Bydlení pro samoživitelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12884
9.5.24 19:51
@Kája 78 píše: Více

Ne, já bych skutečně tvůj život žít nemohla. Já už o16 let nejsem typ, co by se nechal mlátit (taky týrání rodiči, jen to nepoužívám jako důvod neplnit si svoje závazky a rozhodně jsem si nikdy nešla k žádnému chlapovi pro přídavek), svůj nájem jsem vždy měla zaplacený, i když jsem neměla co jíst, a dětí jsem si udělala jen tolik a jen tehdy, abych je dokázala přinejhorším uživit i bez muže :nevim:

A btw když máš tak skvělý plat za svoji „mužskou“ práci, jakto že si můžeš dovolit za hypo platit max 8.5k měsíčně? To není ani na garsonku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
9.5.24 19:58

No, v Bruntálu někdo prodává 3+1 za 1 850 000 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.5.24 20:26
@Liberalissima píše: Více

Protože hladovění už jsem si kdysi užila dost. A k druhé otázce. Když přičtu služby za osoby, energie případně daň z nemovitostí jsem na nějakých cca 14 000. Proto taková částka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
9.5.24 20:27

Dokazes si vydelat, ale hledas bydleni do 8,5k? Jen o trochu mene (7 nebo 8k) davaji delnici u nas ve fabrice za luzko na ubytovne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.5.24 20:30
@Denisa56 píše: Více

Prodám takový inzerát. Děkuji. Bývalý nechodí za námi, ale obvolava lidí a tahá z nich informace a Bohužel mu informace dávají i bez mého souhlasu a říká lidem, jaká jsem, že jsem nikdy nepracovala a že jen čekám na dávky, což vůbec není pravda. Prostě škodí dál. Nejspíš se nesmířil s tím, že jsem nestáhla tehdy trestní stíhání vůči němu a byl uznán vinným. To je ale jeho problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.5.24 20:32
@HappyPotato píše: Více

Viz další komentáře. Tam je napsáno proč tolik. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.5.24 20:33
@Alexandria Nixia píše: Více

Jsou i levnější a tak velký není třeba. Moc často doma nejsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
9.5.24 20:38

No ja to chapu, jen se snazim ukazat na ten rozpor. Rikas, ze si umis vydelat, ale najem (ci hypo) za 8,5k neni snad ani na garsonku v okresnim meste. Ja uz teda vysi najmu moc nesleduju, ale nez jsme kupovali svuj byt cca tri roky zpatky, tak uz tehdy jsme davali za 2+1 12k plus energie. A to byl byt v mensi obci kus od mesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
9.5.24 22:52

No v Plzni máš za to sotva garsonku. Takže, ano jsou levnější vzhledem k místu, ale i dražší. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
13.5.24 10:14

Ono je to hodně i o způsobu jednání.. Kdyz to tak čtu, nedivím se, že tě nikde nechtějí. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
14.5.24 22:01

Celou diskuzi jsem nečetl. Tak jen z pohledu pronajímatele: S tímhle přístupem asi nikde neuspěješ. Je potřeba platit nájem včas a v plné výši a nenechat byt zplesnivět. To nemá nic spoločného s tím, jestli jsi svobodná matka. Jakmile mi nepřijde včas nájemné v plné výši, nebo jsou nějaké problémy stížnosti apod., začíná se uvažovat o výměně nájemníka.

Co se týká nemovitostí na splátky, tak si vyjeď nemovitosti, které se prodávají víc než rok a zkus jich oslovit co nejvíc, třeba na to někdo přistoupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí