchybná jen proto, že je samoživitelka, to snad uznáš?

A na základě mých fakt bohatých životních zkušeností se všemi různými sociálními bublinami ti říkám, že tohle je klasická nezodpovědná pohádkářka, která i kdyby se jí zbytek republiky složil na Vilu Tugendhat, tak zas najde něco, kvůli čemu bude oběť :roll:

Příspěvek upraven 09.05.24 v 11:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3529
9.5.24 11:17

Proč nezkusíš pronájem v Heimstaden? Než se handrkovat s obcí, už bych byla pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101560
9.5.24 11:53

No tak teď nejspíš tak trochu kecáš… neb pro výpověď musí být zakoný důvod a to dluh ve výši ani ne jednoho nájemného není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
9.5.24 12:57

@j.a.n.i1

Výpověď je v tomto případě možná.

Je třeba rozlišovat mezi § 2288 odst. 1 písm. a) OZ: výpověď pro hrubé porušení povinnosti nájemce (výpověď 3 měsíce), kde stačí i dluh menší než 3 nájmy
a § 2291 odst. 2 OZ: dluh alespoň za 3 měsíce (odevzdání bytu do jednoho měsíce po doručení výpovědi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.5.24 15:08
@Lilie_Kvetoucí píše: Více

Pořád na stejném bez nájemní smlouvy. Dala jsem to k soudu. Sehnala bych bydlení dříve, kdybych v březnu nenáležela podvodníkovi ohledně pronájmu bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.5.24 15:09
@HappyPotato píše: Více

Nejen chudinka a ani se za ní nepovažuji. Ono to vše jaksi navazuje na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.5.24 15:11
@Lilie_Kvetoucí píše: Více

Dluh nebyl ani ve výši jednoho nájmu. Nedostala jsem výpověď pro hrubé porušení smlouvy, ale pro údajně moc vysoký dluh, který nebyl a není ani teď. Toronto jsem podala návrh k soudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.5.24 15:12
@j.a.n.i1 píše: Více

Ja vím, že není, ale takhle mi to dali. Nejspíš bych nedávala návrh k soudu, kdyby tomu tak nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.5.24 15:12
@Lucie008 píše: Více

Co to je? Jsem o tom neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.5.24 15:14
@Liberalissima píše: Více

Nejsem svatá ani bezchybná. Každý děláme chyby a každý jsme, jaký jsme. Nepsala bych tady, kdybych v březnu nenaletela podvodníkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
9.5.24 17:00

Naletela jsi podvodnikovi? Takze jsi poslala penize uplne cizimu cloveku bez smlouvy ci jakekoli protizaruky.

Ta spatna rozhodnuti se ti nejak kupi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.5.24 18:25
@HappyPotato píše: Více

Se smlouvou i klicemi, A přeci šlo o podvod. Víc k tomu teď. nemohu napsat. Řeší to PČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.5.24 19:39
@Tarena píše: Více

Během školního roku ne. Jen prázdniny. A to chodí. Nešlo o tom že bych peníze neměla nebo nemám. Mám. Dokážu si vydělat. Dělám chlapskou práci. Za prvé je líp placena a pak baví mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.5.24 19:41
@Liberalissima píše: Více

Když si to myslíš. Tvoje slova ti brát nebudu. Jsem moc unavená na nějaké handrkování. Ty můj život nezijes a nechtěj ho žít. Přeji hezký zbytek dne 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí