Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holt je to něco za něco, bydlíš skoro zadarmo, tak musíš občas přežít nějakou narážku. Naučit se svíčkovou snad není takový problém, to se může hodit, i když děláš radši moderní kuchyni
nad řeči o dětech se musíš povznést, to slyší dost mladých párů a i nemusí bydlet u rodičů. Králíka o vikendu ráno bych klidně brala
prijdes mi trochu nevděčná no, ale jsi prakticky puberťačka, tak se dá pochopit, že o rady od babci moc nestojis, ale budeš to muset přežít, aspoň si zvykneš a jednou ti nehrabne, až ti budou kecat do vychovy dětí ![]()
@Annabela11 píše:
@arinecka Nutit někoho do čeho nechce poslouchat hloupé řeči, no nevím. To jde vydržet nějakou dobu…bydlí tam s přítelem proč by měla jít jinam?
Protože tam bydlí zadarmo. Jestli ji vadí tohle, co je naprosto běžně pro staré lidi, může jít bydlet do 1kk za 12 tisíc. Lidem by neuškodilo trochu nadhledu a pokory, když už jsou v cizím bytě. ![]()
@Annabela11 píše:
@Barbucha3 Tak ji to řeknia nepiš to mě…
Protože jsi se hloupě ptala, já už ji to napsala. ![]()
@Annabela11 píše:
@Barbucha3 Tak ji to řeknia nepiš to mě…já bydlim ve svém
Ty ses ptala…
Zakladatelkou kde tě máme? že by zase jen nějaká planá diskuze?? ![]()
@Annabela11 Myslíš že si s tebou chce někdo povídat, nebuď naivní a jdi se raději dívat na Prostřeno. ![]()
@Annabela11 píše:
Zakladatelkou kde tě máme? že by zase jen nějaká planá diskuze??
Všechno si čtu a přemýšlím nad tím tobě děkuju za pochopení je fajn že mě alespoň někdo chápe.
@Anonymní píše:
@Annabela11 Myslíš že si s tebou chce někdo povídat, nebuď naivní a jdi se raději dívat na Prostřeno.
Nahodou je jediná která mě dokáže pochopit.
Normalne to ignoruj. Na tyhle otravne baby nic jineho neplati.
Pokud jsi z hustsiho materialu, mohla bys ji rict, at to nauci pritele, ze ty uklizis, tak on bude varit.
@Anonymní píše:
Všechno si čtu a přemýšlím nad tím tobě děkuju za pochopení je fajn že mě alespoň někdo chápe.
Ja něco podobného zažila. Takze tě chápu.
Já taky chápu, že ti to vadí, sama jsem k prarodičům a tchánovcům dost striktní ohledně toho, jak by se k nám měli chovat, ale je fakt, že já nebydlím u nich doma, takže nejsem zavázaná tím vděkem. Uvědomuješ si, že kdyby takhle pronajali byt „cizím,“ měli by z toho měsíčně k důchodu tisíce? Přijde mi dost nevděčné to nevidět v tomhle kontextu.
@Žižkovská žena píše:
Já taky chápu, že ti to vadí, sama jsem k prarodičům a tchánovcům dost striktní ohledně toho, jak by se k nám měli chovat, ale je fakt, že já nebydlím u nich doma, takže nejsem zavázaná tím vděkem. Uvědomuješ si, že kdyby takhle pronajali byt „cizím,“ měli by z toho měsíčně k důchodu tisíce? Přijde mi dost nevděčné to nevidět v tomhle kontextu.
Jo to chápu ale oni s tím přišli aby v bytě nebyl nikdo cizí. Aby to tady nikdo nezničil. Navíc kdyby tu přítele nenechali museli by nějak vyřešit jeho třeba mu přispívat na bydlení protože je student a oni ho mají v péči od miminka. Jeho máma jejich dcera fetovala a nikdo neví kde je. No jestli ji babička takto dusila že má chlapovi delat poskoka a v tom jí vychovala tak se ani snad nedivím že se dala na fet a to jsem ji do teď odsuzovala. Přítel tady žije celý život a nabízelo se že tu zatím zůstaneme z našich hlav to nebylo.