Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Moje máma vychovává a nerozmazluje. Já bych hlavně nebydlela s mamkou, nechtěla jsem ani s tchýní, plány byli jen dočasně a odstěhovat se do vlastního
A proč už plány nejsou? Na čem ztroskotaly?
@Anonymní píše:
Ahoj, holky kdo bydlí s tchýní? Jsme v rodinném domě, my dole ona nahoře. A je to děs. Vůbec nechápe,, soukromí,, a rodinný život,, mladé rodiny,, každý den se dvouletý syn sebere a běží za babičkou nahoru. A když náhodou nejde, tak babička před obědem přiběhne dolů jakto že jsi broučku nepřišel? Chtěla bych být aspoň jednou jen se svojí rodinou. Se synem a s přítelem. Ale to tady nikdo nechápe.
Brala bych takove hlidani vsemi deseti ![]()
@Anonymní píše:
Moje máma vychovává a nerozmazluje. Já bych hlavně nebydlela s mamkou, nechtěla jsem ani s tchýní, plány byli jen dočasně a odstěhovat se do vlastního
No, tak ty plany misto stížností, zrealizujte…
Jenže přítel neodejde od mámy, to je problem… Já jsem chtěla dítě, abych s ním trávila čas
@Anonymní píše:
Jenže přítel neodejde od mámy, to je problem… Já jsem chtěla dítě, abych s ním trávila čas
Aha, takze to nebyly tak úplně vase plany, jako spis tvoje ![]()
@Anonymní píše:
Hele, nevidíš to, ale jednou budeš ráda. Dítě nebude doma sami, až přijde že školy jednou, babi pohlídá. Pokud ti to tak vadí, odstěhuje se
Neni to tchyne, kdyz nejste manzele. Kdyz rikas, to tady nikdo nechape, tak myslis pritele a jeho matku? Priteli to asi tak holt vyhovuje. To si musis domluvit hlavne s nim, ty pravidla, a pak on musi promluvit s matkou. Domluvit se ze treba o vikendech budete jen spolu, v tydnu at si tam maly zabehne dopoledne zatimco ty treba varis…
@Anonymní píše:
Tak vem dite a jed s nim nekam ven a hned s nim muzes v klidu travit cas.
@hani28 No, to sice není, ale je to kratší a jasnější nez psat matka pritele…
@Anonymní píše:
Tak se ráno seberte a jděte na výlet nebuďte doma a mějte čas samy pro sebe, zároveň si budete budovat vzpomínky 😊mám to takhle s mojí mamkou, my dvě se kolikrát vidíme jen u předání dětí a když mám dojem ze to časté navstevovani je moc, řeknu že to bohužel nejde že máme jiné plány. Ale jsem moc vděčná že mají holky takový vztah s alespoň jednou babičkou.
@Anonymní píše:
Vidíš, ty sis malovala v hlavě něco a realita je jiná ![]()
Sis prvně měla vybudovat své vlastní zázemí a pak to dítě. A né se nakvartýrovat k tchýni a pak kňučet, že je u tebe pořád.
@Anonymní píše:
Ahoj, holky kdo bydlí s tchýní? Jsme v rodinném domě, my dole ona nahoře. A je to děs. Vůbec nechápe,, soukromí,, a rodinný život,, mladé rodiny,, každý den se dvouletý syn sebere a běží za babičkou nahoru. A když náhodou nejde, tak babička před obědem přiběhne dolů jakto že jsi broučku nepřišel? Chtěla bych být aspoň jednou jen se svojí rodinou. Se synem a s přítelem. Ale to tady nikdo nechápe.
Já čekala nějakou hrůzu, a ono jde jen o tohle? Tak se odstěhuj, když ti to tak vadí, co na to říct?
Moc dobře to znám a měla jsem toto s oběma dětmi. Děti mi k ní utikaly, 2 dny je neviděla a hned psla SMS, jak ji je smutno, venku na zahradě je s její přítomnosti, aby ji něco neuteklo.
Teď? Dětem je 9 a 11 a už je to úplně jiné. Děti za ní nechodí, ona nepíše SMS, na zahradě bývame i sami. Teď máme 3. Dítě a taky je to jiné.. babi je starší, už nemá takový zájem a je asi ráda i za klid.
Úplně tě chápu, skončila jsem kvůli ní na praskach. Pochopit tě může jen ten, kdo si to zažil.
Drž se a věř, že bude lépe babi to omrzí…