Bydlení s tchyní v domě

Anonymní
13.7.22 15:00

Bydlení s tchýní v domě

Ahoj, holky kdo bydlí s tchýní? Jsme v rodinném domě, my dole ona nahoře. A je to děs. Vůbec nechápe,, soukromí,, a rodinný život,, mladé rodiny,, každý den se dvouletý syn sebere a běží za babičkou nahoru. A když náhodou nejde, tak babička před obědem přiběhne dolů jakto že jsi broučku nepřišel? Chtěla bych být aspoň jednou jen se svojí rodinou. Se synem a s přítelem. Ale to tady nikdo nechápe.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6180
13.7.22 15:06

Bydlíme stejně, pětiletá dcera chodí nahoru tak obdrn, nijak to nereguluju - když tchyně nemůže, pošle ji po chvíli zas dolů. Tchyně se tu většinou staví na chvilku cestou z práce, ale taky ne každej den. Vyhovuje nám to tak myslím všem. Je to o domluvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
13.7.22 15:06

A kdyz budes bydlet sama, budes si stezovat, ze si nikdo dite nevezme, ze nemas cas na sebe. Nic neni cernobile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
13.7.22 15:08

Ano, malý je, kde chce. Tchyně je v pohodě. K nám do bytu vůbec nechodí. Se vším nám pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
13.7.22 15:08
@Anonymní píše:
Ahoj, holky kdo bydlí s tchýní? Jsme v rodinném domě, my dole ona nahoře. A je to děs. Vůbec nechápe,, soukromí,, a rodinný život,, mladé rodiny,, každý den se dvouletý syn sebere a běží za babičkou nahoru. A když náhodou nejde, tak babička před obědem přiběhne dolů jakto že jsi broučku nepřišel? Chtěla bych být aspoň jednou jen se svojí rodinou. Se synem a s přítelem. Ale to tady nikdo nechápe.

Tak proč tam bydlíte? Syn chodí ke tchyni taky každý den, nevidím v tom problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56113
13.7.22 15:09
@Anonymní píše:

Však buď, zarid si své bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
@kavenka píše:
Tak proč tam bydlíte? Syn chodí ke tchyni taky každý den, nevidím v tom problém :nevim:

Přesně, ta bezpodmínečná láska babičky je pro děti nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518

A kdyby to byla tvá máma, bereš to jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.7.22 15:10

Tchyňka má klíče, vidíme se denně. Bydli blízko. Syn tam tak často nechodí, spíš mu musíme říct, běž to ukázat babi, pojď, doneseme jí koláč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.22 15:12

Já jsem se nastěhovala k přítelovi. Když je tchyne nemocná, jsem ráda, že mam od ní týden klid, než ji rymicka zmizí. Problém je v tom, že ona mu hodne dovolí. Rozmazluje. Prosila jsem ji, ať mu nekdy i řekne ne, to nemůžeš dělat… Ale ne, je to babička a on přece malý dítě. Ale chci aby se nejak vychovaval

• Citovat
  • Upravit
9292
13.7.22 15:14
@Anonymní píše:
Já jsem se nastěhovala k přítelovi. Když je tchyne nemocná, jsem ráda, že mam od ní týden klid, než ji rymicka zmizí. Problém je v tom, že ona mu hodne dovolí. Rozmazluje. Prosila jsem ji, ať mu nekdy i řekne ne, to nemůžeš dělat… Ale ne, je to babička a on přece malý dítě. Ale chci aby se nejak vychovaval

Tak si budete muset pořídit nové bydlení, když vám to stávající nevyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@Anonymní píše:

Výchova je na rodiči. Babi rozmazluje. Ale ta naše zas až tak ne. Koupí mu dobrotu, ale poslouchat u ní musí. On to moc dobře ví 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35853

My tak bydlíme 5 let našima a je to to stejný. Dokud nebyli děti tak sme o sobě nevěděli. Ale zase pohlidaji když je potreba. Za chvíli se stěhujeme do vlastního a už bych nikdy s nikým nebydlela.
Ale ségra bydlí s tchýni a ta zase naopak nemá vůbec zájem a nepohlida jak je rok dlouhý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová