Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kája 78 píše: Více
Ne, já bych skutečně tvůj život žít nemohla. Já už o16 let nejsem typ, co by se nechal mlátit (taky týrání rodiči, jen to nepoužívám jako důvod neplnit si svoje závazky a rozhodně jsem si nikdy nešla k žádnému chlapovi pro přídavek), svůj nájem jsem vždy měla zaplacený, i když jsem neměla co jíst, a dětí jsem si udělala jen tolik a jen tehdy, abych je dokázala přinejhorším uživit i bez muže ![]()
A btw když máš tak skvělý plat za svoji „mužskou“ práci, jakto že si můžeš dovolit za hypo platit max 8.5k měsíčně? To není ani na garsonku…
@Liberalissima píše: Více
Protože hladovění už jsem si kdysi užila dost. A k druhé otázce. Když přičtu služby za osoby, energie případně daň z nemovitostí jsem na nějakých cca 14 000. Proto taková částka.
Dokazes si vydelat, ale hledas bydleni do 8,5k? Jen o trochu mene (7 nebo 8k) davaji delnici u nas ve fabrice za luzko na ubytovne.
@Denisa56 píše: Více
Prodám takový inzerát. Děkuji. Bývalý nechodí za námi, ale obvolava lidí a tahá z nich informace a Bohužel mu informace dávají i bez mého souhlasu a říká lidem, jaká jsem, že jsem nikdy nepracovala a že jen čekám na dávky, což vůbec není pravda. Prostě škodí dál. Nejspíš se nesmířil s tím, že jsem nestáhla tehdy trestní stíhání vůči němu a byl uznán vinným. To je ale jeho problém.
@HappyPotato píše: Více
Viz další komentáře. Tam je napsáno proč tolik. Děkuji
@Alexandria Nixia píše: Více
Jsou i levnější a tak velký není třeba. Moc často doma nejsme.
No ja to chapu, jen se snazim ukazat na ten rozpor. Rikas, ze si umis vydelat, ale najem (ci hypo) za 8,5k neni snad ani na garsonku v okresnim meste. Ja uz teda vysi najmu moc nesleduju, ale nez jsme kupovali svuj byt cca tri roky zpatky, tak uz tehdy jsme davali za 2+1 12k plus energie. A to byl byt v mensi obci kus od mesta.
No v Plzni máš za to sotva garsonku. Takže, ano jsou levnější vzhledem k místu, ale i dražší. ![]()
Ono je to hodně i o způsobu jednání.. Kdyz to tak čtu, nedivím se, že tě nikde nechtějí. ![]()
Celou diskuzi jsem nečetl. Tak jen z pohledu pronajímatele: S tímhle přístupem asi nikde neuspěješ. Je potřeba platit nájem včas a v plné výši a nenechat byt zplesnivět. To nemá nic spoločného s tím, jestli jsi svobodná matka. Jakmile mi nepřijde včas nájemné v plné výši, nebo jsou nějaké problémy stížnosti apod., začíná se uvažovat o výměně nájemníka.
Co se týká nemovitostí na splátky, tak si vyjeď nemovitosti, které se prodávají víc než rok a zkus jich oslovit co nejvíc, třeba na to někdo přistoupí.