Bydlení s tchyní v domě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.7.22 15:16
@Russet píše:
A kdyby to byla tvá máma, bereš to jinak?
Moje máma vychovává a nerozmazluje. Já bych hlavně nebydlela s mamkou, nechtěla jsem ani s tchýní, plány byli jen dočasně a odstěhovat se do vlastního
  • Citovat
  • Upravit
2330
13.7.22 15:18
@Anonymní píše:
Moje máma vychovává a nerozmazluje. Já bych hlavně nebydlela s mamkou, nechtěla jsem ani s tchýní, plány byli jen dočasně a odstěhovat se do vlastního

A proč už plány nejsou? Na čem ztroskotaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21444
13.7.22 15:19
@Anonymní píše:
Ahoj, holky kdo bydlí s tchýní? Jsme v rodinném domě, my dole ona nahoře. A je to děs. Vůbec nechápe,, soukromí,, a rodinný život,, mladé rodiny,, každý den se dvouletý syn sebere a běží za babičkou nahoru. A když náhodou nejde, tak babička před obědem přiběhne dolů jakto že jsi broučku nepřišel? Chtěla bych být aspoň jednou jen se svojí rodinou. Se synem a s přítelem. Ale to tady nikdo nechápe.

Brala bych takove hlidani vsemi deseti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101830
13.7.22 15:21
@Anonymní píše:

No, tak ty plany misto stížností, zrealizujte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.22 15:22

Jenže přítel neodejde od mámy, to je problem… Já jsem chtěla dítě, abych s ním trávila čas

• Citovat
  • Upravit
101830
13.7.22 15:24
@Anonymní píše:
Jenže přítel neodejde od mámy, to je problem… Já jsem chtěla dítě, abych s ním trávila čas

Aha, takze to nebyly tak úplně vase plany, jako spis tvoje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56162
13.7.22 15:26
@Anonymní píše:
Jenže přítel neodejde od mámy, to je problem… Já jsem chtěla dítě, abych s ním trávila čas

Hele, nevidíš to, ale jednou budeš ráda. Dítě nebude doma sami, až přijde že školy jednou, babi pohlídá. Pokud ti to tak vadí, odstěhuje se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5151
13.7.22 15:29

Neni to tchyne, kdyz nejste manzele. Kdyz rikas, to tady nikdo nechape, tak myslis pritele a jeho matku? Priteli to asi tak holt vyhovuje. To si musis domluvit hlavne s nim, ty pravidla, a pak on musi promluvit s matkou. Domluvit se ze treba o vikendech budete jen spolu, v tydnu at si tam maly zabehne dopoledne zatimco ty treba varis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101830
13.7.22 15:30
@Anonymní píše:

Tak vem dite a jed s nim nekam ven a hned s nim muzes v klidu travit cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101830
13.7.22 15:31

@hani28 No, to sice není, ale je to kratší a jasnější nez psat matka pritele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.22 15:33
@Anonymní píše:

Tak se ráno seberte a jděte na výlet nebuďte doma a mějte čas samy pro sebe, zároveň si budete budovat vzpomínky 😊mám to takhle s mojí mamkou, my dvě se kolikrát vidíme jen u předání dětí a když mám dojem ze to časté navstevovani je moc, řeknu že to bohužel nejde že máme jiné plány. Ale jsem moc vděčná že mají holky takový vztah s alespoň jednou babičkou.

• Citovat
  • Upravit
2330
13.7.22 15:40
@Anonymní píše:

Vidíš, ty sis malovala v hlavě něco a realita je jiná :lol:
Sis prvně měla vybudovat své vlastní zázemí a pak to dítě. A né se nakvartýrovat k tchýni a pak kňučet, že je u tebe pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
13.7.22 15:45

Kolik přispíváte na bydlení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
13.7.22 15:50
@Anonymní píše:
Ahoj, holky kdo bydlí s tchýní? Jsme v rodinném domě, my dole ona nahoře. A je to děs. Vůbec nechápe,, soukromí,, a rodinný život,, mladé rodiny,, každý den se dvouletý syn sebere a běží za babičkou nahoru. A když náhodou nejde, tak babička před obědem přiběhne dolů jakto že jsi broučku nepřišel? Chtěla bych být aspoň jednou jen se svojí rodinou. Se synem a s přítelem. Ale to tady nikdo nechápe.

Já čekala nějakou hrůzu, a ono jde jen o tohle? Tak se odstěhuj, když ti to tak vadí, co na to říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.22 15:52

Moc dobře to znám a měla jsem toto s oběma dětmi. Děti mi k ní utikaly, 2 dny je neviděla a hned psla SMS, jak ji je smutno, venku na zahradě je s její přítomnosti, aby ji něco neuteklo.

Teď? Dětem je 9 a 11 a už je to úplně jiné. Děti za ní nechodí, ona nepíše SMS, na zahradě bývame i sami. Teď máme 3. Dítě a taky je to jiné.. babi je starší, už nemá takový zájem a je asi ráda i za klid.

Úplně tě chápu, skončila jsem kvůli ní na praskach. Pochopit tě může jen ten, kdo si to zažil.

Drž se a věř, že bude lépe babi to omrzí…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová