Bydlení u prarodičů přítele.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37132
14.9.21 17:40

Holt je to něco za něco, bydlíš skoro zadarmo, tak musíš občas přežít nějakou narážku. Naučit se svíčkovou snad není takový problém, to se může hodit, i když děláš radši moderní kuchyni :nevim: nad řeči o dětech se musíš povznést, to slyší dost mladých párů a i nemusí bydlet u rodičů. Králíka o vikendu ráno bych klidně brala :D prijdes mi trochu nevděčná no, ale jsi prakticky puberťačka, tak se dá pochopit, že o rady od babci moc nestojis, ale budeš to muset přežít, aspoň si zvykneš a jednou ti nehrabne, až ti budou kecat do vychovy dětí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
14.9.21 17:42
@Annabela11 píše:
@arinecka Nutit někoho do čeho nechce poslouchat hloupé řeči, no nevím. To jde vydržet nějakou dobu…bydlí tam s přítelem proč by měla jít jinam? :roll:

Protože tam bydlí zadarmo. Jestli ji vadí tohle, co je naprosto běžně pro staré lidi, může jít bydlet do 1kk za 12 tisíc. Lidem by neuškodilo trochu nadhledu a pokory, když už jsou v cizím bytě. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
14.9.21 17:44

@Barbucha3 Tak ji to řekni :mrgreen: a nepiš to mě…já bydlim ve svém :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
14.9.21 17:45
@Annabela11 píše:
@Barbucha3 Tak ji to řekni :mrgreen: a nepiš to mě…

Protože jsi se hloupě ptala, já už ji to napsala.  :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
14.9.21 17:45

@Barbucha3 Ale no taaaak :lol:a neuškodil by ti ten nadhled :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
14.9.21 17:48
@Annabela11 píše:
@Barbucha3 Tak ji to řekni :mrgreen: a nepiš to mě…já bydlim ve svém :jazyk:

Ty ses ptala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27688
14.9.21 17:49

Pokora a úcta ti chybí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
14.9.21 18:02

Zakladatelkou kde tě máme? že by zase jen nějaká planá diskuze?? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.21 18:04

@Annabela11 Myslíš že si s tebou chce někdo povídat, nebuď naivní a jdi se raději dívat na Prostřeno. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.21 18:05
@Annabela11 píše:
Zakladatelkou kde tě máme? že by zase jen nějaká planá diskuze?? :?

Všechno si čtu a přemýšlím nad tím tobě děkuju za pochopení je fajn že mě alespoň někdo chápe.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.21 18:07
@Anonymní píše:
@Annabela11 Myslíš že si s tebou chce někdo povídat, nebuď naivní a jdi se raději dívat na Prostřeno. :pocitac:

Nahodou je jediná která mě dokáže pochopit.

• Citovat
  • Upravit
6794
14.9.21 18:07

Normalne to ignoruj. Na tyhle otravne baby nic jineho neplati.
Pokud jsi z hustsiho materialu, mohla bys ji rict, at to nauci pritele, ze ty uklizis, tak on bude varit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
14.9.21 18:09
@Anonymní píše:
Všechno si čtu a přemýšlím nad tím tobě děkuju za pochopení je fajn že mě alespoň někdo chápe.

Ja něco podobného zažila. Takze tě chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.21 18:12

Já taky chápu, že ti to vadí, sama jsem k prarodičům a tchánovcům dost striktní ohledně toho, jak by se k nám měli chovat, ale je fakt, že já nebydlím u nich doma, takže nejsem zavázaná tím vděkem. Uvědomuješ si, že kdyby takhle pronajali byt „cizím,“ měli by z toho měsíčně k důchodu tisíce? Přijde mi dost nevděčné to nevidět v tomhle kontextu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.21 18:25
@Žižkovská žena píše:
Já taky chápu, že ti to vadí, sama jsem k prarodičům a tchánovcům dost striktní ohledně toho, jak by se k nám měli chovat, ale je fakt, že já nebydlím u nich doma, takže nejsem zavázaná tím vděkem. Uvědomuješ si, že kdyby takhle pronajali byt „cizím,“ měli by z toho měsíčně k důchodu tisíce? Přijde mi dost nevděčné to nevidět v tomhle kontextu.

Jo to chápu ale oni s tím přišli aby v bytě nebyl nikdo cizí. Aby to tady nikdo nezničil. Navíc kdyby tu přítele nenechali museli by nějak vyřešit jeho třeba mu přispívat na bydlení protože je student a oni ho mají v péči od miminka. Jeho máma jejich dcera fetovala a nikdo neví kde je. No jestli ji babička takto dusila že má chlapovi delat poskoka a v tom jí vychovala tak se ani snad nedivím že se dala na fet a to jsem ji do teď odsuzovala. Přítel tady žije celý život a nabízelo se že tu zatím zůstaneme z našich hlav to nebylo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová